סיפור לשבת

בוקר טוב, וסופשבוע סתוי נעים,

את סיפורך טשטושה אקרא יותר מאוחר. אני מנצלת רגע פנוי, אבל מהכרותי הקצרה עם כתבייך הם טובים ומעניינים. קמנו הבוקר לבוקר סתוי, עם ריח של אויר טרי וצלול. גשם קל ירד הלילה, הרטיב והשקה את הגינה וגם את שדות הבר- ובקרוב הם יוריקו והעיניים תחגוגנה בירוק. ו-חוזרת לעבודה - העבודה היא חיינו לא? כן

טשטושה

New member
סיפור לשבת

תרמיל החיים/כל הזכויות שמורות לטשטושה ===================================== הדעת אינה חוברת למעשים שאינם נקרים עם דעת הרוב, כך נאמר לא פעם: לולא יצאתי באותו בוקר חורפי למסע חיפושים אחר אותם דברים קטנים שניתן לרכוש רק במבואות דרום תל-אביב, סביר להניח שגם לא הייתי נתקלת באותן תופעות ייחודיות שמתפוגגות להן מעל חיינו הנמרצים ומסע הקִדמה המריץ אותנו לדוּר בצל עולמינו המאוד פרטי. יום שלישי עייף של חורף גשום ומבורך, הבל פי היה האומדן שאישר את קיפאון כפות רגלי ואמד על מידת הקור ששרר אל מחוץ לבית: שמתי פעמי לכיוון המכונית ופני אל העיר הגדולה: הרדיו ניגן שירים של נחת בניגוד מושלם לתנועה על הכביש, חייכתי לעצמי נוכח הפרדוקס והמשכתי בנתיב המוביל תל-אביבה. לאחר תלאות ארוכות במציאת חניה, הצטיידתי במטריה ויצאתי אל מסע החיפושים בו ביקשתי למצוא תרמיל – שני תרמילים למעשה, שיהיו חסינים נגד מים ולחות, שיהיו טובים אורטופדית כיאה וכיאות למי שאמורה להיגרר עם התרמיל על גבה משך עשרה ימים בעליות ומורדות הודו המשוחררת, תרמיל שתהא בו הפרדה ברורה בין התאים – פן יתערבבו כריך הבוקר וגרבי ההחלפה לבין הספר והתשבץ שינוחו שם בשלווה וימתינו לבוא רגעים של מנוחה: בצעדים עליזים משוחררי כל דאגה, ניווטתי בין רחובותיה הצרים של העיר הנוהמת ליל כיום. חרף כל האפרוריות שנשקפה מבין הבתים שיָד אדם טרם ריחמה על עול השנים שנשאו והשמים שבכו ממעל בין אפור לשחור – נפשי הייתה עליזה מתמיד., עצם המחשבה על הטיול שבדרך – הסיטה וצבעה גם את האפור באלף גוון וצבע. נכנסתי באנחת רווחה, מאושרת שמצאתי את מיקום החנות די בקלות, שמצאתי חניה קרובה שאך היא הרי נחשבת כנס ביום בהיר במחוזות העיר הדחוקה: מאחורי דלפק עץ ישן, חרוט ומתעגל מרוב חיכוך עמד איש בא בימים- "כבר איתך מיידעלע'" – אמר האיש וטיפס נמרצות מ שהו על סולם עץ ישן אל המדפים העליונים להניח בחזרה את מה שלא רכש האיש שזה עתה עזב את מפתן החנות. המתנתי ברוב נחת, נתתי לעצמי ליהנות מהריחות הישנים שעמדו בחלל החנות, התמוגגתי מהסדר המופתי שהונח על גבי המוני המדפים שהוצמדו אל הקירות, התבוננתי התקרה שדומה היה כי כבר מזמן לא בונים כאלו מבנים גבוהי תקרות, אך בעיקר – התמוגגתי מיכולתו של המוכר בחנות לשרוק: הדבר היה מוזר, איש כבן שמונים להערכתי – עמד בראש הסולם, תלוי בין תיק ופאוץ' שרק יצירות שלימות ולא הצלחתי להבחין בין שריקותיו ועצם עובדת המאמץ הפיזי הכרוך בטיפוס על סולם לכזה גובה – שלא לדבר על גילו המופלג: השתוממתי נוכח יכולתו והמשכתי לסקור בחדווה את המדפים: כעת, עמד המוכר למולי ושאל בניגון והטעמה – "מה בשבילך מיידעלע"? אני זקוקה לתיק, זאת אומרת תרמיל - אמרתי... "נו, ולאן את כבר נוסעת"? שאל, אנחנו נוסעים לטיול, להודו השבתי כשבראשי כבר התכוננתי לעובדה שכבר תגיע ההרצאה מפיו של המוכר בגנות הודו... "אה, הודו...... איזו ארץ נהדרת" אמר המוכר השתתק ושוב החל שורק: "כמה זמן את מתכננת לשהות אצל ההודים"? שאל כנראה עשרה ימים עניתי – והרגשתי שמשהו בסבלנות שלי התפוקק וזרמים קלילים של עצבנות החלו מטפסים מבהונות רגלי במעלה גופי בואך גרוני – הנחתי את ידי על פי שמא יחברו להם הג'ינג'ים יד אחת עם הזרמים ומוצא פי לא יהיה מונח במקומו: "סליחה שאני שואל, מה את מתכוונת לקחת איתך בתרמיל שאת מבקשת לקנות"? שאל האיש בהתעניינות מרובה – בוא נראה אמרתי, בגדי החלפה, תרופות כמובן, ספר בטוח, תשבץ ועט גם זה בטוח, כמה דפים לרשום עליהם יומן מסע או מה שיעבור לי בראש במקרה, משהו לשים בפה אם יתקוף אותי הרעב, אולי דיסק מן – זהו פחות או יותר לתרמיל., אבל היות ואני רואה שאתה מצויד גם בפאוצ'ים, אשמח גם אם תראה לי פאוץ' טוב מעור כדי שאוכל להכניס לשם את הדרכון והכסף. "מממממ הטעים המוכר, אצלך המילים באות לפני האוכל.....מממממממ מעניין, חשבתי שהדור של היום מכר כבר מזמן את התובנה של עוצמת המילים" אמר המוכר והטעים מבט כמצפה לתשובתי – לא שמתי לב, אמרתי – זה ברור שצריך גם להזין את הנשמה – לא? "הו בוודאי, בוודאי שצריך – רק שאת כנראה עוף חריג בדורך" אני לא חושבת שאני חריגה – הרבה מאוד אנשים סביבי מקפידים לקרוא ולהתעניין בספרות ישנה וחדשה כאחד, אחרת מזמן פלח השוק הזה היה מתפוגג ונעלם – לא?.. "מה את קופצת?" אמר המוכר – "לאט לך מיידעלע", תחשבי קצת לפני שאת אומרת משהו... "נו טוב, איזה צבע את אוהבת יותר?" המשך...

