סיפור ללא שם

Press Here

New member
סיפור ללא שם../images/Emo3.gif

האממ..כתבתי סיפור לפני שנה...ועכשיו עשיתי פרק שני...טוב לפחות חלק ראשון לפרק השני..תעזרו לי לאמץ לו שם? קודם תקראו אותו אח"כ תבינו..אם יהיה טוב נמשיך לפרק שני עדיין לא פרסמתי את הסיפור בכלל, ואני רוצה לפרסם אותו כי אני חושבת שיצא לי קצת מעניין. הוי אני סתומה^^ זה יותר מידי ארוך הפרק הראשון וזה לא עולה לתפוז, אני אני אצרף לפה המשך... התקראו? פרק 1 "אוף, אני כ"כ מתרגשת!" אמרה אליי אלין בריגוש, "אני ממש ממש חושבת שלא נתקבל בחברת המקובלים!" "אל תדאגי, הכל יהיה בסדר" עניתי אליה, אך בתוך תוכי גם אני חשבתי שלהתקבל לחטיבה שונה ורחוקה מעירנו, זה רעיון וצעד מאוד גדול. "אולי תנסי לצייר כמה פרחים וציורים חמדמודים ותשכחי מכל העניין?" שאלתי אותה בתקווה שתפסיק להציק. "אני פשוט לא יכולה, ריקי, אני פשוט לא יכולה! אבל... תמיד אפשר לנסות" ענתה אלין ושלפה את מחברתה מתיקה הפורח בשלל צבעים ופרחים מהודרים. השנה אנו עולים לכיתה ז', זה מאוד מרגש בגלל החוקים, דרגות הקושי וההשתלבות בחברה החדשה. סופסוף הגענו לחטיבה ע"ש גברת מיסל, הנמצאת הרחק הרחק ממיזורי, מדינת מולדתי ומקום בו אני גרה. שלוש וחצי שעות נסיעה אכן הספיקו לי. הוריתי לאלין להכניס את מחברתה לתיקה, עוד לפני שהאוטובוס הספיק לעצור. במהירות אלין הכניסה את מחברתה, ענדה את תיקה על גבה ופסעה לאורך מסלול היציאה מהאוטובוס. ככל שאני מכירה את אלין מהגן, אני יודעת שהיא היתה רוח המורל בחברה. הבנים פשוט מתו עליה כשהיא היתה איתם בנבחרת הכדורסל. הבנות חלו עליה משום שתמיד היו לה רעיונות ובגדים אופנתיים. בקיצור - אלין הייתה חביבת החברה. אבל אני לא כזאת - אני תמיד הייתי הסגורה והביישנית: הבנים הציקו לי בהפסקות, הבנות ריכלו עליי כל עת ועת והמורה לא סבלה אותי משום הריכוז הבלתי מוספק שלי. לכן אני אמורה לדאוג יתר, שבחטיבה הבנים לא יצמידו לי מסטיק לשיערי, והבנות לא ידפיסו מודעות של: "מבוקשת - ילדה מעצבנת" כפי שעשו בבית הספר היסודי. כשנכנסנו לאולם ההמתנה, ראינו אלף איש: מתוכם מאות ילדים ומתבגרים שדיברו ללא הרף. אלין לבשה באותו היום חצאית-מיני שקנתה בפריז וחולצת טריקו צמודה ורדרדה שנתתי לה במתנה ביום ההולדת. אני לבשתי מכנס ג'ינס לא צמוד וחולצת טריקו רחבה ומצחיקה, שאותה אימי הכריחה אותי ללבוש. עברנו את קבוצות התלמידים החדשים ומצאנו שלט ובו הכוונה לכל התלמידים: "לתלמידי כיתות: ז'-אולם ההרצאות ח'-הספריה הבית-ספרית ט'-מגרש המשחקים" אמרתי לאלין: "הסתכלי, אנחנו צריכות ללכת לאולם ההרצאות, מעניין איפה זה". אלין מיד ניגשה אל בחור צעיר שנראה מאוד מגניב עם חולצת הטי הרחבה והמכנס-ברך הרחב: "סליחה, אתה יכול להגיד לי איפה נמצא אולם ההרצאות?" בעודה עושה את עצמה תמימה וחמודה. הבחור הצעיר התחיל להזיע, ואמר בגמגומים: "א...אממ...י...