סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifנצל"ש...!

היום יש לי טקס סיום ואני שרה!!!!!
סתם רציתי שתדעו... בהצלחה לי....

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifאממ שרתי את.....

הפרוטה והירח (למי שמכיר) יש מקום ובחולות (שזה השיר הכי דפוק בעולם...!)
הלך דיי טוב.... למרות שהוא כמה פאשלות....

JaWbreaker15

New member
לא מכירה אבל לא נורא ;)

העיקר שהלך טוב! גם אם היו קצת פשלות ;) יעל

איה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

היי זאת דנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מווווווווווווווווו!! יו... איזה פאשלה הייתה בפרוטה והירח... בכל מיקרה: היי! קוראים לי דנה, ובאטרקאפ רולזי!!! אז, איי גס שזה נקרא שאני חדשה בפורום!

Silver Fox

New member
ברוכה הבאההההה!../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif

אני לילך, ברוכה הבאה!
באטרקאפ באמת רולז

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifדנההההההה!!!!! ../images/Emo24.gif

איזה כייף.....!
הצתרפת לפורמינו הנחמד!!!!!!!! בפרוטה וירח לא היו פאשלות!! נראה לי...
רק בבחולות....
אה ואגב, אני צריכה להגיד לך משהו... כתבתי את זה ב"מסרים"!!!! אז תהני בפורוםםם!! מווווו

ניצולון!../images/Emo121.gif

חחח אני מנצלת את עצמי... לא משנה! בכל מיקרה, בקשר לעונה הבאה, החמישית{?} של הסידרה. ראיתי כבר פרק אחד חדש בערוץ הילדים עם הפחדים של כל אחת ומשום מה לא משדרים את הפרקים החדשים בקארטון נטוורק! אז כדיי לראות את הפרקים החדשים אני צריכה לסבול ולשמוע את הקולות המעצבנים שלהן בעיברית או שעוד מעט יתחילו לשדר גם בקארטון???

JaWbreaker15

New member
באמת?! לא ידעתי שיש בעברית!

אוווווווף. אני מתה לראות כבר את העונה. אני מניחה שעוד מעט יתחילו לשדר אותה בקארטון, לא יודעת מתי. אז מה? עכשיו להתחיל לסבול את העברית? ;\ ברוכה הבאה! ;) יעל

Silver Fox

New member
קארטון נטוורק+משהו לדנה../images/Emo82.gif

למה לא מגיעים פרקים חדשים או סדרות חדשות לקארטון נטוורק??? אנחנו רוצים את מפלצות אמיתיות ואת חופרי הקברים! אנחנו רוצים קצת שינוי!! ולדנה - בנוגע לחתימה שלך: זה לא moo moo rulz, זה moo moo rules

JaWbreaker15

New member
בקשר לחתימה

יש כאלו שכותבים rulz ויש כאלו (כמוני) שכותבים בכלל: RLZ... אלא אם התכוונת לאיזה משפט מיוחד או משהו כזה ואז סתם יצאתי טיפשה... יעל

I AM MOJO JOJO

New member
צודקת,אין את הפרקים בקארטון....

ונכון,לפרק עם הפחדים קראו "פאוור-נויה",שהים הפחיד אותם וחיזק את הפחדים שלהם שהיו:להכשל במיבחן,בובות מפחידות בחושך ועכבישים. בסוף הן התגברו על הפחדים והים קיבל מכות. היה גם את הפרק עם בלוסום והנקניקיות וכל זה,גם אותו ראיתי,והיה את הפרק שהפרופסור וגברת קין התאהבו,גם את זה במיקרה ראיתי. חבל שלעונה החמישית יצאו רק שלושה פרקים בינתיים,נקווה שיצאו עוד.

בקשר לחתימה שלי...../images/Emo121.gif

אני יודעת שלא ככה כותבים רולז, אבל ככה אני כותבת רולז וככה גם כולם באחוות הפרות..אז... לא נורא!

למעלה