סיפור חיי

ש ר ה לה

New member
רק אתם טומי ובן שהיו לכם מפגשים עם העולם שמעב

תוכלו להבין (או שלא)את החוויות שחוויתם..., קיבלתם מסר. ועכשיו העת ליישם. אני מאמינה בכנות ששום דבר אינו מקרי..... מקדישה לכם באהבה רבה את זה:רק אתם

אביטל181

New member
מאמי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1502 אני משתתפת בתחרות נערת פלפל בפורום דוגמנות בתפוז..מועמדת מס' 10!! אני יודה לך אם תצביע לי :)

sovlanit

New member
ראשית, ברכותי

לרגל היותך כאן ועכשיו . תודה על השיתוף. למקרא סיפורך התרגשתי!!! מ א ו ד. אני מניחה שמאז החיים קבלו בעיניך מימד אחר. תובנות אחרות. משהו השתנה לטובה. אשמח לקרוא על שינויים בצורת ההתבוננות שלך על העולם ועל החיים בו. מאחלת לך את האור והשלווה שחשת שם . בהערכה רבה ובהשתאות.

טומי32

New member
השתניתי כמובן...

כמעט בכל המובנים, ולפי הסובבים אותי נאמר שאפילו לטובה. לא לא נהייתי איש דתי, מאמין כן ותו לו. השינוי העיקרי שחל לדעתי, זה ההתבוננות שלי על החיים. לא עוד לחפור בעבר, לדאוג יותר מדי לעתיד...אלה כאן ועכשיו. לחיות את היום כאילו אין מחר.

טומי...

מעניין אותי לדעת מה הבקשות שבקשו ממך - כלומר אילו סוגי בקשות או אילו סוגי מסירות- זה מאוד מסקרן אותי. כמובן אם תרצה לשתף, בעילום שם בלבד, אני לא מתכוונת לשאול מי הם המשפחות והאנשים- רק לדעת אילו סוגי דברים מוסרים ומבקשים...

טומי32

New member
מסר אחד דוגמית ../images/Emo9.gif

המסר היה לחבק אבא במקום הבן שנפטר.ביום שהוא יצא בפעם האחרונה מהבית, האבא היה במקלחת...לכן הבן לא חיבק את אביו כמו בכל בוקר שיצא מהבית. זה היה המסר הכי מרגש בעיני לפחות.

וואו.

זה סיפור די מטורף, אבל אני מניחה שאתה לא ממציא אותו
. אני בדיוק קוראת ספר שמדבר על תופעות מהסוג הזה - "הבנת ההקרנה האסטרלית" של אנתוני מרטין. בכלל, שווה לך לקרוא על כל הנושא הזה של "חוויית קרבת מוות" (Near death experience, NDE) וכל הקשור בכך - עכשיו כשזה די רלוונטי לך
. רוב האינפורמציה בנושאים האלו הוא בולשיט, אבל בכל זאת, חייב להיות בזה משהו. אני לא מאמינה ש"האור", "המנהרה", תחושת הריחוף ודומיהם הם מיתוס ותו לא - זה מיתוס מאוד רווח, אחרי הכל. מה שכן, אני בספק אם באמת ריחפת באיזשהו גוף מופשט שלך מעל האלונקה, ובאמת ראית את מה שקורה עם הגוף השני שלך מלמעלה (לא שאני חושדת שהמצאת את התחושה שחווית, חלילה).

Josman

New member
שאלה לטומי,כשהייתה למעלה כבר בשמיים, וראית

שאתה מתנתק מהגוף שלך. הבנת אז מה קורה בדיוק? כלומר, הבנת שאתה זה אתה? איך קוראים לך?למה אתה עולה לשמיים? היה לך סוג של פחד לפגוש נשמות? או שהייתה כמ בחלום? הכל מעורפל כזה ולא הבנת כלום?

טומי32

New member
את האמת שלא הבנתי כלום ../images/Emo9.gif

רק לאחר מספר ימים התבהרו הדברים

roni12471

New member
טומי32 כנס דחוף

לפי דעתי אם קרה לך באמת מוות קליני זה משמים זה לא סתם שיש לכל אחד זה השגחה עליונה.. אתה רואה את הדברעם בברור שיש מיששו מעלמה שמנהל את העולם הזה(עולם השקר) תנס בית כנסת ותלמד תורה ותיראה איך החחיים שלך משתנים מיופיה של התורה

PINOKY1

New member
טומי יקר,

הסיפור שלך עורר בי מחשבות רבות כמו - יכול להיות שיש לך זכות אבות - אני לא יודעת אם אתה מאמין בזה אבל ניראה לי שבכל מקרה אם "הלכת" וחזרת אז בטוח הרווחת את זה ובגדול,מאיזו שהיא סיבה וטוב שכך !!!! בטוח מישהוא למעלה שומר עלייך. תגיד יש לי שאלה, זה באמת נכון שכל הגישה לחיים משתנת ללא הכר אחרי מאורע שכזה? ואם כן אז באיזה אופן? ורציתי לומר שכל הכבוד על הפתיחות לספר סיפור כזה אישי, ובאיזה שהוא מקום זה מעודד שאין לנו סוף, וכן יש המשך. ושמחה בשבילך שחזרת ומאחלת בריאות עם המון המון צילומים מרהיבים שנהנה מהם. אחלה יום!

טומי32

New member
הגישה לחיים ../images/Emo9.gif

כן כן הכל השתנה בתפיסת עולם שלי....ואני חושב שגם לטובה. כיום אני כבר לא חופר בעבר, וגם לא דואג יותר מדי לעתיד...אלה חי את היום כאילו אין מחר. משתדל לנצל עד תום את זמני בכל מיני דברים שגורמים לי לנהאה רבה, אך לא רק. כל הסובבים אותי כמשפחה, חברים אומרים שהשתנתי לטובה

למעלה