ימינה עד הפניה הראשונה במסדרון ואז החוצה-שם יש שלט שמראה שזהו אולם ה...הרצאות". אני ממש לא מבינה איך אלין 'קוטלת' את כל הבחורים! אלין שלפה נשיקה קטנה וחמימה על לחיו של הבחור הצעיר, ואמרה: "אני אלין. מה שמך?" "קוראים לי ל...לן – " אלין מיהרה וקטעה את הבחור הצעיר: "לן? זהו שמך?" "לא - לנס!" נפגע הבחור ואמר: "אני...פשוט...מת...מתרגש ביום הראשון" "אההה..עכשיו הבנתי! ככה זה גם אצלי, אתה יודע..." שניהם צחקו ביחד בעודי אני עומדת ואוכלת את עצמי מקינאה-החתיך הזה שנראה כמו מלך החטיבה-'נקטל' ע"י אלין החברה הטובה ביותר שלי? לי זה בחיים לא היה מצליח ככה! "טוב, להתראות מתוק, נתראה אח"כ!" ירתה אלין עבר לנס ופסעה לעבר אולם ההרצאות מלאה בגאווה בעודה ממלמלת: "איזה כיף! אני לא מבינה למה כ"כ התרגשתי-כשבעצם-כולם כה נחמדים פה!" "כן, כן..." עניתי בציניות מוחלטת, אך מרוב גאווה אלין לא שמה לב שאני סתם צינית, והמשיכה בדרכה לעבר אולם ההרצאות. כשהגענו אל אולם ההרצאות, היתה עוד הכוונה, אבל הפעם לשמות משפחה. "כל מי ששם משפחתו מתחיל באותיות א'-י' שיבוא לכאן!" "כל מי ששם משפחתו מתחיל באותיות ע'-ת' שיבוא לכאן!" ועוד ועוד יריות לעבר התלמידים החדשים. ממש התרגשתי מכיוון שכמעט כל התלמידים כבר מכירים כאן הכל מהשנים הקודמות, ואני ואלין כמעט היחידות שלא מכירות אף אחד! "טוב, זהו הזמן להתפצל, אני אלך לשמות המשפחה שמתחילות באותיות א'-י' ואת לע'-ת'!" אמרה אליי אלין בקול כאילו אנחנו נפרדות לנצח, ושתינו התחלנו לצחקק כאילו אין מחר! אך עדיין בתוך תוכי-התרגשתי כל כולי. פסעתי לעבר הטור שלי, ולידי פסע, לא תאמינו מי-לנס החתיך! רגליי רעדו והוקשה עליי לנשום, ופלטתי פליטת פה לא נעימה במיוחד: "היי, זה אתה ש'נקטלת' ע"י אלין החברה הכי טובה שלי!" פתאום כולם התחילו להתבדח עליי, והרגשתי בבושה מוחלטת. פתאום שמעתי קול מאחורי: "זוזי מפה! אוף! תביאי לי לעבור מעצבנת! אבא שלי לא ישמח כשיבין שאת לא נותנת לי לעבור!" הסתכלתי לאחור, ואמרתי אפילו לפני שהספקתי להבין מי זה ואיך הוא נראה: "סליחה, מה הבעיה שלך?" מבטה של הילדה הזו הפחיד אותי עד מאוד: היא היתה גבוהה, בעלת שיער בלונד, פרצוף מנצח, נעלי עקבים גבוהים במיוחד, חצאית מיני קצרצרה במיוחד ומחשוף לא קטן בחולצת הבטן ששווה מיליונים. תיאור אחד הוזכר לי בראש: "סנובית מתנשאת" אוי לא, אחרי טון דיבור כזה בטח היא לא תפסיק להציק לי עד סוף חיי, כנראה. "אני ממש מצטערת שאני דוחפת, פשוט הילדה המעצבנת הזאת לא נתנה לי לעבור משום שאני כאן כמובן-הכי לא פרימיטיבית ומתלבשת הכי יפה" אכן, היא היתה סנובית מתנשאת, אך לא מהסוג שציפיתי לו. היא נראתה חלשה בגלל טון הדיבור שלה אליי, וזה ממש שימח אותי. אבל ההתנשאות שלה ממש הרגיזה אותי: "סליחה?! מתלבשת הכי יפה?!" עכשיו היא ממש הרגיזה אותי, "היי, מותק, את לא הבוס כאן ולא נעליים! רק עופי לי מפרצופי לפני שאחטיף לך פה סטירה!"

