סיפור מהחיים

סיפור מהחיים ../images/Emo99.gif

כתבתי את זה בשני פורומים נוספים....הרגשתי צורך לכתוב את זה גם פה: כשהייתי יותר קטנה המילה "לסבית" או "דו מינית"
הייתה מעוררת בי מעין סלידה.. חשבתי כפי שחשב הטבע- בנות עם בנים ובנים עם בנות.. חלפו להן השנים, החודשים, השבועות והימים.. והגעתי למסקנה המתבקשת שכולנו דו מיניים. הכל קרה כל כך מהר והנה היום- אני מוצאת את עצמי מאוהבת בילדה הכי מדהימה בכל העולם.. חודש אהבה עיוורת ואז פגישה ראשונה ומדהימה.. כשראיתי אותה טיפה חששתי, היא יפה, מדהימה, כל כך רציתי לנשק אותה... בהתחלה חשבתי שזוהי סתם תחושה רגעית, תחושה לא מוסברת...בילבול שמציף אותי.. בשלב טיפה יותר מאוחר הרגשתי שזה זה.. נישקתי אותה...הוכחתי לה וגם לעצמי שאני באמת דו מינית ושזהו לא עוד משבר.. אולי אני נמשכת רק אליה, ואולי אף בחורה לא תמצא חן בעיניי- אבל היא, היא האהבה הכי גדולה שהייתה לי! המוטו שלי בחיים הוא לחיות את הרגע, ואם עכשיו היא גורמת לי אושר אני אמשיך להיות איתה! אמשיך לאהוב אותה! אם זה ייגמר ואני שוב אמשך רק לבנים אני אזכור כמה אושר היא גרמה לי...ולא אתחרט, כי אחרי הכל-היא גורמת לי אושר ברגעים אלו. תהיו מאושרים ושאיש לא ייגזול מכם את האושר שהאהבה יכולה לגרום לכם
תהיו צבעוניים כצבעיי הקשת
תהיו חופשיים!!! תאהבו....אהבה היא הרגש הכי נפלא שקיים!!! שלכם תמיד, ME

תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

אני אוהבת אותה כמו שלא אהבתי בחיים- וזה מה שמקסים פה..
ספרו לי על האהבה הראשונה שלכם... איך הרגשתם כשגיליתם שאתם נמשכים לבני מינכם? איך הסביבה (בהנחה שהיא יודעת) הגיבה? איך החברים שלכם (אם הם יודעים) הגיבו? ספרו לי. שתפו אותי.... שלכם, אני

...

סיפרתי לכמה בנות שעד שנה שעברה היו חברות טובות שלי ובחופש הגדול התנתק הקשר... 4 מהן שמחו בשבילי אחת מהן הייתה די רעה אליי בקטע הזה עכשיו כמה חברים יודעים על זה, כמה אנשים שאני די בקשר איתם וזהו הורים ורוב האנשים שרואים אותי כל יום לא יודעים על זה אני מעדיפה שיישאר ככה כאילו אם ישאלו אותי אני לא אשקר אבל בנתיים זה לא עלה וטוב לי ככה וויל

Another Brick

New member
משתפת אותך

הפעם הראשונה שלי עם בחורה כשהייתי יותר קטנה המילה "לסבית" או "דו מינית" הייתה מעוררת בי מעין סלידה.. חשבתי כפי שחשב הטבע- בנות עם בנים ובנים עם בנות.. חלפו להן השנים, החודשים, השבועות והימים.. והגעתי למסקנה המתבקשת שכולנו דו מיניים. הכל קרה כל כך מהר והנה היום- אני מוצאת את עצמי מאוהבת בילדה הכי מדהימה בכל העולם.. חודש אהבה עיוורת ואז פגישה ראשונה ומדהימה.. כשראיתי אותה טיפה חששתי, היא יפה, מדהימה, כל כך רציתי לנשק אותה... בהתחלה חשבתי שזוהי סתם תחושה רגעית, תחושה לא מוסברת...בילבול שמציף אותי.. בשלב טיפה יותר מאוחר הרגשתי שזה זה.. נישקתי אותה...הוכחתי לה וגם לעצמי שאני באמת דו מינית ושזהו לא עוד משבר.. אולי אני נמשכת רק אליה, ואולי אף בחורה לא תמצא חן בעיניי- אבל היא, היא האהבה הכי גדולה שהייתה לי! המוטו שלי בחיים הוא לחיות את הרגע, ואם עכשיו היא גורמת לי אושר אני אמשיך להיות איתה! אמשיך לאהוב אותה! נשמע מוכר? המממ יכול להיות שזו אותה אחת? נההה אין מצב... נכון שלא? Another Brick

lirota

New member
זה מדהים

אני כל כך שמחה בשבילך את מקסימה:) אהבה אממ זה הדבר הכי אממ איך להגדיר את זה אממ הדבר שעשה אותי הכי מאושרת בכל חיי

אני מקסימה? ../images/Emo9.gif

אם התכוונת אליי אז...
- - -- - - - - - -- - - - - - -- - אגב.... מחר, 10.12 אממ.. יש לי
----> נראה אם תנחשו
נכון... יומולדת...
"אני כבר לא ילדה" צעקה מדליקונת בהתרגשות...
"איזה לא ילדה? , סה"כ בת 16"
LOVE U ALL... מדליקונת שמחר באמת בת 16..

lirota

New member
אני לא אהיה פה מחר אז ...

H-A-P-P-Y B-I-R-T-H-D-A-Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 זה הגיל הכי כייפי שיש אז תנצלי אותו חמודה:)

YO YO GIRL... ../images/Emo23.gif

תודה על איחולי היומולדת שמייח..
מקווה שהוא יהיה אכן שמייח, וזה בהנחה שאני רואה את החברה שלי
אני מאוד מתגעגעת לנוני שלי
GOD SHE IS PERFECT!!!!!!!! טוב...סורי על בלבולי המוח....
אני מאוהבת
אני

למעלה