סיפור מהיום

סיפור מהיום

ככה נוהגת לי בשלווה למשרדי לפגוש אנשים..לעבוד קצת..מהרהרת איזה יום יפה.. רואה חניה ליד סטאר באק..מאותת יפה..נכנסת לחניה..נושמת..ועוד לא פתחתי את הדלת נופל עלי צל צורח וזועם בעברית במיבטא צרפתי יא בת זונה משתרמטת..יא זונה מה לקחת לי את החנייה..., [והכל בעברית], הייתי בהלם..לא הצלחתי לזוז, נידבקה לי הלשון לחיך..ואז קמתי. שמיכלי קמה..והיא מתעצבנת..שיזהרו. יצאתי מהרכב..ואני רואה איזה SUV מהודר ..שחור..לידי צורחת עלי אשה מקושטת..חצי עירומה..שדיים בחוץ..והיא צורחת עלי..מקללת אותי ..וכוללללללללללללללללללללללללללללללללללללם מסתכלים. ורובבבבבבבבבבבבבבבבבבם מבינים. ואני..ככה עם החליפה שלי..נעלי עקב אדומות..פנים המומות מסתכלת עליה..עד שסיימה לצרוח. גמרת? שאלתי? כן יא זונה היא עונה לי. יא מפגרת גנבת לי את החנייה... נושמת 1 2 3 פוףףףףףףףףף מוציאה אויר..תשמעי..באמת לא ראיתי אותך אחרת לא הייתי לוקחת לך חנייה..והנה יש כאן עוד אחת... "יא זונה, יש לך מזל" היא אומרת לי.. ואז באמת פעם ראשונה ראיתי אדום מול העיניים. כמעט החטפתי לה סטירה.. אבל הדבר הכי טוב שאמרתי לה..ליד כולללללללללללללללללם: שתל ברוך מתאים לה..וביב שפכים זה טהור לידה.. והיא שואלת? מה זה ביב שפכים? להגיד לכם שכולםםםםםםםםםםם שם ניקרעו מצחוק...זה לא מילה לתאר מה היה. בדיאבד הדבר הזה היתה לקוחה של בחורה שעובדת איתי במשרד...והיא מאוד התבאסה...ואלללה..זה היה קטע מהחיים של אוונטורה...

בשביל זה בדיוק

{לא מדויק אבל הכנסו נא למטפורה} מחזיק אני ברכב את נשקי האישי...גם שמודה אין זה ממש הכרחי, הם לרוב באים כולה רוח וצילצולים ותנועות מוזרות בידים, עד שנתקלים הם בענים,ומתחילים במידית לגמגם תהילים... אין לי ממש הסבר לכך,ונכנעתי מלהבין בעצמי את הילדה {שיודעת איזה חתלתול אני בפנים} זה משעשע ולי זה כל שמשנה.

למעלה