סיפור לשבת

סיפור לשבת../images/Emo47.gif

שלום חברים, אתמול, באופן ספונטני ביותר, כאשר עבדתי מול ילדים באחד הגנים בהם אני מעבירה חוג דרמה וסיפור, המצאתי על המקום את הסיפור המצורף. מכיון שזה יצא מאד מוצלח, רציתי לשתף גם אתכם. אני נתתי תפקידים שונים לילדים: מלך, שומרים, סוחרים בשוק, והשתמשתי בבובה קטנה של פיה ובחרב שעשויה מעיתונים מקופלים (האביזרים הללו שימשו אותי לפני כן להפעלה אחרת...). -התגובות היו מצויינות ואת המסר על כוח הדימיון והמחשבה המחשתי להם אח"כ בדרכים נוספות. מי שרוצה להשתמש בסיפור - מוזמן. שבת שלום!

המלך שפחד - וריאציה למספר סיפורים

אילו היית רון ויזלי, ג'ינג'י גבוה ושחקן קווידיץ' מוכשר, שמאבד את הצפון בכל פעם שעולה על המגרש בפני קהל, תגרום לך הרמיוני להאמין שהגניבה לך את קסם היום המוצלח, ולפתע - אתה מפליא לשחק. אילו היית המלך שפחד, תשב הפיה הקטנה על כתפך ותעניק לך את חרב האומץ,והנה אתה בא בין הבריות ונהנה מכל רגע. אבל אתה מספר סיפורים, עומד מול עשרות פנים מטושטשים, הצפים באור הצהוב-כתום של הזרקורים המעוורים את עיניך, ולבך מפרפר. אחוז במוט המיקרופון,בחרב האומץ,בקסם היום המוצלח, קח נשימה עמוקה, שכח את הכל והנה אתה מפליג על חוטי הקסם הנטווים מפיך. אז למי שהיה ולמי שלא היה אמש בערב מספרים שנה ב' - זה פחות או יותר מה שהיה.קסום. ומלא אנרגיה סוגסטיבית. ושתהיה לכולנו שבת שלום

NAVVAN1

New member
הי כישרון נסיכת חצויית דם אהבת הקהל

שבת שלום הרמיוני קסם של אהבה לרון, חושבת שהארי הגניב קסם יום, קסם יום של אהבה היית גדולה

perhay

New member
שבת שלום גם לך, המספרת המספרית!

תודה רבה שהענקת לנו את הסיפור החינני שכתבת. על פי הכרות אישית אין לי ספק שזאת היתה חוייה מאד מהנה עבור הילדים.

למעלה