סיפור מהחיים...

inbarush19

New member
סיפור מהחיים...

טוב,אז אספר סיפור כלשהו,אתם מוזמנים גם להעלות סיפורים שונים שניתן ללמוד מהם,אם בא לכם לשתף,לפרוק או סתם ללמד שיעור....

אז ככה-(מקווה שזה יהיה מובן,מנסה לטשטש טיפונת פרטים. סיפור מלפני מספר שנים...).
אני הייתי באיזהשהו תפקיד במסגרת כלשהי,כאחראית על משהו. היה לי ידיד קרוב באותה מסגרת,צחוקים דיבורים וכו'. סמכתי על הבן אדם, דיברנו על דברים אישיים מדי פעם, לא בן אדם שחשבתי שאתאכזב ממנו.. היה לנו אכפת אחד משני,כמו אחים,אפילו יותר..
באחת הפעמים למסגרת הגיע אדם אחד חדש,שלא בא בטוב לידיד שלי.. והוא דאג לספר את זה ולדבר על זה... וגם לדבר על זה איתי. יצא מצב שדיברנו בטלפון והוא רצה שכאחראית אדבר על אותו אחד לאנשים שמעלינו בהנהלה.. בגלל שאני האחראית, אז למילה שלי יקשיבו כמייצגת,למילה שלו לא. אך מבחינתי- אני לא מאמינה בזה... לא תומכת בניצול הסמכות שלי כנציגה כדי לפגוע בבן אדם ולא רוצה "לדפוק" אותו. כשניסיתי להסביר זאת לידיד,הוא אמר שאני מתחמקת מאחריות,מנסה לא לנקוט עמדה,מנסה לצאת בסדר עם כולם ושאחרים יעשו את העבודה השחורה.בסך הכל אמרתי שלא מתאים לי לעשות את זה ואני לא רוצה לפגוע באותו אחד.
הידיד התעצבן ,ואני מנסה שוב להסביר שאני לא רוצה לפגוע במסגרת של הבן אדם החדש...
מדי פעם מעירה כזה "ואם זו הייתי אני?" בהנחה שאני מדברת עם ידיד קרוב ומנסה שיסתכל על כך מנקודת מבט של מה הוא היה עושה אם אני הייתי זו שעושים עליה "אמבוש"...
לאחר כמה פעמים שאמרתי זאת,וויכוחון ארוך בטלפון, הוא זורק לי- "את חושבת שאת מיוחדת,אבל את לא" אךךךךךךך איזו דקירה זו היתה!!!!!! דקירה בנשמה!!!
(וזה אחד שסמכתי עליו,אחד שדיברנו המון,אחד שניסיתי להיות שם בשבילו כשהיה צריך... גם בלי שביקש! ופתאום לזרוק לי כזה משפט?? כשהוא רצה אז הוא אמר "את חשובה לי" לאן זה נעלם פתאום? כשפעם אחת אני אומרת לו "לא"?? כשפעם אחת משהו לא מתאים לי??)
והוא ממשיך ואומר- "אני מזהיר אותך,אבל אם את תהיי באותה סיטואציה-וכולם יהיו נגדך.... אני לא אוכל להיות שם ! לא אקח את הסיכון שכולם יהיו גם נגדי.."
אז טוב לדעת... טוב שאתה סוף סוף הראית את הפרצוף האמיתי ואמרת שלא תהיה שם, הרגשתי באותו רגע בכזו סערת רגשות,הרגשתי שאני מדברת עם השטן, שהכל מתפוצץ לי בפרצוף, אמון של בן אדם... בן אדם שה' יודע כמה היה חשוב לי!! לאחר ניתוק הטלפון פשוט בכיתי ברמות מטורפות, הדקירה הזו,אךך הדקירה הזו....
ולמחרת שהוא ראה אותי שבורה ושאל למה אני נראית ככה,ועניתי לו שלא אהבתי את איך שדיבר אתמול- והוא שתק!!
כשראה אותי בעבר כואבת בנושאים אחרים הוא ניסה לדבר ולעזור, אבל ברגע האמת,כשאתה יודע שאתה בכבודך הוא הגורם לי להרגיש חרא- אתה שותק!!!
זה כאב,זה צבט,זה הרבה יותר מורכב מאיך שזה נקרא,זו אכזבה גדולה...
כשאתה עושה הכל בשביל בן אדם יקר ובסוף מגלה את הפרצוף האמיתי..
אךךךךךךךך ה' יעזור!!!!!!!!(וייסלח..)

אחרי זמן מה כבר לא הייתי חלק מאותה מסגרת,והקשר גם נותק אט אט, העולמות נפרדו לחלוטין כבר מספר שנים,אך אכזבה חזקה קשה לשכוח. זה משהו שזוכרים..
שה' יעזור שלא נסבול בכאלו רמות מאנשים...
שלא נפגע ולא ניפגע,
ושלא יביאנו לידי נסיון ולידי בזיון.....

קליט

New member
א) את נשמעת מאוד מיוחדת !

ב) כמדומני שזה לא בדיוק רשעות, זה כהות חושים, אי יכולת להתאפק, נסיון ללחוץ עלייך, חוסר בגרות ומוסריות . . סיפור אדיר . את מספרת נהדר ! . יישר כוח !

inbarush19

New member
תודה..

יכול להיות שזה היה נסיון ללחוץ אבל זה היה ממש לא במקום... ואי יכולת לראות את העובדה שאני חושבת אחרת...

שמחה שאהבת את הכתיבה...
הכתיבה פשוט זרמה מבפנים,ככה זה כשמדובר בסיפור אמיתי...

לצערינו אי אפשר לסמוך על אף אחד,ואוסיף משלי

בנעורי לפני כ16 שנה,ברחתי מהבית מסיבות שלא אפרט,וךא היה ךי מקום לישון,ואז חבר טוב עד היום,הבין שנעלמתי חיפש אותי,ואמר לי לבוא לישון אצלו,היה בסדר גמור,אחרי יומיים,כשהחבר אמר לי לישון בחדר טלביזיה,בבוקר אחותו הקטנה רצתה ליראות טלביזיה בסלון,ואבא שלו ראה חדשות אז הוא אמר להשתיראה איפה שישנתי,והיא אמרה לו שאני יושן שם,אז הוא העיר אותי,ואמר לי לצאת מהבית מיד,כמובן שתוך דקה וחצי כבר לא ההיתי שם,והאמת שניפגעתי,וניראה לי שזה הפעם הראשונה שבכיתי כמובן ביני ובין עצמי,וששמעתי שחבר שלי רב עם אבא שלו,אמרתי לו שאבא שלו צודק,והם השלימו.וכן יש לציין שאחרי שנתייםאולי קצת יותר חזרתי לבית של החבר והיה נחמד,וגם אבא שלו ישב איתנו.

inbarush19

New member
עזבת את הבית?

וואי בטח כואב...

וכן,קשה לסמוך על אנשים...
אבל לפעמים ה' שולח כמה נשמות טהורות שיהיו שם ברגעי משבר
ויידעו מה להגיד...

יש מצב שהוא תמיד שולח,אבל לא תמיד העיניים שלנו יודעות לזהות אותם...
"ברוך אתה ה' פוקח עיוורים.."

למעלה