סיפור - טיסה

סיפור - טיסה

סיפור דימיוני שקרה באמת

טיסה
בטיסה חזרה הייתי לבד
בספסל שלידי היא ישבה
לא במושב שלידי
היא נראתה כבת 30-35 תמירה שער חום ארוך גולש עיניים בהירות שפתיים מתחננות אדומות ודתיה
איך ידעתי ? לבוש של דתיה שמלה כחולה פרחונית עד הקרסוליים סטרפלס אבל עם חולצה לבנה ארוכת שרוולים ,גוף של אישה ובעל דתי מבוגר עם כיפה סרוגה
התארגנו בישיבה לקראת ההמראה, עוד במהלך המטוס על הקרקע הרגשתי עיניים בוחנות אותי, העברתי מבט סביב באיטיות עד שנתקלתי בעיניה שמסתכלות עלי, כשראתה אותי מבחין בה, הורידה במבוכה את עיניה, עשיתי עצמי כלא מבחין בזה ובה בכלל.
כל כמה זמן הבחנתי בה מסתכלת עלי בעיקר שחשבה שלא ראיתי,עד שפעם כשבעלה כבר נרדם, היא נעצה מבט ארוך בפרופיל שלי, סובבתי את ראשי באיטיות לכיוונה, היא לא הורידה מבט כשנפגשו עינינו ואז היא חייכה כמו שיצאה השמש אז ואני אוטומטית חייכתי חזרה ועיני שאלו ....
רק חייכה ועיניה צחקו, כך החלפנו מבטים, לא הייתי בטוח מה עושים, מה עוד שבעלה היה בסביבה שלא נדבר על שאר הנוסעים.
עלה בי רעיון, כשראיתי וידעתי שהיא מסתכלת עלי, הוצאתי באיטיות מהקלסר שהחזקתי דף נייר, עשיתי זאת באיטיות מופגנת, ווידאתי שהיא רואה כל תנועה, והתחלתי לכתוב על הדף, התלבטתי מה לכתוב, והחלטתי לכתוב את המייל שלי ולא את הטלפון מאחר ואולי זה אזעקת פלירט שווא והנייד מספרו יפול לידיים לא רצויות אולי בעלה, קיפלתי את. נייר באיטיות מופגנת, מוודא שהיא מסתכלת אפילו הגנבתי מבט איטי אליה, היא ראתה אותי מסתכל ושוב חייכה, נדמה לי שהנידה את ראשה כאומרת כן או חיובי ,סיימתי לקפל, לא קיפלתי קטן והכנסתי בחלק עליון של מגש האוכל המתקפל,הסתכלתי עליה וראיתי שהיא מבחינה, הנייר בלט מקופל ועליו המייל שלי ...החלפנו עוד הרבה מבטים שאולי קויתי רציתי לראות מעבר למבט, נשכבתי לנמנם קצת, העירו אותי לקראת הנחיתה ,לאחר הנחיתה ,הזוג מיהר החוצה ואז ראיתי שהפתק נעלם ....

למעלה