Press Here

New member
../images/Emo26.gifהמשך

ואי, זה ממש לא היה יפה מצידי. הבחורה התחילה לבכות: "אני מצטערת, לפעמים יש לי התקפים, אבל לא ניסיתי להרגיז! באמת שלא ניסיתי להרגיז!" סלחתי לה. כמובן שאסלח למישהו אחרי בכי. עכשיו הבנתי עד כמה שהיא פגועה: "לא, אני זאת שצריכה להצטער, גם לי יש את אותם ההתקפים" שתינו התחלנו לצחוק ביחד. נראה לי שזאת תהיה התחלה של ידידות מופלאה! יריתי מבט לעבר אלין, וראיתי שהיא כבר הספיקה לפגוש לה חברה, אך לא מהסוג שציפיתי: רזה, נמוכה וממושקפת היתה הילדה. כזאת מהסוג של הבנות שקוראים להן: "חננות". מכיסה בצבץ מחשבון משוכלל, כסוף ונקי מאבק. כשהגיע תורי, קיבלתי שרשרת ולה מוצמדת הפניה לכיתה שלי. כשנכנסתי לכיתתי, ראיתי שהכיתה היא ממש כמו באוניבריסטאות, עם 100 כיסאות לפחות, ושולחנות מודבקים לכיסא. בקצה הכיתה פגשתי את אותה הילדה הממושקפת, וניגשתי אליה מיד: "שלום, ילדה. קוראים לי ריקי, ואני בכיתה ז'. אני אוהבת לכתוב ולצייר" ענתה הילדה בקול מצונן ומפוחד: "לי קוראים צ'לסי, ואני גם בכיתה ז'. אני אוהבת מתמטיקה" עכשיו היא בטוח היתה הילדה שזכתה לכינויי: "חננות" פתאום ניגשו לנס ואלין לכיתה. כשראיתי אותה מיד רצתי לעברה וחיבקתי אותה והיא אותי בחזרה ושנינו צרחנו אחת על השניה. לנס אמר: "אלין, איך את יכולה להיות חברה של 'חנונית' כזאת, שפולטת דברים לא רצויים?" "לידיעתך, היא החנונית שלי!" אלין אמרה בקול מנצח, "והיא תישאר החנונית שלי! אם יש לך בעיות אתה יכול לפסוע לעבר הכיסאות ולשכוח לגמרי ממני!" ואני אמרתי: "אני לא חנונית! שתדע יש לי המון חברים!" לנס רק אמר: "תשתקי!" אבל זה ממש העליב אותי, כי בבית הספר היסודי אצלנו זה לא היה נהוג ככה. במוחי אמרתי: 'לנס+ריקי. ריקי+לנס' כל הדרך לכיסא המשותף שלי עם אלין. היתכן שהתאהבתי? לא! זה ממש לא יכול להיות. טוב, לפחות כך חשבתי. אחרי חצי שעה של כניסות ויציאות של תלמידים, נכנסה המורה: ממושקפת, עם חצאית ברך וחולצה לבנה עם שרוולים ארוכים ושיער פזור ומקורזל. "אוי ווי, אני ממש מקווה שהיא לא תהיה המחנכת שלנו!" אמרה אלין בקול לועג, ואני הצטרפתי: "אני מקווה שזאת רק תחפושת שנועדה לעבוד על התלמידים" ושתינו צחקקנו כמו אוגרים שמרחמים עליהם. "שלום תלמידים" אמרה המורה בטון צרחני, קולני ומעצבן, "נא להוציא מחב – " לפני שהספיקה לסיים את משפטה נכנסה הילדה שפגשתי מקודם. המורה החדשה בקושי סיימה את משפטה הקודם, והתחילה משפט חדש: "כן, גברת..המממ..." הסתכלה המורה בדף רשימת התלמידים הארוך ביותר, ולבסוף המשיכה במשפטה: "גברת סיימון, אליס סיימון. למה איחרת?" "אני ממש מצטערת המורה, פשוט לא הבנתי לאן הולכים. הכל היה כ"כ מבלבל" ענתה אליס סיימון, הילדה שהכרתי רק כרגע. "איך אפשר לטעות כשיש סימנים כ"כ גדולים על דלתות הכניסה?" גם אני חשבתי שזה די מוזר לטעות, אבל אליס המשיכה בהגנתה: "תביני, אני גדלתי בפנימית בנות מאוד גדולה ועשירה, ולא התרגלתי ל..." אליס הסתכלה מסביב ותקעה פרצוף חמוץ ולועג: "למקומות כאלו מכוערים, ישנים ופשוטים" זה ממש לא היה יפה מצידה. רציתי לצרוח עליה, אבל בסוף קול אחד אמר לי: 'תתאפסי, ריקי, את לא רוצה לקבל תדמית רעה בחטיבה, נכון?' ואז הבנתי שעדיף שאני ישמור על הפה שלי סגור, או שאגמור להיות מזבלת המסטיקים של הבנים ומדור הרכילויות של הבנות. אחרי שעה ארוכה של שיעור על איך מתנהגים יפה ועוד דברים על החטיבה, אפשר היה לשמוע את צלצול ההפסקה נכנס לאוזנינו ומצלצל בכיף. הרמתי את כל חפציי ובדרכי החוצה, נזכרתי בלנס וחלמתי: 'לנס+ריקי. ריקי+לנס' שוב ושוב. פתאום הרגשתי שחרור, כמו שמרגישים אחרי ששמים משא כבד על מקומו. הסתכלתי לרגע קדימה, וראיתי שבטעות מתוך חלום התנגשתי בלנס. לנס צרח: "מה את עיוורת? תסתכלי לאן שאת הולכת, מטומטמת!" זה ממש לא היה יפה! היתכן שהתאהבתי באדם הלא נכון? או שזאת סתם מחשבה לא טובה? סוף הפרק הראשון

