סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

AndreaCorr ©

New member
מנצלת שירשור - תקראו בבקשה.

רק עכשיו הופנתה תשומת ליבי לשרשור שנוצר בעקבות ההודעה של דניאל על כך שברת'לס היה מיועד לשנאיה טווין. כמובן שהוא נמחק מייד. חבל לי שאתם ככה מלבּים שירשורים והופכים אותם לשרשורים מכוערים, וחבל לי שאתם צריכים להפנות אנשים מפורומים אחרים רק בגלל שמישהו אמר משהו רע על הזמר/ת שאתם אוהבים. לא עושים כאלה דברים גם לא בצחוק. (סליחה שאני פונה אלייכם ברבים, אני לא רוצה לפנות ספציפית). מעולם לא הגבלתי את החופש הביטוי בפורום הזה, ואתם יודעים את זה טוב מאוד. אבל לא הבנתי איך זה בכלל התפתח לכיוונים של דת ועקרונות, לא הבנתי איך זה בכלל התפתח לאיפה יש רמת חינוך יותר טובה. ואם אתם בסכסוך עם מישהו מהפורום, אל תנצלו כאלה ריבים כדי לדחוף הערות עוקצניות. אם עוד מישהו חושב שהפורום הזה "נהפך למקום לא נעים" הדלת פתוחה לרווחה והוא מוזמן לעזוב. סליחה אם עשיתי הכללות ונשמעתי קצת עצבנית. אל תגיבו לשרשור הזה, ההודעה לא נכתבה על מנת לפתוח וויכוח חדש. שרון נ.ב ביומיים האחרונים קצת לא הייתי כאן. אם יווצרו כאלה דברים בעתיד אתם תמיד יכולים לתת לי קישור ואני מבטיחה לטפל בעניין, אפילו אם יהיו לי רק כמה דקות פנויות.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

מצטערת מאוד שאני מגיבה רק עכשיו, לא הייתי כל היום בבית ( קעקוע חדש... )...

למעלה