סיפור חיי

• פותח הנושא od7
  • פורסם בתאריך

od7

New member
סיפור חיי

היי בנות רציתי לשתף אתכן במהפך בחיי. בגיל צעיר התחתנתי עם החבר הראשון למרות שתמיד הרגשתי שונה אך לא ידעתי מה זה .. כנראה הדחקתי , הקמתי בית נולדו לי שני ילדים מקסימים ובגיל 29 הכל התפרץ לי , הרגשתי שאני לא יכולה יותר שאני לא רוצה לחיות את חיי עם גבר כמובן ששיתפתי את בעלי כיום הגרוש לי , עזבתי חיים נוחים ללא נודע.. הלכתי לאמת שלי. למרות שהחיים האלה לא הכי קלים, התאכזבתי מהקהילה ומחוסר מוסר שיש .. אבל זאת אני ואני מקווה שבבוא היום אמצא את האחת שאבנה איתה בית בישראל. תודה על ההקשבה.

daphts

New member
לod7

אז כך הקהילה הזו מאוד מפולגת , היא אינה מקשה אחת, כל אתרי ההכריו אינם משקפים אפילו את קצה הקרחון של מבנה הקהילה הזו. כמוהם גפ לא המסיבות ולא המפגשים בכל מיני ארגונים ועמותות. במילים אחרות אם את רוצה להכיר נשים בבעלות איפיונים מסוימים את צריכה לחפש אותן לפי אפיונים אלו... אם חשקה נפשך בנשים ולהן ילדים כמוך היתי ממליצה לפנות למפגשים של הורות הומו לסבית יש שם לא מעט נשים שלא בזוגיות. אם את חושקת באישה שהאקדמיה היא כל חייה הכתובת היא באוניברסיטאות , ואולי אפילו הקורסים של מגדר - רבות מהן למדות זאת. אם תחפשי את "חייות הלילה" הבליניות אותן תפגשי בפבים במסיבות וכו'. לפני שאת יוצאת לחפש ולחרוץ את דין הקהילה, ולהגיד "התאכזבתי מהקהילה ומחוסר מוסר שיש " , בתדקי עם עצמך מה את מחפסת בדיוק- ולפי זה תפני לחיפושים... להזקירך באף מסיבה או פאב למשל לא תפגשי לסבית "סלאב" שהיא ממש "סלאב" לדוגמה קורין עלעל - אלה עם היא הידיע להופיעה, היא פשוט מסתובבת במקומות שונים ועם קבוצה שונה. אם חשקה נפשך באקטיביסטית, פני לארגונים השונים שם תמצאי אותן(זהירות זה יחיב אותך להיות אקטיביסטית לא פחות) בקיצור תבררי עם עצמך מה את רוצה ומה את - כך תמצאי את מה שאת מחפשת. להגיד שכל הקהילה מאכזבת אותך זה לא צודק, היות ואני בטוחה שאת לא מכירה את כל הקהילה על כל גווניה וגיווניה. שרון

למעלה