Press Here

New member
יש לי פרק שני מוכן בוורד

או לפחות ההתחלה של הפרק השני... מי רוצה

Press Here

New member
פרק2 מחר

זה נחמד לכתוב סיפורים ואז לפרסם אותם... האמת שאני חושבת שכל הסיפורים פה די ממוסחרים... למשל: במקום להתחיל כמו סיפור אמיתי, אתם הופכים הכול לכמרי, ומתחילים לצלם תמונות של המשפחה שלכם, ואז להקים עמוד שהוא יצירת אמנות של סמיילים + תמונה יפה... המה שאמור להיות מודגש בסיפורים זה לא ההשקעה של האיורים, הסמיילים, הסידור...אלא העניין של הסיפור כי אם תשקיעו ותחרשו על דבר אחד, לא יהיה לכם כוח לדבר אחר... מה עדיף - סיפור עם הרבה עיצובים, סידורים, עמודים אישיים, היכרויות, סקרים וטריוויה או סיפור מעניין ביותר שזורם טוב ויכול לרתק?

Press Here

New member
פרק 2

פרק 2 בהפסקה הלכתי לשירותים בשביל להתפנות. צעדים קטנטנים נשמעו מבעד לדלת תאי, עקבים גבוהים, דקים וקשיחים. אליס? פתאום שמעתי עוד פסיעות. של נעלי סניקרס, נעלי ספור ט. הצעתי מבעד לחריץ וראיתי את לנס מתמזמז עם אליס! לא האמנתי למראה עיניי! לנס ואליס? הבחור פשוט החליק על השכל! רציתי למהר ולהחטיף לשניהם סטירה כהוגן, אבל אז נזכרתי שעדיף לשמור על פרופיל נמוך. שמעתי את לנס ממלמל "חמה שכמותך" לאליס, ורגשי הנחיתות החלו לפעול. לנס, שאני דלוקה עליו, מסתבר להיות בוגדן סדרתי? כשהם גמרו את מעשיהם, יצאתי אחריהם בטפיפות רגליים קלות, שלא יבחינו בנוכחותי, ואחרי שהתרחקתי מספיק, רצתי מהר לאלין, לספר לה. "אלין, את לא תאמיני!" "מה?" "בואי נדבר בפרטיות, זה לא עניין כזה פשוט" "סבבה" מצאתי את אלין בכיתה מפטפטת עם צ'לסי החנונית. האמת שצ'לסי די נעלבה כאשר לקחתי את אלין לצידי ממנה. גררתי את אלין לפינה חשוכה. שכחתי לספר לכם שאלין היא כמו מדיום, היא יכולה לגלות הכול עליי רק בעזרת מראה. היא ראתה אותי, והמשפט הראשון שיצא לה היה, "אני לא מאמינה, זה לנס?" "כ...כן" "מה איתו?" "ה...הוא בגד בך עם הסנובית אליס שפגשנו בהתחלה" "יואו הוא הולך לקבל, הוא עוד יראה" עד סוף ההפסקה פטפטנו והחלטנו לעשות תוכנית, אבל בשביל זה צריך שעיר לעזאזל. או לפחות שעירה לעזאזל. צ'לסי תהיה זו שתופלל ותהיה השעירה לעזאזל. התוכנית הייתה מלכודת במסווה של "מצא את המטמון" פשוט. היינו צריכות להחביא פתקים קטנים, מבושמים היטב, ורדרדים, מקום אחר מקום, וכמובן, לנס יהיה הקורבן. מצאנו את צ'לסי בחדר המחשבים, מתכנתת תוכנה כלשהי, וגררנו אותה לשירותים. "מה אתם רוצים ממני?" "לנס בגד באלין" "הא? זה שהתמזמז איתה בכניסה לכיתה" "זה נקרא להתמזמז? סה"כ התחבקנו" "שיהיה" סיפרנו לצ'לסי על התוכנית, שהסכימה. אבל בפנים היו לי כמה רגשי אשמה, להפליל את צ'לסי, אח"כ כולם ישנאו אותה... על מי אני עובדת בדיוק, לנס הוא לא הקורבן, אלא צ'לסי! באותו היום לי ולאלין היה צרפתית יחדיו. החלטתי לכתוב לה פתק, משום שגברת פיטרסון שמרנית מאוד. אז כתבתי, "את לא חושבת שזה לא יפה להעמיד את צ'לסי כשעירה לעזאזל? היא הקורבן היחיד פה." העברתי את הפתק לאלין, שבדיוק הייתה מרוכזת בשיעור צרפתית. היא סטתה את מבטה לעבר הפתק, קראה אותו ופרצופה חוור. אוי לא, זה לא טוב. בטח משהו נורא יקרה בבוא הרגע. אלין כתבה על אותו הפתק הצהבהב והקטן כמה מילים, קיפלה אותו יפה באסתטיות, זרקה לעברי ופרצופה היה כועס. בפתק היה כתוב...........................................................

