סיפור מהחיים.....

muykef

New member
סיפור מהחיים......./images/Emo189.gif

כשהייתי בת 24 ויום , אימי ז"ל נפטרה באותו זמן גם הייתי בהריון של בני הבכור (כ- 6 חודשים), בכל אותם 3 חודשים וקצת שנותרו עד ללידה בקשתי מאימי ז"ל שתהיה נוכחת בזמן הלידה ושתעזור לי לעבור את החוויה בצורה רגועה ושלווה. ואז הגיע היום החשוב ביותר בחיי, לידתו של בני , לאחר כמה שעות בחדר הלידה בעלי יצא קצת בכדי להרגיע את המשפחה וכשחזר הביא לי תמונה קטנה של אימי ז"ל כשסובבתי אותה היה כתוב מאחור בכתב יד ברור ובשפת האם שלנו (ספרדית) "אימא נמצאת איתך" Mama esta con vos אין לי אפשרות לתאר איזו שלווה הייתה לי באותו רגע, ומספר דקות לאחר מיכן התחיל תהליך הלידה. בני נולד במזל טוב, ובבדיקות הרגילות שעשו לו ממצאו לו כתם לידה בצד ימין במותניים. כשהעבירו אותי למחלקה והחלפתי לו טיטול בפעם הראשונה ראינו שלכתם צורה מיוחדת מאוד שפתיים קטנות וברורות זאת הייתה ממש נשיקה ! אותו רגע לא היו לי ספקות בכלל שאימי אכן הייתה נוכחת בלידה כפי שבקשתי ממנה , לגבי הכתוב מאחורי התמונה , אחותי כתבה שם " התמונה שייכת לי נא להחזיר" מצחיק מאוד כי גיליתי זאת לא מזמן כשראיתי את התמונה בתוך ספר זיכרונות קטן, והכי מוזר שבמשך שנים חשבתי שהיא זאת רשמה לי את המשפט "אימא נמצאת איתך" . את כתם הלידה של בני אפשר לראות בתקופת האביב והקיץ, זה הופך לצבע אדמדם כולם במשפחה כבר יודעים שזאת הנשיקה הקטנה של סבתא ז"ל. ביי לכולם muykef

smallnig

New member
אחלה סיפור..

אבל.. בגלל שעל התמונה של אמא שלך היה רשום את מה שהיה רשום זה פשוט הכניס בך ביטחון עצמי, כי אלה הן מילים משפיעות ועוד במיוחד שהן באות עם התמונה של אמא אוהבת. בקשר לכתם לידה זה פשוט צירוף מקרים , גם אם זה נראה באמת כמו נשיקה לא צריך לייחס כל דבר לרוחות
. הרוח לא יכולה להשפיע בשום דרך על חומר פיזי כלשהו..אבל אני אגיד לך גם עוד משו - אם התרגשת בלידה עצמה בתהליך הלידה אז רוחה של אמא שלך שמה לב לאנרגיות החזקות שהתעוררו בתוכך בגלל ייחודיות האירוע ויש מצב שהייתה "איתך" בלידה.

אני מסכים עם smalling

הסיפור שלך בהחלט מאוד מרגש, ובכנות גם העלה בי דמעה קטנה... אבל אני די מסכים עם smalling ולא נראה לי שלנשיקה, מרגשת ככל שתהיה, קשורה לאמך ז"ל. אבל בכל זאת, אם את מספרת שזה מה שהרגשת בלידה, והמילים האלה באמת הרגיעו אותך והרגשת שלווה, אני די בטוח שרוחה של אמך נכחה בחדר. ועצה ממני, אם את רוצה, אם באמת ביקשת מאמך שתהיה איתך בלידה, ואת מרגישה שהיא הייתה איתך, תודי לה באותה צורה שתקשרת איתה קודם לכן. אני מאמין שזה יעשה לך הרגשה טובה. מתן.

../images/Emo24.gifכל כך כייף לשמוע סיפור כזה

ואני מחזקת את ידייך על הכוח והיכולת להיות קשובה ולתקשר עם איממך בצורה חזקה כל כך
לינוי

Dark faith

New member
../images/Emo24.gif

סיפור מרגש אני בטוחה שאימך הייתה נוכחתשם בלידה, ועזרה לך לעבור את זה. בקשר לתמונה, אז גם אם לא היא כתבה עליה בשבילך- זה לא אומר שזה לא היה מסר בשבילך ממנה.

למעלה