סיפור חיי

סיפור חיי

אני פרודה תקופה קצרה מס' חודשים התחלנו לפני כחודש יעוץ זוגי והוא משתף אותי כל הדרך בהתלבטויות בבלבול ולאחרונה גם את המטפל חלק מהסכם הפירוד שלנו היה שלוקחים זמן לעצמנו כרווקים והכל מותר ואכן הוא אפילו יוצא עם מישהי ושלא עושים שום מהלך לגירושין שלא מסודר בשבוע האחרון קיבלתי תביעת גירושים מבית הדין הרבני מיד רצתי ובגלל שהוא לא כרך הגשתי תביעות להגנה בבית הדין האזרחי הוא ישב מולי ביעוץ ביום שהגיע המכתב 3 ימים מהגשת התביעה ולא הזכיר כלום וכנ"ל גם אני מבחירה.. שיתיסר וההפך דיבר על הבלבול וחוסר ההחלטה ביננו אני זו שמשכתי יותר לתיקון והוא זה שאמר שהוא חלש ופוחד וחסר כוחות עד היום הוא לא אמר לי מילה ואני משחקת איתו את המשחק וגם לא אומרת נאלצתי להגיש תביעות בכאב כי לא נותרה לי ברירה[ אני לא מבינה למה אני עוד אוהבת אותו ומקווה שהכל חלום רע ויסתיים למה אני מרגישה רעה ולא אמינה שאני משחקת איתו את משחק ההסתרה למה כואב לי לתבוע את בעלי ואבי ילדי כשאני רק מגינה על זכויותיהם ולמה אני כל כך רוצה שנמשיך ללכת לטיפול הזוגי אולי למישהו כאן יש תשובות?

seeyou

New member
למה את עוד אוהבת אותו?../images/Emo22.gif

ייתכן שזה לא אהבה יותר דאגה-פחד מהמצב החדש-מהגורל של הילד.... חסרים הרבה תמונות בסרט החיים שלכם לכן זרקתי נחוש כפי שאת זרקת תמצית של סיפור

s h o o s h a

New member
למה?

לכל שאלות ה"למה" שהעלית כאן רק את תוכלי להשיב כי איש מאיתנו אינו חי את חייך. דבר אחד שיש לי תהייה לגביו הוא ענין ההסתרה ההדדית. הרי ברור לשניכם כי כל צד פועל ועושה מעשים כאלו ואחרים כדי להגן על עצמו ועל הילדים. האם באמת מאמינה את כי בן זוגך אינו יודע כי קיבלת את מסמכי הגירושין (הודעה על פתיחת תיק וזימון לדיון ראשון) מבית הדין הרבני? הרי גם הוא קיבל הודעה/זימון. את ענין ההגנות מבית הדין לעניני משפחה לא הבנתי שכן ידוע לי כי בלתי אפשרי לנהל דיון בשני בתי דין שונים והראשון שבו נפתח התיק, שם יתנהל הדיון. את מעונינת להמשיך ביעוץ, מחד, ומאידך, מסתירה ממנו "מבחירה.. שיתיסר." האם כך, לדעתך תוכלו לגשר על הפערים שביניכם? כאמור בתחילת דבריי, לא חושבת שלאיש מאיתנו יש כאן תשובות ל"למה" (אולי יש ואני טועה) אבל לדעתי עליך לשבת עם עצמך ולעשות סדר ובדק בית ולחשוב היטב מה את באמת רוצה. להמשיך בחיים כפי שהיו עד היום, אלו שהביאו את בן זוגך ואותך להבנה/מסקנה/החלטה כי עליכם לקחת לעצמכם תקופת פירוד כדי לבחון מחדש את יחסיכם או לעשות שינוי מהותי תוך תיקון כל הטעון תיקון או לסיים את היחסים האלו במינימום נזקים וכאב אחד לשני. השאלות נותרו פתוחות ולך התשובות. בהצלחה

איפה את בסיפור?

