סיפור הקורס שלי

natusha1

New member
סיפור הקורס שלי

היי, אני די חדשה כאן, הבטחתי לכתוב כשאני אתחיל את הקורס : ) אתמול התחלנו את הקורס בנ.ל.ס עם טליה, והיה פשוט מ-צ-ו-י-ן. נהניתי מכל רגע. דיבבנו את סוניק (אני את אמי), והיה ממש מרגש לשבת לשחק מול המיקרופון! אני רגילה לשיר, אבל פתאום לשחק היה ממש מוזר ומגניב. ולעשות תגובות ממש קשה... כולם צחקו עליי שעשיתי קולות של כוכבת פורנו... : ( בסך הכל היה ממש כיף, אני מקווה שימשיך ככה. טליה הייתה מקסימה ומקצועית, את מי היא מדבבת? אני צריכה להתחיל לראות יותר סדרות...

MorraniChan

New member
היי :)

איזה כיף לך TT__TT גם אני רוצה שוב קורס TT__TT אה.. רוב הקולות שתעשי [ריצה, מאמץ וכו'] ישמעו כמו של כוכבת פורנו XD ככה זה אצל כולם. גם אצלי P: זה צריך להיות ככה ואין לך במה להתבייש. זה דווקא מראה שיש לך רצון ונכונות לדבב את הדמות בצורה הכי נכונה ומקצועית שיש :) ושיצחקו. הם גם יצטרכו לעשות קולות מביכים D< טליה מדבבת בהמון סדרות! זאת רשימה ארוכה מידי...

miaBaby

New member
סוניק זו בכלל סדרה מלאה ברעשי פורנו...

כשדיבבתי את קוסמו שם רציתי ממש לחתוך קטע אחד שנשמע ממש ..אממ..."מלוכלך" ולצרוב לי למזכרת על מה עשיתי XD הם חייבים להפסיק לרוץ בהיסטריה!

Rio

New member
../images/Emo6.gif

היום ישבתי לאכול והטלוויזיה הייתה פתוחה על ערוץ הילדים בזמן ששודר "קוד ליוקו". זאת לא פעם ראשונה שיוצא לי לראות את זה, אבל כל פעם מחדש אני מתפלאת מכמה קולות השחקנים בסדרה צריכים להשמיע
אני מוצאת את עצמי יושבת וצוחק בקול רם מול המסך. זה באמת משעשע P:

natusha1

New member
תודה זה ממש מנחם.... : )

איזה כיף לטליה שהיא עשתה מזה ממש מקצוע !

netushy1991

New member
חח זה מזכיר לי משהוא..!! ((;

חח כש עשיתי קורס בג'פטו עם יפה גבאי נתנו לנו זהבה ו3 הדובים והיה שמה קטע אחד שהיא קפצה על המיטה וצעקה ואיי ואיי ואני כוול כך היתביישתי ויפה אמרה לי כמה פעמים, זה לא נישמע אמין תיצעקי יותר, תני רגש כאילו שאת באמת נהנת וקופצת על המיטה. אווקי אז לא מממש יצא לי היא אמרה לי תבואי הבייתה ותיקפצי על המיטה .חח חזרתי הביתה וקפצתי וקפצתי וצעקתי על כול הבית ואייי ואייי חח אחרי זה היא נתנה לי שוב את זהבה ויצא לי יותר טוב אבל לא הכיי טוווב זה היה קשה ומצחיייק היא צעקה ואיייי ואייייי וגם בקליפורד שהבלונדינית באה באופניים כולה מיתנשפת זה היה נישמע באממת כמו כוכבת פורנו אבל בסדר לא כול כך היתביישתי כי כול החברים שהיו איתי בקורס לא צחקו ופירגנו לי וזה נתן לי יותר ביטחון..:) כממה אני מיתגעגעת לקווווורס:) אגב ממ ברוכה הבאה ..:)

דוווושה

New member
ואיי סליחה פשוט אני ממחשב בית ספר..

התגובה שמעליי עם הכינוי netushy1991 זאת חברה שלי אני ממחשב בית ספר והיא הייתה לפני ושחכתי להחליף מישתמש אז זאת אני כתבתי..:) סוורי

No More Sorrow

New member
זה ממש לא נורא.. :)

איך הצלחת לפתוח כינוי מהמחשב בביצפר שלך? אצלי בביצפר כל המחשבים ממש גרועים חחח XD

דוווושה

New member
ממ זה ממש קל..

טוב למעלה יש כזה יציאה מהמערכת את לוחצת על זה וזה יצא לך מהמישתמש שיש בתפוז אבל עם אין מישתמש אז את רוצה למשל להגיב אז את לוחצת נו איך שמגיבים הוספת תגובה ואז היה לך ממ סיסמה כינוי את עושה סיסמה וכינוי וזה ישר עובר לך להוספת הודעה .. מקווה שעזרתי

No More Sorrow

New member
וואו, איזה כיך זה נשמע! :]]]]

עד לא מזמן בכלל לא ידעתי מה זה סוניקX.... אבל ראיתי כמה פרקים בטלוויזיה ובאמת אהבתי חלק מהסדרה. זאת אנימה יפנית נכון? בכל אופן מגניב שדיבבתם את זה! זה באמת קשה לעשות תגובות? אם יש משהו שאני טוב בו זה לצחוק חחחח אבל צחוק מאולץ סתם ככה פתאום כשמתחשק לי..... אני ממש ממש טוב בזה. צחוק נחשב לתגובה? קולות של כוכבת פורנו? נו, לא נורא... זה בטח יוצא ככה לכווולם חחחXD ממש אהבתי לקרוא את סיפור הקורס שלך... צחכה לשמוע ולקרוא את מה שתכתבי בפעם הבאהה....! D:

natusha1

New member
צחוק זה גם תגובה

אני גם אוהבת לצחוק ככה סתם... : ) האמת שאני כמעט ולא רואה סדרות מצוירות (אני בקושי רואה טלוויזיה), אבל את סוניק הכרתי כשהייתי ילדה, זה היה גם משחק מחשב מצליח...

ellapr41

New member
חה חה!!!

גם אני עכשיו בקורס בנלס עם טליה (
), ועשינו סוניק X... איימי בהחלט מלאה בקולות פורנו והתנשפויות למינהן..
פשוט מדחיקים, ונותנים בראש!!

natusha1

New member
את גם בקורס עכשיו?

מתי הקורס שלך? ומתי התחלתם? הבנתי שיש עוד קבוצה חוץ מאיתנו שהתחילה עכשיו, אולי זה אתם... כמה אתם בקבוצה?

ellapr41

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו לא התחלנו ממש עכשיו.. כבר שיעור חמישי (
).. אנחנו 6 בקורס, ובימי שני ב4-7...

natusha1

New member
אה, חבל, אני ביום ראשון

מ-6 עד 9... אנחנו 4 בקורס, שזה טוב, אבל כל מפגש הוא רק שעתיים בגלל זה, אז זה עובר מהר מדי... : )

למעלה