בוקר טוב של סתיו .........

כשהצצתי מהחלון לפני שעה השמיים היו מעוננים וריח של אדמה רטובה עלה באפי, סופסוף גשם.... אויר נקי...קרירות נעימה....יופי של מזג אויר... שבת שלום לכולם

pazi66

New member
בוקר טוב,בוקר של זהב../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

נפתח את סוף השבוע עם שיר בוקר עליז - בוקר של זהב שרה מקהלת "צלילי כפר סבא" עם אישתי
בניצוחו של מנשה לב רן מילות השיר איזה בוקר של זהב ביצוע: צלילי כפר סבא מילים: שמשון חלפי לחן: נורית הירש איזה בוקר של זהב מתפרץ אל מעוני ואנקור קטן, ואנקור שובב, מנקר את חלוני... לו ניתן לפרוש כנף, לפרוש כנף לעוף עם היונים אל צריחי הכנסיות, לצלצל בפעמונים. לה לה לה לה... איזה בוקר של זהב... לו ניתן פה לאסוף את כל הציפורים שבגנים ולפרוץ עימן בשיר, שיר של אלף ניגונים. לה לה לה לה... איזה בוקר של זהב... לו ניתן במעוני, ניתן לכלוא את בוקר הזהב ולמחוק מזיכרוני את החורף והסתיו. לה לה לה לה... איזה בוקר של זהב... לו למחוק את הספרות, ניתן למחוק מכל השעונים ולמשוך אחורנית את גלגל כל השנים. לה לה לה לה... איזה בוקר של זהב מתפרץ אל מעוני ואנקור קטן, ואנקור שובב, מנקר את חלוני, מנקר את חלוני.

pazi66

New member
כן הגשם פה ,נשארים בבית../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

רוצים לבלות בחברת שירים נפלאים המלצה:לכל אוהבי המוסיקה הרומנטית והנוסטלגית.שירים מכל הסגנונות ומכל התקופות מוזיקה ללא הפסקה.הקומונה הכי מוזיקלית שאני מכיר http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4825 לכבוד הגשמים ג'ין קלי ישיר לנו "שיר אשיר בגשם"

טשטושה

New member
המשך...

