סיפור מדהים.

מו שיקו

New member
סיפור מדהים.

יש לי חבר סיני עשיר מאוד. הבחור עושה עסקים בסין כבר הרבה זמן. לפי כמה שנים הוא ניסה לפתח קו שיווק של מוצר מסוים בסין ולצורך כך העסיק בחורה סינית צעירה,סטודנטית יפהפיה (ראיתי אותה מספר פעמים). לאחר שנתיים של פעילות, התברר לו שהבחורה היתה גובה עמלות מהלקוחות על כל עיסקה שהיה מבצע איתם. הבחור נפגע מאוד, מה גם שזה פגע בעסקים עצמם. היה להם ריב לא קטן והוא החליט לא לשלם סכום כסף שהיה חייב לה. הם נפרדו באקורד מאוד צורם. הבחור גם הבטיח לה שיום אחד הוא ייפרע ממנה. אתמול הזמין אותי הבחור לארוחת ערב, מצב רוחו היה מעולה ,וקישקשנו על כל מיני דברים וגם על המקרה הזה כמובן. בסיומה של הארוחה, סיפר לי הבחור,שערב קודם הוא התקשר לסוכנות נערות ליווי הכי אקסלוסיבית שיש בהונג קונג. סוכנות מאוד ידועה ויקרה. הובטחה לו נערה מתוקה ,סטודנטית כמובן , חדשה ויוצאת דופן . בערב, הנערה הגיעה לדירתו והבחור הוכה בהלם. אתם בטח מנחשים מי הנערה שהגיעה נכון? אז זהו, הר עם הר לא נפגש....

סו

New member
בלה, נכון שיש שיר כזה ישנצ'יק

........"העולם מלא ניסים ונפלאות" משהו כזה של ילדודס נדמה לי

מיקושה

New member
../images/Emo178.gifברוח שירי הילדים..חחחחחחח

הכינותי מראש.. חחח איזה יום שמח ביצוע: שולה חן מילים: תלמה אליגון רוז לחן: דפנה אילת איזה יום שמח לי היום איזה יום! פתע בא אורח לי היום איזה יום! איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות. איזה יום שמח יום של הפתעות
העולם מלא ניסים ונפלאות איזה יום! איזה יום שמח לי היום איזה יום! השדה פורח לי היום איזה יום! איזה יום שמח... איזה יום שמח לי היום איזה יום! שוקולד בולע כל היום איזה יום! איזה יום שמח... איזה יום שמח לי היום איזה יום! לטייל נוסע כל היום איזה יום! איזה יום שמח... איזה יום שמח לי היום איזה יום! וחבל שהוא בורח לי היום איזה יום! איזה יום שמח... © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

סמדר ר

New member
דוקא חשבתי שמכל העמלות שהיא גבתה

היא בטח פתחה מכון משל עצמה ולא עובדת כשכירה ......

aphanisis

New member
אתה שם ...אבל אתה גם פה! בפורום

מושיקו , סיפור כזה היה מנת חלקו של הזמר הידוע ירום הודו דורון מזר שהתארס עם נערת ליווי ! מסכן....כולם ידעו חוץ ממנו

באמת???????????

איך אדם לא יודע שהוא נשויי לזונה? את רצינית, דורון מזר זה הזמר ששר אני חוזר הביתה נכון?

מו שיקו

New member
לפעמים,

אבל רק לפעמים, האהבה מעוורת. לא רואים, לא שומעים, לא מבינים לא יודעים. רק מרגישים.

ובכל זאת..להרגיש זה נפלא...

אבל להתחתן עם אישה שהייתה זונה...זה מוזר. תחשוב אתה רואה את עצמך מסוגל להנשא לאישה מבלי לדעת על עברה הכל. (ונצא מהנחה שאתה לא נשויי, למען האמת אין לי מושג אם אתה נשויי לא הצצתי בכרטיס
). אני חושבת שאיש ואישה שמגיעים להחלטה לקשור את חייהם יחד, הם אמורים להכיר אחד את השני לעומק עבר והוה. לא חושב כך?

aphanisis

New member
הם לא התחתנו , הם היו מאורסים

ואז התגלה לו הסיפור הוא כמובן ידע אחרון.............מסכן

קסומה

New member
לא רק בסין...

אני שמעתי על מקרה בארץ של מישהו שקיבל את הבת שלו כנערת ליווי... אני לא יכולה לתאר לעצמי איך הרגישו שני הצדדים באותו הרגע.. אהלן מוש געגעגעגעתי

למעלה