סיפור לשבת.

The Only Me

New member
סיפור לשבת.

אחרי 5 שנים, חזרה לעולמות האסורים

לאחר תקופה ארוכה, בה נחשבתי בעצם לבתול (בכל זאת, 5 שנים ללא סטייה), הרשיתי לעצמי לחזור אל העולם המסתורי, עולם הפלרטוטים, הרומנים האסורים עם אישה נשואה.
הסתבר כי ישנם פורומים מיוחדים לדברים הללו.
שרשור רדף שרשור. תגובה רדפה תגובה.
תיבת המסרים החלה להבהב.
ההתכתבות הראשונית הייתה מבררת, מפלרטטת, מחזרת.
ההמשך, היה תמונות. כן כאלו שמגרות את הדמיון, שלא מותירות ספק. הסתרת טפח וגילוי טפחיים.
וכמובן הטלפונים, 05..............וכן הלאה.
ואז, העזתי.
מחרתיים, בשעה תשע וחצי, תגיעי אל החניון הציבורי הגדול שנמצא ע"י תחנת הרכבת.
לבשי בגד גוף צמוד.
הגעתי. אספתי אותה למכוניתי והמשכנו אל הצימר המדהים והמשגע, בין ריחות המטעים.
אותו צימר, שבתיאום מראש, כבר מולאו בו המים לג'קוזי, עלי כותרת הורדים פוזרו על המיטה.
ואז, לראשונה נפגשנו פנים אל פנים. ללא תמונות, ללא דמיונות.
ידינו התקרבו זו לזו לחיבוק מהסס משהו שהלך והתחזק והתקרב.
שפתותינו נפגשו לראשונה. לשונותינו טעמו זו את זו בנשיקה. מתגלגלות ומתחככות זו בזו.
לא לקח הרבה זמן, עד שקילפנו את הבגדים זו מזה, נשארנו בבגדינו התחתונים (בכל זאת, פגישה ראשונה), ונשכבנו מחובקים, פנים אל פנים על הסדינים הרכים מכוסי עלי הכותרת, באינטימיות מדהימה.
ידה מלטפת את לחיי, ידי מלטפת את לחייה.
כל כך קרובים, עד שמצליחים לחוש היא את זקפתי, שמתחת לתחתון הטנגה, שאותו היא ידעה שאני מחבב במיוחד, ואני את זקירות פטמותיה מתחת לחזייה המהממת שלבשה, שחורה, תואמת את התחתון השחור.
אצבעותיי, החלו לעבור על גבה, בתנועות עדינות, כששפתותינו מחוברות בנשיקה ארוכה, מלטפות ומקמרות ומצמררות את גופה המדהים, עוברות בעדינות מעל סוגרי החזייה, מתעלמות ממנו, וממשיכות מטה לאורך הגב אל ישבנה, וממשיכות מעל לבד התחתון לאורך חריץ הישבן למטה וחזרה כל הדרך למעלה.
הרגשתי את גופה נצמד אל גופי.
שדיה נצמדות אל חזי, מרגיש קרוב אליי את הפטמות הזקורות.
אצבעותיי, שעושות את דרכן במעלה הגב, מתעכבות המעגלים אינסופיים סביב סוגרי החזייה.
היצמדותה הקרובה, גרמה לאצבעותיי לפתוח את סוגרי החזייה.
לעבור על הגב לכל אורכו. מלמעלה למטה, ליטוף עדין של המותן, הרגל החשופה, ולאורך המותן מעלה חזרה, לחפון בידי את השד הרך, העדין.
ברגע, התרחקה מעט, נתנה לידי להסיר את החזייה הפתוחה וללטף את שדיה הרכים, להעביר את אצבעותיי בין פטמותיה הזקורות, החומות.
לשוני יצאה מלשונה, שפתותיי החלו לנשק בנשיקות קטנטנות את צווארה, את שדיה, ולשוני שעברה מסביב לפטמה השמאלית, הזקורה, מענגת מסביבה בעוד ידי מלטפת את שדה הימנית, אצבעותיי עוברות ומגרות את הפטמה הימנית, והלשון שלא מקפחת, עוברת גם לפטמה הימנית, כשהאצבעות עוברות על הפטמה השמאלית.