המשך תרמיל החיים/כל הזכויות שמורות לטשטושה =========================================== חככתי כפות ידי משל ביקשתי להחזיק את עצמי, האיש שלפני כנראה לבש מצב רוח מתלוצץ הבוקר ולי עוד ציפה יום ארוך של התרוצצויות בנבכי תל-אביב הישנה, ביקור אצל רואה החשבון והקור גם החל להשתלט על כפותיי והזיות המיטה החמה כבר החלו מנצנצות בראשי. סביר להניח שאם לא היה זה המקום הבדוק והמוכח לאיכות התרמילים התיקים והפאוצ'ים – הייתי כבר מזמן מסתובבת ומחפשת לי מוכר קצת פחות נברן – אבל לא כך היו פני הדברים והחלטתי לכבוש את יצרי ואת המזג החם שהתעורר לו נוכח נברנותו של זה: כחול, אני אוהבת כחול... ממרומי הסולם נופף המוכר בתרמיל כחול ופאוץ' תואם – "ידעתי שאת אישה של כחול – ידעתי, לא היית צריכה לטרוח לענות בכלל" אמר המוכר והחל יורד בצעדים מדודים לאחור כשפיו מלא שוב בשריקות: מסתבר שהפעם שרק לעצמו מנגינה מאוד מוכרת לאוזני "כרמן/ביזה" היות וכבר עמדתי על תחילת ההתבוננות באיש, ביקשתי ביני לעצמי להבין מדוע בחר דווקא בזו הנעימה כשהיה ברור לי שכיוון דבר הבחירה אלי: דקות נוספות לקח למוכר להגיע עד הדלפק המתעגל, שריקותיו נשמעו כעת שובבות יותר משנשמעו קודם לכן: מעניין שדווקא את כרמן של ביזה בחרת לך לשרוק – הטעמתי כנגדו בניגון שמבקש תשובה לבחירה, המוכר הניח את התרמיל והפאוץ' על הדלפק, הסיר את משקפיו העגולים ומרק את העדשות ובו בזמן הישיר אלי זוג עיניים תכלכלות שובבות, "אני רק בודק" אמר וחייך, "אני רק בודק". מה יש לבדוק? שאלתי – "אני בודק, לא בכל יום נקרית לכאן מיידעלע שנושמת מילים, שאוכלת מוסיקה ומצליחה גם לשמור על איפוק למולו של טרח שובב שכמותי – זה, מה, שאני, בודק" אמר, חייך והשיב את עיגולי משקפיו במקומן: "תראי מיידעלע, לחנות שלי לא מגיעים סתם עוברי אורח, לכאן מגיעים עם המלצה חמה של מי שמכיר ויודע גם את נפש המוכר וגם את נפש הקונה – את אולי באת תקנות תרמיל לטיול, אבל מכאן תצאי עם תוספות בתוך התיק, אני רק מתפלל שיעמוד בי הכוח, שאלוהים יברך אותי בחיים בריאים וקצת מזל, להיות כאן גם כשתחזרי בלי נדר – להראות ולספר לי על האוצרות שמצאת בתיק טרם מלאת אותו" אם אתה יודע כל כך הרבה, אז למה אתה טורח לשאול כל כך הרבה שאלתי בחוסר איפוק נוראי, (ובליבי התחרטתי על כל מילה שהוצאתי מהפה בלי מחשבה פן פגעתי בנפשו של האיש שעמד מולי) "אחחחח איזה תענוג" ענה המוכר והחל פותח את רוכסני התרמיל: הבטתי אל תכולת התרמיל כמבקשת למצוא את שהבטיח המוכר