לא פירטת את התפתחות התהליך שהביא לפרידתכם אבל אני מבין שזה קרה בעקבות הבעת התלבטויות ובילבול שלו, שאת נענית להם על פי רצונו כדי לרַצות אותו, מתוך תקווה שיהיה "שלום בית". בינתיים נראה שלכל אורך הדרך הוא פועל ויוזם (לכיוון שלו, אולי בכנות מתוך בילבול ואולי במניפולציה) ואת רק מגיבה ונעתרת. את לא מספרת מה את רוצה בזוגיות הזו, מה חסר לך, מה את מביאה מעצמך בטיפול הזוגי ("הוא משתף אותי לכל אורך הדרך" - מה את משתפת?) ומה את מסתירה (את משחקת איתו את משחק ההסתרה - בינתיים הוא מסתיר ממך, מה את מסתירה ממנו?). כל עוד תמשיכי לא להתבונן לתוכך פנימה, כל עוד לא תבררי לאן נעלם עמוד השידרה שלך וכל עוד לא תבני לך עמוד שידרה - תמשיכי לשאול למה את נגררת אחריו ומוצאת את עצמך מגיבה במקום ליזום. בהצלחה

אני בסיפור

הוא אהובי, אבי ילדי, מאז הכרתיו ידעתי שהוא האחד ושלנצח נהיה ביחד. חיינו עברו באהבה גדולה, הוא היה מעריץ את הקרקע שדרכתי עליה ואת את שלו. הוא מראה מסרים סותרים בלבול וחוסר החלטה. עכשיו אני אחרי שהוא יודע שהגשתי תביעות ואחרי שסיפרתי לו ושאלתי מה הוא רוצה הלאה הוא ענה קודם כל להמשיך בטיפול הזוגי. אלוהים מה עובר לו בראש מה קורה פה? זה סיוץ של יום אחד מהכל תקין לאני הולך שנגרר לתקופה ארוכה, הבעל שלי שלעולם לא פחד מדבר ותמיד היה לי משענת אמיצה וחבר טוב טוען שהוא פוחד לחזור כי הוא חושב שיהיה לו רע ושאין לו תקווה שנוגע לזוגיות שלנו זה לא הגבר שחייתי איתו זה ואולי זה מה שהוא רוצה שאחשוב מסיבה זו או אחרת השבוע רציתי לקטוע את הטיפול הזוגי אמרתי שאני לא מסוגלת להגיע אליו כשיש לו מישהי ותביעת הגירושין מעל ראשי. הוא ביקש שאגיע ונדבר שם ונחליט מה לעשות כשאמר גם שאם צריך לדחות את הדיונים או משהו כזה וזה מה שנחליט אז הנראה. אפילו היה קטע מזעזע שבו אמר לי כשאמרתי לו זאת " את יכולה להיות רגועה הקטע הזה עבר" הייתי בטוחה שדובר על הטיפול הזוגי ושאלתי על מה הוא מדבר, למדתי בפרוד שלנו שכלום לא ברור מאליו אבל כשאני ניסיתי לעצור את הטיפול הוא דיבר על זה שהוא עזב את החברה שלו ושמבחינתו זו היתה רק בדיקה. לעזאזל השאלה היא אם הוא באמת מבולבל ואם לא למה הוא מנסה להראות כזה בעייני מה יצא לו מזה. אם הוא סגור על עצמו הוא מוזמן מצידי ביום ראשון על הבוקר לעורכת הדין שלי לשבת על הסכם אני כבר מותשת, וההגיון גובר על הרגש אבל אני אוהבת אותו כל כך ושואלת את עצמי האם משבר זה לא הזמן להיות אפטית? לבחון את אהבתי? להיות סבלנית? וכמו שרואים הבלבול משפיע גם עלי הצילוווו

adam33

New member
מהרגע שהכדור יצא

קשה כבר לעצור אותו במיוחד שהגעתם לתביעות בנכם אבל זה בכדור של רובה ואילו כאן אנחנו מדברים עם בני אדם.. תבקשי במסגרת התמ"ש להוציא את התיק בהסכמה לייעוץ וגישור תראו איך הולך לכם ואם לא יצמח מזה כלום תמיד תוכלו לחזור לבית המשפט בהרגשה שניסיתם הכל.. נכון שזה לא קורה ביום אחד תוכלי להגיע להסכם איתו אם הוא חשדן כל כך שאת סוגרת את התיק ושהוא יחתום שבמקרה שכזה אם בעתיד לא תצליחו אז הזכות תשאר שלך בבית משפט לעניני משפחה אל תשכחי מעבר להכל שכיום הכריכה איבדה את משמעותה כי יש פסק דין שאומר שהערכאה שתתן פסק דין ראשון שמה ידונו בה אבל זה אינו ייעוץ משפטי וכעת תנסי להקשיב לרחשי ליבך בכדי שגם הוא יקשיב לרחשים אלו בהצלחה

למעלה