Press Here

New member
../images/Emo26.gifהמשך

בפתק היה כתוב, "תשמעי, תתאפסי על עצמך, ריקי. את ילדה מבודדת, חננה וסגורה. אני עושה לך טובה שאני חברה שלך. זה הולך בערך ככה - את גילית לי שלנס מתמזמז כפול, את גם תעשי כל מה שאני אומרת. תהליך הפוך, קליט והכרחי. אם לא, אני אספר לכולם שאת דלוקה על לנס ואובססיבית יותר מידי לגביו" רציתי לבכות. קודם לנס מאכזב אותי, אח"כ לנס מאכזב את אלין, עכשיו אלין מתגלה להיות מאדם פתוח וחברתי, לביצ'ית מוחלטת. היא הייתה זאת שתמיד הייתה הזוג שלי כשלא היה לי זוג לכל דבר. היא קנתה לי דברים בלי שאני אהיה חייבת לה. היא ביטלה את כל החרמים עליי. עכשיו הבנתי הכול – אלין בכלל לא הייתה מקובלת. היא נאחזה בי בתקופה של ביה"ס היסודי כי לא היה לה מישהו אחר להיאחז בו, וכשעברנו לחטיבה, היא גילתה שיש לה כוחות שכנוע גדולים מהרגיל, והפעילה אותם על כולם. עכשיו היא מרגישה כאילו מלאך נגע בה, ולא אכפת לה אפילו מלאכזב ולאיים על חברתה הטובה ביותר, למרות שאני לא חברתה הטובה ביותר, אני הייתי החברה היחידה שלה, ועכשיו אני פשוט שעירה לעזאזל בשבילה. כולם קורבנות בשבילה. צ'לסי. אני. לנס. מי עוד? לא רציתי להסתכל בעיניה. המבט הבחיל אותי. הרגשתי בנוכחותי מוזר לידה. לא יכול להיות. כל האידיאולוגיה שלי לגביה השתנתה. הצלצול הגואל צלצל וצלצל, אני מיד לקחתי את כל הספרים והמחברות ועפתי ללוקר שלי. ראיתי את לנס מתמזמז עם אלין כאילו כלום לא קרה. עכשיו קלטתי – לנס לא קורבן בשבילה, אני הקורבן. דמעה פרצה מעיני. ביום למחרת ראיתי פתק קטן, ורדרד ומבושם היטב. בפתק כתוב: "רשמי 3 פתקים של מצא את המטמון ללנס. שיהיו שנונים, פיקטיביים ופיקנטיים כמה שיותר. אלין" מיהרתי, לפי האינסטינקט, לעשות כל מה שאלין אומרת. קלטתי עוד דבר אחד – לא היינו חברות בכלל. הייתי סתם שפוטה מסריחה שלה. אלין ידעה שאני הולכת לכתוב 3 פתקים, אבל היא לא ידעה מה כתוב בפתקים, ולמי הם מיועדים. לקחתי 3 פתקים ירקרקים, לקחתי