ולא שמעתי כלל את ההסברים שטרח להסביר ורק מרחוק, הצלחתי לשמוע את הד שריקותיו בין תא לתא.. טוב, כמה עולה לי התענוג התרמילי הזה כולל הפאוץ' הנלווה?.. "זה עולה לך כך וכך – ענה המוכר" מה זאת אומרת עניתי, מחויכת למחצה – מה זאת אומרת כך וכך? "תראי – אמרת שאתם נוסעים – נכון? לרגע אחד חשבת שאני זקן טרח שלא שומע?. הרי ברור שאת זקוקה לתרמיל נוסף – הרי לא הדרת רגלייך לכאן רק בשביל סט אחד – נכון? אז למה את הולכת סביב סביב מבלי לבקש ישר סט נוסף? אז עד שתבקשי את הסט הנוסף במחיר מיוחד עבור שני סטים של תרמיל ופאוץ' – המחיר הוא כך וכך..." אמר האיש – התיישב על כיסא דלפק גבוה ללא כל מסעד, הניח שלובות את ידיו על חזהו וכבר הטעים שפתותיו כמו מבקש לשרוק משהו – המומה, הרמתי את עייני ולא הוצאת הגה מפי: אתה מכיר אותי מאיזה שהוא מקום?, ידעת שאני אמורה להגיע? איך? "את כבר רוצה שאמלא את התרמיל בתשובות עוד לפני שבכלל נגעת בו?" שאל האיש, מממממ "נו שויין" אמר סובב שוב את התרמיל כך ששנינו נוכל לראות את תכולתו ושוב יצא באותו מסע הסבר שערך קודם לכן ואוזני לא הקשיבו לו: "יש לך כאן תרמיל כחול, כמו שכל איש סולידי היה מבקש לעצמו: כאן יש לך מקום לשים את בגדי ההחלפה, שמי שפתוח ומוכן להתנסות בדברים אחרים בארץ רחוקה יזדקק. כאן המקום לקדושת המילים שאת מבקשת לטרוח לסחוב על הגב בעליות ובמורדות כי מי שחשובות לו המילים, הספרות, הקולטורה והחשיבה – המילים אינן כבדות לגבו. כאן יש לך מקום לשים את מה שהגדרת ""לשים משהו בפה"" כי זה פחות חשוב בשבילך – זה את בעצמך אמרת, אני רק שמעתי ומחזיר לך את שלך. וכאן בתא הזה את גם מבקשת לקחת את הדיסק מן שאני מבין שזה מכשיר שהצעירים של היום שומעים בו מוסיקה מבלי להפריע לאחרים" האיש הניח את התרמיל על הדלפק – ושוב התיישב על הכיסא שמאחוריו, בטרם הצליח להצמיד את שפתיו לשריקה הבאה – אמר: "ואם תתני לי 400 שקלים חדשים תקלי עודף 35 שקלים חדשים מתיישנים מהקופה הרושמת שלי וגם את ברכת הדרך למסע מוצלח לשניכם. עכשיו אתה בודק אם אני יודעת חשבון שאלתי מחויכת? "לא – את זה אני יודע בוודאות., מי שיודעת חשבון עשתה את הדרך עד לכאן, כי כאן קונים בזול, כי בפאוץ' שביקשת יכול להשתמש רק מי שיודע חשבון ואם לא הייתה חשובה לך האיכות, לא היית מגיעה לכאן ביום גשם וקר זה" עוד לא תמו כל פלאיו של האיש חשבתי לעצמי והתעכבתי במשיכת הארנק מהתיק – הסקרנות חלחלה עמוק בין חריצי המוח וביקשה תשובות טרם אצא לי להמשך הדרך: המשך...

