סיפור לשבת

• פותח הנושא me31
  • פורסם בתאריך

me31

New member
סיפור לשבת

מחפשת סיפור שאפשר לספר ביום שישי לפני קבלת שבת בגן ילדים לגילאי 2-3 חוץ מחנל'ה ושמלת השבת אשמח לקבל תשובות או הפניות שנה טובה וגמר חתימה טובה מאי :)

טלגל

New member
אני ממליצה לילדים גדולים יותר על

הסיםור: "יוסף מוקיר שבת." לילדים צעירים בגיל של ילדייך אני ממליצה על הסיפור של דתיה בן-דור "יום שישי של יויו". בכלל הסדרה הזו מקסימה. כדאי לעשות לסיפור המחשה ולהראות כל פעם מה קונה יויו לקראת יום השישי.

me31

New member
איפה ניתן לרכוש את הסיפור?

האם בכל חנות, או שיש מקום אחר?

פולד

New member
למירי צללזון יש אתר

למירי צללזון יש אתר ושם אפשר למצוא את מס' הטלפון של המו"ל שלה. דרכה אני הזמנתי ספר והגיע תוך כמה ימים.

sheshe1

New member
יש גם קובץ סיפורים של מירי צללזון

אבל אני אישית לא עיינתי בו

me31

New member
איפה ניתן למצוא?

האם בכל חנות סטימצקי? או שיש מקום מרוכז אחר

sheshe1

New member
בחנויות של המכללות ובחנויות לגננת

בעיקר. אני לא חושבת שניתן למצוא את החוברות בסטימצקי. אגב, אפשר לראות את בית ההוצאה של צללזון, וליצור עמם קשר ישירות (אם אינך מוצאת את החוברות)

כשעבדתי עם צעירים

נהגנו להחליף ספרים ביום שישי במפגש, ובכל שבוע קראנו את אחד הספרים שאחד הילדים המליץ עליו.

רעיון נוסף

שוקולדה, איזה יופי של רעיון. אהבתי. אני מציעה לספר דווקא סיפורים יותר קלים ומצחיקים. מתוך ספר הלמה, לדוגמא. אפילו סיפורי משל קלים. הנמלה והצרצר, ע. הלל- השועל והחסידה ועוד שכאלה.

ד אורלי

New member
אם את באזור הצפון

אני קניתי סיפור במרפד במכללת יזראעל ששמו שבת שכתבה אותו אסתי אחת וניתן לקנות אותו דרך הטלפון של המרפד והם שולחים בדואר, צילום של הסיפור , הסיפור עוסק בהכנת הדברים של השבת שאמא אופה חלה ואבא עורך שולחן, ועוד דברים אם תרצי אקליד לך את הסיפור במחשב ותנסי לאייר אותו המרפד מוכן לשלוח בדואר, סיפור מצולם צריך לצבוע ולניילן אצלי הפעוטים הבוגרים בני השנתיים מאוד אוהבים את הספר כי הוא עוסק בכל הדברים שאנו עושים בפעוטון לקראת שבת

me31

New member
אשמח אם תעבירי את הסיפור

קודם כל אם את יכולה להעביר תקציר ושנית את מספר הטלפון דרכו אפשר לקנות את הסיפור ו... תודה מראש

פולד

New member
ספורים לשבת

בספר "שלום לך אורחת" של יוכבד זקס, יש יש גם סיפורים לשבת אולי אפשר לקצר אותם בשביל הגיל הזה. יש שם גם גם דקלומים חמודים.

למעלה