סיפור יפה על הבקר

תודה לך על סיפור בוקר עדין

אני אחפש את האביר מבין לב-גברים כבר הבוקר. בברכה,

בוקר נפלא לכולם, ולך פרי..תודה..

על הסיפור. ויש סיפור עם מזרחי,על כנר יהודי, שניגן בכל הזדמנות בפני המלך.פעם אחד הוזמן הכנר לנגן ביום כיפור, הכנר היה היה עצוב מאד, אך לסרב לא יכול, וכך בא לארמון וניגן,ואזז ניזכר בבית הכנסת ובתפילה שמתפללים שם, ואת זה ניגן בפני המלך. המלך התמוגג ולבסוף שאל : למה את זה לא ניגנת אף פעם? כי היום כיפור וכולם מתפללים תפילה זו , ומאח ואני פה ניגתי זאת היום ולא ביום אחר. המלך אמר:מתנה מיוחדת , אני רוצה להעניק לך עבור נעימה מיוחדת , מה תרצה? אני רוצה, ענה הכנר , 100 מלקות,והחל למנות את כל מי שקיבל חלק מהתשלום כל פעם שהמלך שילם. המלך התפלא מאד, אך הסכים. וכך המלך קרא לכולם, ואמר להם: בואו להתחלק בפרס של הכנר, לשומר- עשר מלקות, וכך ספר אחד לאחד, ולכנר נשארו רק עשר מלקות. המלך נתן גם מאה מטבעות זהב, לכנר, הפעם ישר ליד. וסיכם שכל פעם שיבוא יקבל שכרו ישירות מידי המלך.

הומינר

New member
הרקע למספר הסיפורים

ככל שחשוב הסיפור, חשובה הדיקציה, חשובה המנגינה, חשוב גם הרקע קראתי את סיפורך ןמאוד נהניתי, אבל אגיד לך את האמת כמעט ומחקתי אותו, משום שהכתב מרגיז אותי, לימדו אותי כי הכתיבה התמה הינה חשובה ומכבדת את הכותב אותה, והגופן של הסיפור הוא לדעתי האישית לא ראויה, עברית היא השפה שלי, ואני קורא שוטף, וכאשר אני צריך להתאמץ על מנת לקרוא, זה מרגיז אותי. זו רק דעתי האישית על הגופן של הסיפור עם הדג, ועצה למביא המתנה, אם הוא היה עושה מהדג געפילטע פיש, היה לו לחלק לכולם וגם הוא היה יכול לטעום משהו, אבל לא היתה לו ממלכה

perhay

New member
הומינר, אתה צודק

גם אני הופתעתי מהגופן שהתקבל. דווקא סימנתי גופן "דוד" והוא גופן מאד סטנדרי, ולא מבינה איך התקבלה תוצאה כה לא יפה. מתנצלת. אם תרצה לקרוא את זה יותר טוב, כנס למאמרים, לקטגוריה "עולם קסום" שם הגבירה (ומנצלת ההזדמנות להודות לה) החליפה את הגופן. שמחה שאהבת את הסיפור למרות הכל.

למעלה