טשטושה

New member
ולסיכום:

ואיך כל זה קשור לביזה, שאלתי – "את באמת רוצה לדעת?" שאל כן עניתי – הרי לא הייתי שואלת סתם – נכון? "נו בשביל לדעת את התשובות לכל השאלות שלך, תצטרכי ללכת לשתות משהו חם בקיוסק שממול – עד שתסיימי לשתות כבר תביני יותר" אם עד עכשיו הייתי מופתעת וסקרנית הרי שעכשיו הייתי כבר מרותקת כליל לאיש ולמוצא פיו: הוצאתי את הארנק, שילמתי ארבע מאוד שקלים בשני שטרות אדומים חסרי חיוך ולעומתם קיבלתי שלושים וחמישה שקלים בארבעה מטבעות מרשרשים שהחלטתי לשמור לתשלום עבור החניה. דבר כבר לא הפתיע אותי, גם לא כששלף מתחת לדלפק סט נוסף של אותו תיק ואותו הפאוץ', חייך וארז את שני התיקים ושני הפאוצ'ים בשתי שקיות נפרדות והשיב לי את העודף מאותה קופה רושמת שהוזכרה: הודיתי לאיש על זמנו וטרחתו ויצאתי אל הקיוסק שממול ללגום משהו חם לחמם בו את הקיפאון ששרר בכל חלקי גופי: הקיוסק שממול אפור ומט ליפול לא פחות מהחנות הקודמת בה ביקרתי ולמעשה, כמו הרחוב כולו: הזמנתי קפה שחור בחלב כהרגלי והמתנתי. אחרי עשר דקות כשאני ישובה בגפי בחדר ההסבה הקטן הצמוד לקיוסק, קמתי וניגשתי לדלק לבדוק אם לא במקרה יצאו לקטוף את פולי הקפה ולהפתעתי מצאתי את כוס הקפה שלי מוכן, מונח על הדלפק: ספל זכוכית שקוף של פעם נתון בצלוחית שקופה קטנטנה ובתוכו קפה בדיוק כפי שהזמנתי ושתי קוביות סוכר שלפני כל כך הרבה שנים נחות בצל הכפית. המתקתי, בחשתי, נשפתי ולגמתי לגימה ארוכה כמי שציפתה ארוכות למחמם הממכר הזה. משנטמעה לגימת הקפה בקרבי הרמתי עייני ולמולי עמד המוכר מחנות התיקים ואיתו שני חברים נוספים שנראו בערך בני גילו: עמדו השלושה והתנצלו שהם מחכים לעוד שניים: האחד הגיע דקות ספורות אחר כך, פרק את מיטלטליו שהיו גיטרה ארוזה בתיק עשוי בד, קופסא שהכילה ודאי כלי נשיפה זה או אחר ותיק עמוס לעייפה בניירות שבצבצו: עמדו הארבעה, לחצו ידיים חייכו ולא אמרו דבר: המשכתי להמתין והקפה בספל נגמר., בטרם הספקתי לאמור מילה – הגיע ספל קפה חדש מצויד גם הוא בצמד קוביות סוכר שאך העלו בת שחוק על פני וזיכרונות ישנים מבית סבתא. משהגיע אחרון המאחרים מלווה במזוודה מרופטת וישנה, נעמדו החמישה בגורן, אחד הלא מוכרים לי סימן בידו וכך, החלו החמישה שורקים: כרמן, ביזה וחמשת האנשים – קיוסק ישן מט ליפול וכוס קפה בספל זכוכית שספק אם נותרו עוד כאלו למשמרת בארכיונים. אחידות מדהימה, ליווי, שריקות נוגות ואף סלסולים הדהדו באוזני ואני ישבתי מוקסמת מיכולתם להפליא בשריקותיהם ובכלל הצירוף עצמו היה מפתיע לכל הדעות. משסיימו החמישה את שריקת היצירה, התיישבו סביבי וניסו להסביר איש בתורו את פלא התיקים והשריקות: מסתבר שהקשר ביניהם החל עוד באירופה של המאה הקודמת: את מלאכת עבודת התיקים הביא עוד מבית סבו המוכר בחנות התיקים., באחד התיקים שהצליח להביא איתו לארץ מצא פתק ועליו נרשם שם: שם ללא כתובת או כל תוספת אחרת. מוכר החנות שהיה מאמין גדול בגורלות חשב לעצמו שהתיק עצמו הוזמן עבור איש העונה לשם שהיה כתוב על הפתק: כך או אחרת, האיש פתח חנות תיקים בארץ היא החנות בה פגשתיו עוד בתחילת היום והמתין שיגיע יומו של מבקש התיק: כמנהגם של דברים מוזרים ומפתיעים כאחד, אכן הגיע יום אחד איש ששמו היה זהה לשם שנכתב על הפתק., הוציא המוכר את הפתק עם התיק ומסרו לאיש. מאז, ישבו לנבור איש בהיסטוריה של רעהו כדי לבדוק אם יש אמת במחשבה על גורלות וכמובן בגלגולו של תיק. עם הזמן למדו השניים כי מעצם חיפושם של אנשים אחר תיק תואם לצרכיהם ניתן היה ללמוד עליהם יותר מכפי שביקשו: בשעות שחלקו יחד, ישבו ושרקו מנגינות שאהבו וכך הצטרף חברם השלישי שאף הוא ביקש לעצמו תיק ושמח שהצטרף לחבורה שהתאימה לשני הדברים גם יחד. כך התאספו להם חמשת החברים פיתחו יחד את תיאורית התיק ויחד שרקו להנאתם מנגינות: משקצר הזמן ומחוגי השעון הראו שעת צהרי היום, ביקשתי לדעת מה עומד מאחורי אותה כרמן – חייכו אלי חמשת הפרצופי חרושי הקמטים ובשובבות מפליאה, הסבירו כי זה הסימן לאישה יפה שאפשר גם לדבר איתה ולעניין אותה בתיאורית התיק שחשוב היה להם לשמר ובנוסף – לשרוק ולהעביר הלאה לדור הבא את פלא השריקה.

