סיפור טוב

mri10

New member
סיפור טוב

הוא סטודנט לקולנוע, היא סטודנטית למשפטים. הם נפגשו פעם ראשונה, יחד עם עוד מאות אחרים, במחאה החברתית קיץ 2011 בגן הסוס שבמרכז ירושלים.אני גם הייתי שם,היה הרבה אקשן, מחאות, מעגלי דיון, הרצאות, החלפת דעות, והווי חברתי תוסס.ראיתי אותו,גם ראיתי אותה.אך לא זיהיתי שום קשר ביניהם,אך מסתבר שלהם היו תוכניות אחרות.
דצמבר 2011 ארבעה חודשים אחרי כל הבלגן אני הולך לתומי ברחוב יפו בבירה יום גשום וסוער והנה השניים האלו מתהלכים להם יחד צמד חמד שלובי ידיים הם רואים אותי ואני אותם עוד לפני שאני מספיק להוציא מילה מהפה הבחור שולח את ידו בדרמטיות לתיק שלו שולף מעטפה ומגיש לי אותה בחגיגיות הנה פה כתוב הכל הוא אומר לי זו ההזמנה לחתונה שלנו שתתקיים עוד שבועיים אני המום אמרתי לו איך עשיתם את זה מה הכרתם קודם לכן???שאלתי!!לא. הוא ענה,לאהבה אין חוקים,חשבתי לעצמי קלישאה או לא אבל כנראה שבמקרה שלו הוא צודק.
שמעו נא חברים!!!
בחיי לא ראיתי כזו אהבה!!!הם פשוט ברקו וזרחו מרוב אושר דיברו בהתרגשות על החתונה ועל הקשר שביניהם,בכנות אומר לכם. גם אני התרגשתי!!!
השבוע פגשתי אותם שוב!! אבל הפעם זה היה+תינוק חמוד ומטריף,לא אטריח אותכם שוב בתיאור המפגש רק אספר לכם כי אותה אהבה שהיתה ביניהם לפני שנה וחצי לא פג תוקפה ולא נס ליחה,שאלתי אותם אם הם שמעו על היוזמה של דפני ליף להחזיר את העם לרחובות ואם בכוונתם להשתתף שוב הם חייכו וענו בשלילה.הקשיתי לבעל היקר:אם כסטודנט היה לך קשה כלכלית ולכן יצאת למחות,אז עכשיו כשאתה נשוי פלוס לא תמחה???את התשובה שלו אספר לכם בהזדמנות אחרת,הם הלכו ואני נשארתי לבד עם הרהורים נוגים,גם על עצמי וגם על אותו גן הסוס שחוץ מלהביא אהבה אמיתית בין שניים לעולם לא נעשה איתו דבר.הכלכלה אותה כלכה והקפיטליזם אותו קפיטליזם.
"ורק הסוס מרוב אהבה שותק"
 


 

mri10

New member
אכן כך

במקרה שלהם הכלל הזה הוכיח את עצמו באופן קיצוני הוא דתי היא חילונית ובכח האהבה שלהם הם פרצו גבולות ובנו גשרים בין שני צדדים רחוקים מאוד "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה"
 
אחרי הדברים שכתבת...

לא נותר באמת אלא לאחל להם הצלחה ושהאהבה תמיד תשכון ותפרח ביניהם..

כשרוצים באמת,שמזמנים את האהבה להגיע היא מגיעה בצורה הכי אמיתית וכנה שיש..




 

mri10

New member
וכשאלתי אותו

למה היום לא תצא להפגין שוב הלא עכשיו כשאתה נשוי פלוס זה אמור להיות מסובך שבעתיים הו ענה לי "תראה היום יש לי חיים יפים ומאושרים אני מרגיש שאני חי הקטע הכלכלי הוא אמצעי איך לחיות האהבה שיש בי היא החיים בעצמם .חכם הבחור אהה??
 
יש אמת בדבריו.ברגע ש..

מגיעים לנחלה,החיים בהחלט נראים אחרת.
סדר העדיפויות משתנה,ניהיים יותר רגועים ומיושבים:)
 

mri10

New member
את יודעת

חשבתי לעצמי יכול להיות שאותה מחאה חברתית שהיתה כביכול בקטע כלכלי. היא בעצם היתה בתת מודע גם סוג של ביטוי למשבר ערכים.העידן המודרני כפה עלינו סוג של בידוד חברתי בין איש לרעהו הכל קר ומנוכר, טכני ומכני. ואותה מחאה הביאה איתה הרבה אנושיות, איכפתיות, נשיאה בעול, וחום ואהבה הדדיים.
זה מדהים לראות איך מבחינה טכנית הגענו לשיאים שלא הכרנו בחיבור בין אנשים(פייסבוק ווטסאפ וכדו) אבל באותה מידה רק בכיוון ההפוך אנו שוברים שיאים של בידוד חברתי בינינו לבין עצמנו.ומאבדים את החיבור האנושי הפנימי שהיה לנו עד כה.
 
זה בהחלט היה...

נפלא ואפילו מרגש לקרוא את הדברים שכתבת..
יש בהם מן הנכון ומן האמת..

שכחנו לעצור שניה,להסתכל מסביב ולהנות מהפשטות העוטפת אותנו..




 
למעלה