סיפור מהאגדות

Eliran44f

New member
סיפור מהאגדות../images/Emo13.gif

היום בבוקר ממש משום מקום נחת בגינה שלנו המאמי הזה
לאדע מאיפה הוא הגיע ולמ הוא שייך,עברנו בין השכנים לדעת למי הוא שייך,יש לו רצועה
בכל מקרה מקווה להשאיר אותו הנה תמונות שלו

ח נ י ש

New member
סליחה טעיתי

חשבתי שהוא לברדור בגלל שלא ראיתי לו את הפנים אבל עכשיו שאני רואה הוא נראה כלב מעורב

../images/Emo8.gif

אני ממש מקווה שהוא יהיה שלך..... אבל עים לא אז לא נורא אתה יכול לקנות\לאמץ גור מתוק כמו הזה... אבל אני באמת באמת מקווה שהוא יהיה שלך בסוף!!!!

ח נ י ש

New member
הוא ממש מאמי ונראה לי שזה לברדור

כי יש לי כלבת לברדור והיא נראת ממש כמוהו רק קצת יותר גדולה. זה זכר או נקבה?

Eliran44f

New member
אמא שלי החליטה להיות חוקית../images/Emo132.gif

לפי החוק אני צריך לפרסם מודעה שאבד כלב והוא אצלנו,ואם תוך שבוע אין פנייה,אז חוקית הוא נחשב כשלנו לא

Eliran44f

New member
אוף מה בגלל שיש לו קולר נגד פרעושים

זה אומר שהוא שיך למישהו
בטוח זרקו אותו לגינה שלנו או בכלל זרקו אותו,והוא הגיע אלינו
אוף אני רוצה אותו

Oogi

New member
ללמדכם כולם שחייבים, אבל חייבים

להצמיד לכלב תג עם פרטי הבעלים של הכלב! ללא קשר לשיבוב שלו! אני בטוחה שהבעלים שלו הופכים עולמות כדי למצוא אותו וליבם נשבר...

omer landau

New member
שבב אלקטרוני...

בהרבה מקומות היום בארץ אז לכלב רשום בעל חיסון נגד כלבת גם יש שבב אלקטרוני המקל על הזיהוי אם את גרה בעיר גדולה אז תלכי לשירות הוטרינרי אולי הם יצליחו לאתר את הבעלים אלא אם כן את נחושה לשמור אותו ואיזה חמוד

Eliran44f

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לעדדדדדדדדדדד!!!!

כ כ

New member
לפני שאתה מאמץ אותו!!!!!

אתה חייב לבדוק אם לכלב יש שבב בנוסף למודעות שפרסמת הרי ברור שהכלב עבד למישהו וכרגע הוא מבולבל ומבוהל תחשוב .......אם זה היה הכלב שלך לא היית רוצה שיחזירו לך אותו? לכן תהיה הוגן ותשקיע יותר מכמה מודעות

Eliran44f

New member
תקשיבו כולם

אין שום מצב שהכלב חדר לנו לגינה,פשוט קמתי ב4 בבוקר וגיליתי יבבות שלו הגינה שלנו אין בה שום חור יש גדרות וחומה ואין שום פירצה או דרך להגיע,אלא אם כן הוא "הושם" שם על ידי מישהו.... אני גם גר באזור שלאנשים לא בדיוק אכפת... איזה שבב ואיזה בתיך אין מצב באזור שלנו שישימו דבר כזה... נטשו אותו חבל לכם על הזמן...

למעלה