maxima

New member
בוקר טוב כולם...וטש...../images/Emo13.gif

נראה לי שהסיפור הקסום זרק אותך הבוקר ממטתך...
איזה סיפור ניפלא...תודה ומשהו בענין שריקה........ אימי ז"ל סיפרה לי פעם שהיה בתל אביב הקטנה אדם שהיה מגיש קונצרטים בשריקה הוא לבד ללא ליווי וזה היה מדהים

maxima

New member
גם אני נזרקתי מהמיטה...../images/Emo13.gif

בשעה 2:00 בלילה כשהחל לרדת גשם חזק שהקפיץ אותי מהמיטה לסגור שלבי התריסים ולאחר מכן לא יכולתי להירדם חזרה אז מה עשיתי ?? נכנסתי למטבח ו.......ארוחת ליל ששי כבר מוכנה וכל היום לפני...
יום נהדר לכולם

יופי של סיפור, טש. חוייות אישיות

בסיפורים שלך או מפליגה על כנפי הדמיון? תודה ושבת שלום

yaely2

New member
מנהל
איזה יום שמח לי היום../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

בוקר טוב כולם
בוקר טוב לכולם הרבה בריאות ושמחה. רפואה שלמה לאיזו, מקוה שבקרוב קרוב יורידו לך את ה"שמאטע" מהעין ותראה אותנו ברור וצלול. מדוע שמח לי היום? נו, בגלל טשטושה. איך נהניתי לקרוא את הסיפור שלך, לא יכולתי להסיר את עיניי מהמחשב. מותח מרתק ומשאיר טעם של ארץ ישראל היפה. טש, כתבי כל יום ואם אפשר פעמיים ביום.

