סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

love potion

New member
OK, סיפור מהחיים:

יום אחד נכנסתי לפורום אנימציה בתפוז ולא היתה שם אף הודעה מטומטמת שתגרום לי לרצות להעיף את המחשב מהחלון. אני עדין נזכרת ביום הזה עם דמעות בעיניים...

Minerva

New member
מותר גם לי סיפור מהחיים../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

קיי... אז... היום היה לי שיעור פיתוח קול אחרון להשנה (ואולי לשנים הקרובות)... וזה יושב לי על הלב, כמו סלע גדול שלא יזוז משם עד שלא יגידו לי שהשיעורים ימשכו כרגיל... (או עד שאני אתרגל למציאות החדשה
).
פתאום הבנתי שאני לא הולכת לשמוע יותר (נא לקרוא במבטא רוסי!
)... "איזה יופי זה נשמע כשאת שרה פורטה... נפלא (
עייניים כחולות במבט נוקב
)- רק חבל שאת רוב הזמן שרה פיאנו!"...או... "הבאתי לך דואט חדש..."... או... "כהצלילים הגבוהים מצויינים, חבל שאני לא שומעת את השאר"...
ו... ו... זהו.
אני צריכה חיבוק.

I n n u e n d o

New member
גם לי יש סיפור מהחיים! הוא אמיתי.

פעם...... הייתי במחנה של מוזיקה והיה שם דוב גדול שלקח לנו את כל הפיקניק ואז לכדו אותו ואז הוא ברח ואז לכדו אותו עוד פעם ואז הוא ברח לכדו אותו עוד פעם ואז הוא ברח שוב ואז לכדו אותו עוד פעם אבל אז הפלצתי עליו והוא מת סוף. אבל אז הוא קם לתחיה אז הרמתי עליו את הבית שחי והוא מת עוד פעם סוף. זה סיפור אמיתי.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifבאופן מוזר מאוד את מזכירה

לי חברה שלי מבית הספר

Minerva

New member
יו!../images/Emo6.gif

אף פעם לא באמת הקשבתי למה שהיא אומרת.

שניש

New member
../images/Emo24.gif+|הזדהות|../images/Emo56.gif

שיעורי פיתוח הקול שלי ( או בקיצור פ"ק ) נגמרים עוד שני שיעורים ואני....אני ........ואוווווההההה
אני גם מופיעה בסוף שנה ואז-זהו ,נגמר. אבל אני מקווה שבשנה הבאה אני גם אמשיך

Minerva

New member
סליחה?!

היה כאן רמז שלאלן יש קול מגעיל כשהוא שר?!?! הא?!
אני מקווה שלא הבנתי טוב. המממ.
בכולופן, הייתי שמחה מאד לעשותא יתו דואט... משהו לבאס עמוק (וחלומי) וסופראן לירי.

I n n u e n d o

New member
חס ושלום

יש לו קול מהמם רק אמרתי שהוא לפעמים קצת מזייף "דואט על תבונה ורגישות" :D

למעלה