סיפור ובקשה בסופו

Crusader

New member
סיפור ובקשה בסופו

בן דודי החמוד והקטן (להלן דניס בן 13) ביקש מבן דודו (כאמור אני) שיביא לו כל מיני מדבקות גדולות שמדביקים על מכוניות מירוץ בשביל שידביק על הארון שלו בחדר (ארון דיי גדול), בתגובה עניתי שיש צורך לקנות חלקי שיפור לרכבים או חלקי מערכות שמע לרכב בשביל לקבל את מדבקת החברה - בתגובה ענה לי בן דודי למה שאני לא אשפר את האוטו שלי והביא לו את המדבקות... בנסיון עז שלא להקרע מצחוק, עניתי לו שאם אפילו היה לי כסף לשיפורים לא היה אפשר לשפר כלום ברכב שלי כי יש לי לאנסר משפחתית לא מעניינת... אבל הבטחתי לו שאני אנסה להשיג משהו... אז אם יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג את המדבקות הללו.. אנא אימרו לי.. תודה.. המשך יבואו...

Alfa156 GTA

New member
לא כל כך נכון.

קודם כל אמת, מקבלים את המדבקות עם הקיטים,מערכות,שיפורים המקוריים. אך לעומת זאת כל בית דפוס,או כל מקום של שיפורים/מערכות מחזיק סטוק שהוא הזמין. המחירים נעים בין 10-20 ש"ח לקטנה עד 100-200 לענקית וכל מה שבדרך... אם אתה ירושלמי אני יכול להמליץ לך על מקום שיעשה לך את המדבקה ON THE SPOT....איזה שתבחר...

Crusader

New member
לצערי אני לא

אך איפה אני יכול להשיג באזור תל-אביב ראשון חולון בת-ים? תאמת גם אני רוצה איזו מדבקה אחת להדביק לסקודה הישנה ומהתפרקת שיש לחבר שלי.. רק בשביל הצחוק (מדבקה של ניטרו או משהו כזה)

sronis

New member
המלצה למדבקה

אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותן אבל יש הרבה מהסוג הזה בהפנינג וחנויות דומות. אני אוהב את "גרוטאה אבל לפניך" (למכוניות ממש עלובות) או לכיוון השני: "הפרארי בשטיפה" שזה בכלל חזק. רוני, מנסה כבר חודשים להשיג את המדבקה של הפרארי מזרזיר...

למעלה