הקולות שנשמעו ברקע, לא הותירו ספק.
היצמדות האגן שלה ותנועות ההתחככות, גם הם לא הותירו ספק.
ופתאום, כמו ברק מהשמיים, היא תפסה אותי בכתפיי, סובבה אותי על הגב והתיישבה מעליי, בתנועות, שאם עוד היה ספק, הוא הסתיים ברגע זה, של אגן מתחכך על הזקפה שלי.
אצבעות ידיה משולבות באצבעות ידיי, עיניה עצומות, היא ישובה על בפישוק על הזקפה שבלטה בתוך תחתוני הטנגה, בתנועות שהלכו ונהיו מהיות יותר ויותר.
לחשתי לה שאני קרוב לשפיכה, ולפני שהספקתי לסיים את המשפט, הרגשתי איך ידיה מפשילות את תחתוניי ושפתי פיה סוגרות על הזקפה, מכניסה ומוציאה בתנועות מהירות, מהדקת את שפתיה.
תוך שניות, שפכתי לתוך פיה את הנוזל הסמיך הלבן, שנקלט בשקיקה בתוך פיה.
את הטיפות האחרונות, היא אספה בלשונה, בליקוק עדין על הכיפה האדומה.
היא שילבה את ידה בידי, והובילה אותי אל עבר הג'קוזי שבעבע בסמוך.
הורידה את תחתוניה בתנועות מגרות שלא היו מביישות חשפנית מקצועית ויחד, נכנסנו לשכשך במי הג'קוזי.
קרובים קרובים, פניה צמודות לפניי, היא יושבת בפישוק על גופי, ערוותה קרובה אל הזין שרק מתחושת הקרבה מתחיל לגלות סימני התעוררות חדשים, החיבוק העדין שלה ואצבעות ידיה המטיילות על עורפי, לשונותינו המאוחדות, וחיכוך שפתיה התחתונות בזקפה המתחדשת.
התנועות נעשו מהירות וכמעט מבלי משים, חדרה הזקפה לתוך השפתיים התחתונות, הרטובות, ולא מהג'קוזי.אנחה יצאה מפיה, בקול מתוק של מלאכים, ולראשונה, מבלי שתכננו, מבלי שהתכוונו, הזדיינו בזיון מטורף, מהיר, עמוק,
תנועות עולות ויורדות כשהיא דוהרת על הזין שלי.
"בוא נחליף תנוחה", היא אמרה לפתע, ונעמדה על ארבע, כשידיה אוחזות בשפת האמבט, ואני מכוון את הזין אל השפתיים הוורודות, חודר לתוכן בתנועות עמוקות, כשהאצבע לא יכלה להתאפק מלעסות את חור הטבעת שלה, שהיה גלוי מול עיניי. מעסה מסביבו וחודרת לתוכו.
האגן שלה נע בתנועות מהירות, מנסות לקלוט את הזקפה עמוק בתוך הנרתיק החם והרטוב, כשהאצבע חודרת עמוק לטוסיק המגרה שלה. היא מהדקת את אחיזת ידיה בשפת הג'קוזי וגופינו נעים בקצב מתואם זה לזו.
חשתי את שפתיה מתהדקות על זקפתי, מגבירות את החיכוך, היא החלה לעסות את הדגדגן באצבעותיה, בליווי קולות הגניחה והאנחות, "אל תגמור עדיין" היא ביקשה, והגבירה את קצב תנועות האגן.
שפתי הכוס שלה החלו להתהדק על הזין שלי, שזיין את הכוס החם והרטוב שלה, מקשות יותר על החדירה.
שמעתי את הגניחות שלה מתגברות, הופכות לקולניות יותר. הידוק השפתיים היה מענג בטירוף.
לא יכולתי יותר להחזיק ושפכתי לתוכה את נוזלי התאווה החמים והסמיכים.
השאגה שנפלטה מפיה לא הותירה בי את הספק. גם היא גמרה. יחד איתי.

למעלה