סיפור מהחיים

קקטוסץ

New member
אז הלכת לחפש אותו מתחת למיטה?

יא אללה, אם נמשיך בקצב הזה הבדיחה הזו תישחק לגמרי וכבר לא תיהיה בדיחה. ככה נפלו גיבורים.

Continuum

New member
יש לי שאלה..

האייקון של החייל
זה רק נדמה לי או שהוא מאוד מאוד ערבי? כי זה די לא פטריוטי..

iknow

New member
זה לא ערבי, זה פשוט סילוף המציאות

חייל גולני צהוב, עלק.

Continuum

New member
עוד סוגייה מעניינת:

שים לב: לאייקונים בתפוז יש מה שנראה כמו עלה או שיער ירוק על הראש. לדוגמא:
השאלה: למה גם לאייקון החייזר יש את זה?!
מה ההיגיון פה? וגם לטרול!
ולשטן!

קקטוסץ

New member
בחיי, צריך להסביר לך כל דבר?

זה עלה על תקן שיער והוא ירוק כי עלים הם ירוקים (וגם כי זה הצבע היחיד שנשאר במלאי).

Continuum

New member
וזה נראה לך הגיוני

שבני-אדם, חייזרים, טרולים והשטן - כולם התפתחו אבולוציונית באופן בלתי-תלוי (בעיקר החייזרים...) ככה שיש להם עלה ירוק במקום שיער?

וואוו..

ברמת העיקרון אני לא מבינה למה השנאה שלך כלפי הקב"ה (או שמא היהודים או הדתיים) כ"כ עזה אבל אני אנסה להבסיר לך משהו, נדמה לרגע את מערכת היחסים שלנו עם הקב"ה (יצאתי פיכסית..
) למערכת היחסים שלנו עם אבא למשל, אתה מבקש משהו מאבא ולא תמיד הוא עונה לך בחיוב אבל אתה עדיין אוהב אותו כי הוא אבא שלך, ואיך לא בעצם? הרי הוא יצר אותך! בגללו אתה קיים! ככה גם הקב"ה! הוא החליט עכשיו אתה צריך להגיע לפה כי יש לך תפקיד! יש לך מטרה וכל החיים אתה שואף למטרה הזו ותמיד תמיד יש קשיים (מבחנים כמו שאתה אמרת) שמרחיקים אותך אבל השאיפה למטרה תמיד קיימת! אז יש אנשים שלא עוברים תמבחנים האלה ומתרחקים מהקב"ה ואני יכולה להבין אותם! באמת! הרי זה כ"כ קשה! אבל.. היי.. תגיד תודה, מצבך היה יכול להיות הרבה יותר רע! חייך!! אתה יהודי!! בנו של הקב"ה!! זכית בנאדם!!

ArsaWhat

New member
תן לי לנחש מה המשך הסיפור

מנהל המחלקה וכל צוות בית החולים חזרו בתשובה, נולדו לכל אחד 8 צאצאים, וכולם חיים עכשיו במאחז לא חוקי, ועוון יהיה עלינו אם נגרש אותם מביתם!

nehtab

New member
../images/Emo13.gif

יכול להיות ההמשך של מה שכתבת. אבל יחד עם זה לפי דעתי כדאי וצריך להסתכל בכל דבר על הדברים החיוביים שבו. זה סיפור ממש יפה ומדהים שיש לנו הרבה מה ללמוד ממנו. והרמב"ן כותב באיגרת שכתב לבנו: "וכאשר תקום מן הספר תחפש באשר למדת אם יש בו דבר אשר תוכל לקיימו". אומרים "ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה". הסיפור הזה שהוא אמיתי ממש ממחיש את המשפט הזה ויש לנו הרבה מה ללמוד מזה. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

למעלה