סיפור ובסופו שאלה

סיפור ובסופו שאלה

יש לי מצלמת PENTAX ישנה (בת 20 שנה בערך , דגם MX ? ) מכאנית שאיתה יצאתי לטיול במזרח . בשלב מסוים גיליתי ל" שמחתי" הרבה שבטמפרטורות נמוכות התריס של המצלמה נתקע למעלה ונשאר שם גם אחרי שאני מנשה לצלם שוב . כדי שהוא יפתח הייתי צריך לשים את המצלמה מתחת למעיל ולחבק אותה חזק כדי שתתחמם . כשיצאתי לטרק למרגלות האוורסט נשבר לי מהענין הזה וניסיתי לנקות אותה וכרגיל במקרים כאלו גרמתי יותר נזק מתועלת - שרטתי את עדשת הפוקוס (אני מצטער אם זה לא השם המדיוק אבל אני לא ממש מבין בזה והכוונה שלי היא לעדשה שבמרכזה שני חצאי העיגול שאיתם מכונים את הפוקוס ) והתריס עדיין נתקע כשקר . מישהו אמר לי שצריך לשמן את המצלמה . אני יודע שמדובר פה בארכאולוגיה אבל אני מאאוד אשמח אם למישהו יש רעיונות איך או איפה אפשר לתקן את הבעיה הזאת ואיפה אפשר לקנות עדשת פוקוס חדשה

idohal

New member
תשובה

ארליך יגאל מעבדות 03-5621582 :טלפון 03-5661748 :פקס [email protected] :דוא"ל עברית, אנגלית, רוסית :שפות מתן שירות תיאור: מעבדות צילום עוסקת בתיקון מצלמות בסקטור הפרטי, העיסקי. בין לקוחותינו ידיעות אחרונות, מעריב, משרד הבטחון וחברות ביטוח תחומי התמחות: שרות ארצי מוסמך konica*olympus.שירות תיקונים MINOLTA PENTAX, CANON, NIKON יגאל ארליך הסוללים 3 תל אביב 67897 כתובת: א'-ה' 9:00-17:00 שעות פתיחה: 03-5621582 :טלפון 03-5661748 :פקס [email protected] :דוא"ל

למעלה