עט צהוב זוהר והתחלתי לכתוב: "לנס. אליס בוגדת בך עם מישהו שאתה לא מכיר. היא שוכבת איתו. אם אתה רוצה פרטי פרטים שיכאיבו לך, אז תיפגש בשעה 16:00 אחרי ביה"ס בחדר השרת." לקחתי את הפתק השני והתחלתי לכתוב, "אליס, לנס בוגד בך עם מישהי שאת לא מכירה. הוא שוכב איתה. אם את רוצה פרטי פרטים שיכאיבו לך, אז תיפגשי בשעה 16:00 אחרי ביה"ס בחדר השרת" אח"כ הגיע תורו של הפתק השלישי, "אלין, לנס בוגד בך עם אליס ועוד מישהי שאת לא מכירה. אם את רוצה פרטי פרטים שיכאיבו לך, אז תיפגשי בשעה 16:00 בחדר השרת". בשיעור ספורט, בביה"ס, העמדתי פני עייפה. ניגשתי להיילין, המורה לספורט. "אני לא מרגישה טוב, גברת סילברסטון" "אולי את רוצה קצת מים, ברוק?" "תקראי לי ריקי, וכן. אני אגש לכיתה?" "שמך ריקי ברוק ואני קוראת לך ברוק, ברור? חצופה!" שם משפחתי היה ברוק, אבל לא אהבתי אותו. תמיד חשבתי שהוא קיטשי כזה. פסעתי לעבר כיתתנו הנחמדה, שהזכירה לי תמיד כיתת אוניברסיטה. ביה"ס מגזים ברמות. הנחתי את 3 הפתקים הקטנטנים בתוך תיקם של כל אחד ואחד, לקחתי מים לדרך ורצתי חזרה לאולם. בהפסקה אלין באה אליי, ואני רק נפנפתי אותה והפניתי את מבטי לקיר. "תקשיבי, זה לא יעניין אותך אבל מישהו שלח שלשל לי פתק מסתורי לתיק. אם את לא תפסיקי לעבוד עליי ככה בעיניים, אני אראה לך מה זה!" "מה את רוצה ממני שוב?" התרגזתי עליה מבחוץ, אבל הייתי שמחה שהתוכנית הצליחה מבפנים. "אני כבר אראה לך מה זה. אני אגש לאן שרצית שאני אגש בארבע, ואני אראה איזה טיפוס את באמת!" אוי לא. היא יודעת שזאת אני. לפחות היא חושבת ככה. אם היא תראה שם את לנס ואליס, היא תבין שאני זו שמנסה להפריד! חייבים איכשהו לעצור אותה, ומהר!!!

Press Here

New member
כשקראתי את הפרק השני,

הבנתי שהוא לא יצא משהו. אני צריכה יותר להשתדל.

lk היחידה

New member
../images/Emo163.gifאיזה יפה!!!

את כותבת ממש ממש ממש יפה!! מחכה להמשך! (ודרך אגב תודה שהמשכת את הפרק היום ולא מחר)

למעלה