סיפור הקורס שלי!

ellapr41

New member
סיפור הקורס שלי! ../images/Emo9.gif

אמממ כן, שבוע שעבר דילגתי, כי הייתי חולה אז בקושי עשיתי משו והייתי ממש מבואסת..
אבל... השבוע כבר הייתי הרבה פחות חולה, אז היה ממש נחמד שוב!! עשינו סוניק X.. את איימי החברה הוורודה שלו... היה קצת מאתגר לעשות את התגובות (כאילו כשהיא מפחדת, נבהלת, חובטת וכו), וחצי מהרפליקות היו תגובות.. תגובות של בהלה וכאלה בא לי יחסית בקלות, אבל היה קטע של כזה מכות שהיא נותנת, ולמרות שאני יודעת לעשות כזה קול של מאמץ, פשוט התיישבתי מול המיקרופון וזה נעלם
אבל לא נורא.. בסוף הצלחתי את כל התגובות, ואני חושבת שלא הייתי גרועה במיוחד (איל? ניב?- דעה כנה בבקשה).. הייתה מישי שהתגובות באו לה ממש בקלות (היא אמרה שהיא מדבבת כבר 3 שנים בבית), והיא היתה ממש מעולה!!!
אבל לה נגיד, יותר קשה כשיש דיבורים ולא תגובות.. דווקא ברפליקות יותר מילוליות הולך לי סבבה נראלי..
זהו! היה כיף, ואני מאושרת עד מאדים כי טליה אמרה שיצא לי מגניב לגמרי
*סופרת שניות עד שני הבא*

MorraniChan

New member
DD:::

כל כך כיף לקרוא חוויות מהקורס ^__^ גם לי קורה שכשאני עושה תגובות\ קולות כלשהן [ואני יודעת שאני יודעת לעשות את זה!] אז פתאום הכל נעלם. אני ממש שמחה שכל שאר הרפליקות באות לך בקלות D: לי יש באג במוח שאומר לי "תקראי הכל ברצף ומהר!!!!" אז תמיד אני מסיימת את המשפטים לפני הזמן XD שמחה מאוד שאת נהנת!

Eyal 1 2 3

New member
בהחלט היית גרועה...../images/Emo69.gif

חחחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק כמובןןן!!!XD
בסך הכל יצא לך ממש טוב!! אני דווקא דיי מרוצה ממה שיצא לי. בכל זאת, הצלחתי 3-4 דמויות שונות!!:O אבל זה לא היה נשמע טוב...
כזה חובבני...(שלי) אבל לא נורא בטוח נשתפר והיינו מעולים יחסית למפגש השלישי!! אממממ... זהו.

2meowish

New member
אני אסכם את הקורס הזה ב"היי גאאאאמהההה" XDDD;

כן, היה לי ממש גרוע. מה זה לא התחברתי לטיילס S: (אפילו לשם שלו. "זנבות". גרר, "זנבות".) והסצינה הייתה ממש הזויה. משהו עם חלליות קרב משהו. בכ"מ, אייל, יצא לך ממש מגניב P: (אני חוזר ואומר: "היי גאאאמהההה") מאוד מקווה ששבוע הבא יהיה סקורה, אריאול = שליטה ;-;

אריאול... לא ממש אהבתי את הדיבוב שלו X=

הילד שדיבב אותו דיבב תקופה קצרה גם את ריצ'י מ"פוקימון" וכל כך לא אהבתי את הקול הזה. הוא לא ממש מתאים לדיבוב -__-

אבל הוא כן! זה היה מזמן, בעונה החמישית.

בפרקים עם לוגיה והבן שלו, וצוות רוקט, באי סילבר. זאת הפעם הראשונה שבה הופיע שוב ריצ'י אחרי הליגה הראשונה באינדיגו והמדבב שלו היה הילד ההוא, נו, זה מ"כובע הקסמים". לירון משהו *מאוחר יותר אבדוק*

Piplup

New member
אני די בטוח שהיה לו אותו מדובב שהיה בהתחלה

רק בקרוניקלס החליפו לו... גם מיה נראה לי יודעת איך קראו למדובב שלו =X

המדבב של ריצ'י בקרוניקלס היה תובל שפיר.

(אותו אחד ששיחק את בן-בן מ"השמיניה").

Piplup

New member
אני יודע- התכוונתי למדובב הקודם

מיה יודעת איך קראו לו אז חשבתי שאולי היא גם יודעת אם אני צודק ורק הוא דיבב את ריצ'י לפני קרוניקלס כי אני באמת ממש כמעט בטוח שלא החליפו לריצ'י עד קרוניקלס

2meowish

New member
חח, את סקורה ראיתי רק ביפנית.

וכמו רוב המדבבים היפניים, גם אריאול זכה לקול מעולה D: אה, ולא אהבתי את תובל שפיר בתור נארוטו.

BambiBar

New member
יא אלה אני שמחה בשבילך D:

איזה כיף לשמוע! D: ובקשר לימים שלא יוצאים לך טוב וזה, זה קורה! כשאני הייתי בקורס היו לי 3 פעמים (כלומר 3 שיעורים ) שלא הלך לי משהו .. אבל אז באים הימים הטובים והכל הולך מצויין D: אבל גם שלא יוצא טוב, לראות את זה אחר כך זה מצחיק..P:

ראיתי אותך בפפה פיג! XD

או יותר נכון שמעתי אותך XDD ויש לך קול ממש חמוד דבר ראשון!!!! דבר שניייי אממ אין לי עוד ביקורות בונות/ מחמאות/ הערות להגיד לך כי הספקתי לראות רק שניה מזה [בכלל כל התוכנית זה איזה 5 דקות לא?] ושמעתי אותך אומרת רק משפט אחד [משהו שהיא דיברה בטלפון... "יש לי נקודות אדומות על כל הגוף" או משו כזהXD כשהיו לה אבעבועות רוח או משו... חחחחחחחח] אני אראה שוב ואני אגיד לך!! חח גם בא לי לשמוע אותך עוד! זה כיף לשמוע אנשים שמכירים מדבבים..[טוב אני לא הכי מכירה אותך, אבל עדיין :p ] [אני לא מאמינה שגרמת לי לזפזפ להופ! חחחחחחחחחחחחחחחחחח]

BambiBar

New member
יאאא חחח תודהD:

איזה מגניב! P: כן התוכנית 5 דקות חחח.. טוב אז פעם הבאה שתיראי ותיהיה לך ביקורת או משהו תגידי לי P:

No More Sorrow

New member
נשמע שאתם עושים שם חיים משוגעים ;----;

גם אני רוצה כבר לקורס! D: סוניק X? הסדרה נשמעת לי ממש ממש מוכרת...!

"סוניק X" זאת סדרה שמשודרת בג'טיקס.

וכמובן מספרת על עלילות והרפתקאות סוניק, זנבות וחבריהם. גם בקורס שלי יצא לנו להתאמן על הסדרה (אבל לפני איזה שלוש-ארבע שנים בערך זה היה). וגם יצא לי קמצ לדבב בסדרה כמה דמויות קטנות וכאלה... אז ממש אהבתי אותה D:

2meowish

New member
זנבות, גרר ;>.>

בעע, הקורס נדחה לחמישי T_T ממש חיכיתי לזה כל השבוע, וזה נדחה לחמישי. גרר.

Eyal 1 2 3

New member
כע איזה באסהה...:'(

לי זה דווקא טוב כי יש לי מבחן מחר ומחרתיים אמממ.... אין לי כוח ללמוד..:'( ממש עצוב..

למעלה