סיפור חיי

דקל67

New member
סיפור חיי

כבר כתבתי כאן מספר פעמים אני יתחיל לשם שינוי מ.....הסוף
כיום אני סוג של אתאיסט,למדתי בישיבה שחורה מספר שנים הגעתי לישבה גדולה אבל תמיד היה לי בראש שאני כאן איפה שאני בגלל ההורים שלי
כדי שתבינו מה אני אומר אבא שלי אף פעם לא היה האדם הנחמד תמיד הייתה אלימות פיזית ומילולית בבית תמיד פחדתי ממנו
כל כולו היה כעס ומלחמה בשם האל,זה במישור הרוחני וגם במישור האישי הוא היה חתיכת חלאה אין לי רצון לפתוח כאן מה קרה בבית
עד גיל 18 וחצי בערך סבלתי את זה כי הבנתי שאין לי לאן ללכת ההייתי בחשאי יוצא עם בנות שותה מחלל שבת בחדר
מוצא"ש אחד הוא לקח אותי לשיחה והסביר לי שנמאס לו מההדרדרות שלי ומכאן והלאה עד גיל 20 אין מחשב ,פלאפון מוזיקה ,חברים, רק ישיבהאני כהרגלי שתקתי מתוך פחד......זה היה הלילה האחרון שלי בבית מאז עברו 4 חודשיים התגלגלתי ממקום למקום ישנתי באוהל בכנרת בחופיים אחרים הייתי תקופה אצל סבתא שלי וכל מיני דברים כאלו לפני חודש התגייסתי לקרבי
לא באתי לבכות על הכתף הוורטואלית שלכם כאן בפורום באתי להגיד לכם שכמה שקשה לשרוד ככה בלי שום משענת חוץ מהאומץ ,אני נהנה מכל רגע אני חופשי לדעותי,למעשים שלי מה שאני כ-ן בא להגידזה שכל מי שמפחד לעשות את הצעד....תעצום עניים ותעשה אותו זה קשה ,אבל שווה את זה לאלו מבנינו שלא יכולים כאלו שתקועים עמוק מכל בחינה שלי אני מבין אותכם תיהיו בקשר אם מישהו רוצה פרטים או משהו כזה בשמחה אני כאן תפנו אליי בפרטי או למייל [email protected]
המון המון בהצלחה ותיהיו חזקים (-:

האם אתה מקבל הכרה כחייל בודד?

זה לוקח זמן אבל זה יקנה לך קצת אפשרויות כספיות ומגורים בבית החייל. אתה יכול גם לנסות להתקבל לאחד הקיבוצים ולמצוא שם משפחה מארחת. יש גם אפשרות למשפחה מארחת במסגרת עירונית, נסה דרך קצין העיר או קצינת הת"ש שלך.

מצבך לא קל מצד אחד מצד שני - זה מחזק את הניתוק שלך כדי שתוכל למצוא את עצמך בחיים בוגרים ועצמאיים בכל קנה מידה. שתלמד להיות אחראי על המעשים שלך ולהיות קשוב לקול הפנימי שלך ולא לפחד מאלוהים. וכשתצא לדרך בוגרת ועצמאית תוכל איכשהו להביא את מערכת היחסים שלך עם המשפחה לנורמליזציה זו או אחרת.

המשפחה שלך מתנהגת כמשפחה חרדית טיפוסית - מאיימים עליך, עושים עליך מניפולציות רגשיות ואחרות כדי שתמשיך ללכת בתלם. אתה צריך להיות גאה בעצמך שהצלחת לנתק את עצמך איכשהו מזה ולצאת לדרך עצמאית.

מאחלת לך בשנה החדשה רק הצלחה ואהבה ושתמצא משפחה שירצו בך בגלל מי שאתה:) ובהצלחה בצבא אחי, כמה למניאק...?

דקל67

New member
אני בתהליך

הגשתי כבר טפסים וכל הניירת לקצינת ת"ש אבא שלי בלי קשר לדת טינופת של בן אדם הדת רק סיפקה לו סיבות
כל זה עצמו זה מה שהטעין אותי בכח לקום ולעזוב

הוא עשה לך טובה אז תודה לו בליבך

והמשך להיות גאה בעצמך שלמרות האבא שלך ידעת לפלס ולמצוא את הדרך שלך בחיים ולהגדיר את המטרות שלך ולשאוף להצלחה.

מתפקחת

New member
כל הכבוד לאומץ שלך

תמשיך להיות חזק וללכת עם הלב שלך עם האמת שלך
שנה מתוקה

דקל67

New member
התקווה שלי.........

שעוד הרבה אנשים יקבלו אומץ לעשות את מה שצריך לעשות אני לא מדבר על להתפקח ולעזוב את ה"דת" אני מדבר על להיות עצמאיים במחשבתם אני סה"כ בן 19 ואני מרגיש מאושר לחלוטין

למעלה