סיפור לילדים "הפרפר"

נחהלה

New member
סיפור לילדים "הפרפר"

מי יודע היכן ניתן למצוא את הסיפור לילדים "הפרפר" שפורסם באתר העמותה? אני לא מוצאת אותו משום מה!!!! תודה!

נחהלה

New member
תודה! ועוד בקשה....

הגעתי אל השיר בעזרת הקישור שלך . כשנכנסים כרגיל לאתר העמותה לא רואים אותו. בעזרת הקישור ניתן לראותו אך הוא נמצא בתנועה כלפי מעלה (איך עושים זאת?). אני מעוניינת להדפיס עבור ביתי, שלאחרונה הצטרפה למשפחת הטורט, את השיר הנ"ל ואיני מצליחה. כשניסיתי לשמור השיר ב-WORD הוא נשמר כשהוא כתוב הפוך, מימין לשמאל. מה עושים? תודה מראש!

שביק

New member
לנחהלה היקרה,

שלחי לי במסר מס' של פקס ואשלח מודפס על דף נחמד. ברצון. כשניפגש אתן לך סימניה שביק

שביק

New member
הפרפר נימצא בעמותה.

ניתן להזמין בטל: 09-7408478. ברכתי שביק

הלנה

New member
הפרפר של נופר

זאת סימניה, שאפשר לקנות באגודה. יש בה מצד אחד מידע על התסמונת ובצד השני שיר שנקרא: הפרפר של נופר (תכנסי לאתר זה הדבר הראשון שרואים). היא מאד צבעונית ויפה, ושמעתי שהרבה קונים בכמויות כדי לחלק למשל בכיתה או לאנשים שהם רוצים.

שביק

New member
אלונה יקירתי, הפרפר

זוהי סימניה. מצד אחד כתוב כמו שיר "הפרפר של נופר" כתבו אותו אמא ובת. מקסים, מצד שני תיאור המאפיינים של הטוראט עם הפרטים של העמותה. אנו נוהגים להכניס סמניה כזאת לכל ערכת הסברה. המעוניינים בכמות גדולה יותר, נוהגים להזמין. 5.00ש"ח ליח'. יש במשרד מחירון. בכל מקרה כאשר ניפגש ביום שני, תזכירי לי, אתן לך סימניות אחדות. ישנן מורות אשר רוכשות עבור הכיתה, או הורים. או כשי קטן באירוע קטן לילדים. זוהי דרך מצוינת לתאר את ת. טוראט.

שביק

New member
כן, ככל שהכמות רבה יותר

המחיר יורד בהתאם. יש מחירון במשרד לכל כמות. המחירון לא שונה כבר מספר שנים. שביק

הלנה

New member
לא זה שיר ובצד שני תאור של התסמונת

אם את קונה את כל הערכה של החוברות (אולי כבר קנית) יש בתוכה סימניה אחת, אם רוצים לקנות בכמויות אז אני לא יודעת, צריך לחכות שבת שבע או תיקי יענו (בת שבע - מקוה שאת לא כועסת שעניתי במקומך).

אנחנו רוצים לרכוש

בת-7 אנחנו רוצים להזמין 50 סימניות יש סיכוי שיש לך מספיק? אני אדאג לבוא לאסוף מהיכן שצריך... אני רוצה לחלק לילדי הכיתה ביום ו' לפני החופשה. דני

חגית35

New member
יש לי אותו במסמך וורד- מותר לפרסם?

העליתי את השיר שהקסים אותי על הכתוב, ושמרתי אותו בקבצים שלי על טוראט. גם ועד היום שובה את לבי על הכתוב. המסמך ערוך כך שלמטה כתבתי שכל הזכויות שמורות לעמותת אסט"י- אם זה אל עבירה על זכויות יוצרים אוכל לצרפו פה . בינתיים מצרפפת משהו אחר ששמור כבר זמן רב באמתחתי וגם נכתב ע"י אמא שלצערי איני זוכרת את שמה אבל זה הגיע אלי כה בהתכתבויות עם אנשים שיש להם נגיעה לטוראט ולילדים שלנו. זה נקרא "גיל הטרול" - רוצה??? אוכל לצרף גם אותו גם הוא מאוד נוגע ללב. הטיקים שם הם הטרול... וגיל הוא הילד עליו זה נכתב.

למעלה