סיפור הקורס שלי!!!!

ellapr41

New member
סיפור הקורס שלי!!!!

חזרתי לפני כמה זמן מהקורס, והיה הכי שווה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל טליה ושרון הטכנאי אדירים וממש ממש כיף איתם! בקורס אנחנו בעיקרון 6 אבל היום רק 5 הגיעו, אז לא יודעת..
יש אותי, את איל (נעים לפגוש אותך!), יובל (שהייתה עם מורן וליבי בקורס ובטראביתיה), מישהיא שקוראים לה לי ועוד מישהו שקוראים לו ניב... דיבבנו את פליקס, והיה בהתחלה קצת מוזר אבל אני חושבת שדי הצלחתי.. טליה אמרה לי דברים די טובים! זהו, והיה הכי הכי הכי הכי הכי הכי כיף בעולם!
כל מי שעכשיו בהתלבטות אם ללכת או לא, שיפסיק להתלבט וילך לעשות אודישין!
עד כאן, התקציר להיום..
דא, בר, דיברנו עליך
.. אבל רק דברים טובים כמובן!!!!

chen010189

New member
איזה כיף לך שפגשת את טליה,גמני רוצה!!

ואת מאיה שאני כבר רוצה לפגוש מלא זמן..דיי נו אני לא אתחיל לבאס את עצמי עכשיו
אני ממש שמחה שנהנת
אני הייתי בג'פטו..זאת באמת חוויה

BambiBar

New member
עעעע טליה ושרון ../images/Emo23.gif

יא איזה כייף לך!! בהצלחה!! ומה?? XD מה דיברתם עלי?? P: איזה כייף לי חח ^^

Eyal 1 2 3

New member
איזה כיף היהההההההה../images/Emo3.gif

אבל יצא לי גרוע בדיבוב של פליקס..
חוצמיזה, לא פייר! הייתי אחרון!! היה לי הכי פחות זמן ואיזה 3-4 רפליקות...:,( חחח לא נורא פעם הבאה יהיה יותר טוב... היה מצחיק בטירוף וממש ממש כיף! חחחחח היו צחוקים...נהנתי..!

ellapr41

New member
ליפס-תות ../images/Emo6.gif

חיחי!
ולא היה לך גרוע בפליקס בכלל!!! ודווקא כן היה לך זמן
אתה יודע מה אבל? אני מפחדת שאם אני אצטרך להיות הראשונה אני לא אצליח.. כי הפעם נגיד, כבר ראיתי גם את לי וגם את יובל עושות את הקטע שלי, ואני לחוצה מלעשות ראשונה...

chen010189

New member
בר היום חשבתי עלייך חח

אם את ושחר תביאו למפגש שיהיה את התכשיטי פימו שלכן

chen010189

New member
אוקיי סבבה יש מצב שתשלחי לי תמונות בינתיים?

כדי שאני אוכל לבקש ממך לשמור לי דברים או שאם אני ארצה משהו שאין לך בתמונות אני אזמין

BambiBar

New member
בטח, הינה קישור לגלריה >>

פה פה פה פה!! ויש שלושה עמודים, תיכנסי לאיזה תמונה שאת רוצה ואם את רוצה לראות בגדול יותר אז תילחצי עליה. :)

ellapr41

New member
../images/Emo23.gifלגמרי..

טליה מזה תותחית!!! אממ נראה לי דיברנו עלייך כשאני הייתי בפנים ואז היא אמרה לי שיש לי כזה קול של ילדה או משו, ואז היא שאלה את שרון אם הוא זוכר את בר אז שאלתי: "פאר"? ואז הם אמרו כן, אז אמרתי שאני מכירה אותך ושאת גרה ממש קרוב אליך.. ואז טליה אמרה שאפי לקחה אותך לתפקיד ראשי

BambiBar

New member
אויי רק רגע!

למה טליה שאלה את שרון אם הוא זוכר אותי? בטח שהוא זוכר אותי!
הוא קרה לי כמה פעמים להקלטות גם! מה הולך פה??

ellapr41

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

מה הולך פה?
אבל אני לא מקור אמין... אחרי הכל, שמעתי אותם דרך האוזניות
איל יכול לספר לך מנק' צפייה אחרת

MorraniChan

New member
איזה יופי שנהנת D:

איזה כיף לך!!!!! רגע.. מה יובל עושה שם? O: היא כבר יודעת לדבב O__O היא בוגרת של ג'פטו

זאת הפעם הראשונה שאני שומע שמישהו -

עושה קורס פעמיים. לא חבל? גם על הכסף, גם על הזמן. בתכל'ס פעם אחת מספיקה בהחלט. לדעתי, לפחות P:

BambiBar

New member
XDD למה באמת היא עושה פעמיים קורס??

אם כל זה שזה חוויה מטורפת, מה היא כאילו רוצה לראות איך זה שם? ולהשוות?!?! XDDD ממש מוזר!

למעלה