רק בנכסים מסחריים
פ פינקי חושנית New member 4/1/13 #59 כן..אבל לא בכל מחיר אם יוצאים לרכיבה אז לא סביב הארווה.. ולא כיף כף, סלסלה! יוצאים לרכיבה של לפחות שעתיים
כן..אבל לא בכל מחיר אם יוצאים לרכיבה אז לא סביב הארווה.. ולא כיף כף, סלסלה! יוצאים לרכיבה של לפחות שעתיים
ה היתקליף New member 3/1/13 #6 אתה תמים. היא פסלה אותך על מראה רק רצתה לתת לך להרגיש טוב, כמו ההוא מדירוג האשראי, אז בנתה סיפור שלם כאילו זה בגלל הכסף.
אתה תמים. היא פסלה אותך על מראה רק רצתה לתת לך להרגיש טוב, כמו ההוא מדירוג האשראי, אז בנתה סיפור שלם כאילו זה בגלל הכסף.
D drorbar19 New member 3/1/13 #16 יכול להיות אבל לא בטוח. היא דווקא אמרה עוד בשלב הצ'אטים שהיא אוהבת כאלה שנראים בדיוק כמוני. אולי ריח?
יכול להיות אבל לא בטוח. היא דווקא אמרה עוד בשלב הצ'אטים שהיא אוהבת כאלה שנראים בדיוק כמוני. אולי ריח?
ע עלי באבא האחד New member 4/1/13 #56 גם וגם... נניח בריח עברת.... אבל במראה נכשלת... אין אחד בלי השני!!!
ע עוקצני New member 3/1/13 #7 אתה כנראה מתמצא בשוק ההון.. אז אתה יודע שהטרנד היום הוא "השקעות אלטרנטיביות"... מה אתה מתלונן?
ב בדד1 New member 3/1/13 #8 מסכן הגרוש שלה זה מה שרציתי לאמר ברגע הראשון אבל אם היא רווקה המצב הרבה יותר חמור מי שהגיעה לגיל 37 מבלי שתהיה לה מערכת יחסים משמעותית יש לזה סיבה אני לא שם
מסכן הגרוש שלה זה מה שרציתי לאמר ברגע הראשון אבל אם היא רווקה המצב הרבה יותר חמור מי שהגיעה לגיל 37 מבלי שתהיה לה מערכת יחסים משמעותית יש לזה סיבה אני לא שם
D drorbar19 New member 3/1/13 #19 דווקא הייתה לה מערכת רצינית אולי עכשיו אני מבין למה זה לא הצליח להם. למרות ששוב, אולי אני סתם מנחש ובאמת משהו בי לא נראה לה, ואולי היא עוד תפתיע עם סמס היום.
דווקא הייתה לה מערכת רצינית אולי עכשיו אני מבין למה זה לא הצליח להם. למרות ששוב, אולי אני סתם מנחש ובאמת משהו בי לא נראה לה, ואולי היא עוד תפתיע עם סמס היום.
D drorbar19 New member 3/1/13 #22 את כנראה יוצאת עם אנשים מוזרים מי בכלל שואל אם זה S או אפילו מדיום? לשאול אם זה S או ES זה כמו לשאול במסעדה אם השמפניה שאטו דלנוב (2500$ לבקבוק) מקוררת ל 8 או 9 מעלות. צריך להיות שמחים בכל מקרה רק מההזדמנות לשתות את זה.
את כנראה יוצאת עם אנשים מוזרים מי בכלל שואל אם זה S או אפילו מדיום? לשאול אם זה S או ES זה כמו לשאול במסעדה אם השמפניה שאטו דלנוב (2500$ לבקבוק) מקוררת ל 8 או 9 מעלות. צריך להיות שמחים בכל מקרה רק מההזדמנות לשתות את זה.