יפה13

New member
איזה יום נפלא לי

בוקר טוב אני לא מאמינה איזה משקימי קום אתם, אני קמתי לפני כחצי שעה ויוצאת להתעמלות שיהיה לכם סוף שבוע נפלא אני בהכנות לקראת בואם של בתי ומשפחתה ביום ראשון שחוזרים לארץ לאחר 14 שנים בארה"ב, השמחה גדולה שאלה? האם יש גולשים מרחובות וסביבתה? יום טוב האויר מתחיל להתנקות

יפה13

New member
גולשת מסביבות רחובות

צהרים טובים שמחתי לקבל תגובה מסבבתי, גם אני חדשה בפורום,ומאד נהנת עם האנשים החמים, מצאתי בית חם, השם שבחרת ממש לרוחי, לשמי הוספתי את מס 13 "אהבה" סוף שבוע נפלא
ואשמח לשמוע

מרגישים בבית

זה פורום עם טעם של פעם.אני מרגישה כמו בילדות שכל רגע מישהו מהשכנים יוצא לבלקון תופס שכן או שכנה ומחליף מלה.מגע אנושי שנותן חשק לחיות.אבל אפשר לפתח את העניין ולהפוך אותו לפחות וירטואלי.אני למשל פגשתי מישהי מהפורום שהיא מעריצה של בתי.היא קוראת נלהבת של הבלוג של בתי. סקרן אותי מאד להפגש איתה פנים אל פנים. מי את?מה תרצי לדעת עלי?שאלי ואען.

יפה13

New member
מרגישים בבית

נכון זה פורום המזכיר את הילדות שלי והבית, אני ילדית תל אביב והסיפור של טושטשה מהבוקר הזכיר לי מאד את החנויות המשפחתיות של תל אביב של אז\ כשבחגים סבתי היתה לוקחת אותי לקנות בגדים לחג בחנות של אז דרחוב בשנקין והיה באויר ריח של חג. היכן אפשר לגלוש לבלוג של בתך? אני מתגוררת ברחובות, אלמנה מזה שש שנים, לי 2 בנות נהדרות וארבע נכדים. בתי הקטנה (בת 37) ביום ראשון חוזרת מארה"ב עם משפחתה לאחר 14 שנים וההתרגשות גדולה, היה להפ הרבה אומץ להחליט לחזור. כל הכבוד להם. אני בפנסיה מזה שנתיים, ממצה, ועושה דברים שלא יכולתי לעשותם או לא יצא לי לעשותם, ונהנת כמה שיכולה וניתן. "מוצאת אושר בכל דבר" ספרי לי קצת עליך סוף שבוע מהנה

נעים להכיר

הבלוג של בתי בתפוז נקרא האגדות שלי.לוחצים על המלה בלוגים למעלה על הצג מקבלים דף עם שמות בלוגים מומלצים.מתחת כתוב: מומלצים נוספים.לוחצים מקבלים חלון לידו כתוב :שם הבלוג.בחלון כותבים האגדות שלי.מקבלים דף שבו כתוב אמא של שירה היחידה ושם הבלוג.לוחצים על שם הבלוג ונכנסים לעולם קסום.

בוקר טוב לכולם, ושבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ולי אין זמן כרגע לקרוא את הסיפור שך טשטושה אבל כל כך סיקרנתם אותי שאני מדפסה לי אותו ואקרא אותו בשבת.

למעלה