סיפור הלידה של ליה

סיפור הלידה של ליה

הי רוצה לשתף ומצרפת קישור לסיפור הלידה שלי עם ליה(הייתי פעילה בפורום הריון ולידה בנענע ושם הוא פורסם) מה שבאמת מדהים זה שלמרות שאני זוכרת שכאב, אני לא זוכרת את הכאב עצמו... לילה טוב ושבת שלום עינבל

גלשני

New member
את רוצה להגיד לי שהקטנטונת שלך

נולדה 4400
אני בהלם
!
!
!

dafgol

New member
מעתיקה לפה

עינבל , הלידה שלך זאת חוויה , והתוצאה
מדהימה
. מעתיקה למי שלא מצליחה לפתוח את הקישור :
סיפור הלידה של ליה
אבל קדם כל, תודה על הברכות...אני כל כך מאושרת שכל הזמן עולות לי דמעות בעיניים( מצד שני, אולי זו הנפילה ההורמונלית?) ליה ישנה, מחרבנת ואוכלת, לא בהכרח בסדר הזה, ולכן אכתוב כמה שאוכל... הייתי כבר משבוע 36 בצירים סדירים- כל 4 דקות-ציר של דקה בערך. היתה פתיחה של 1.5 ס"מ ובביקור ראשון בבי"ח (כרמל-בחיפה-להיזהר!!!)היה צוואר הרחם 40% מחוק ועדיין אחורי (דרוש שיהיה מחוק 100%=דק מאוד וכן קדמי-שיאפשר מעבר החוצה מהרחם) אז שלחו אותנו הביתה, ועשו לליה הערכת משקל של 3.5 ק"ג. היינו עוד 3 פעמים במיון יולדות בכרמל בכדישאקבע באופן מוחלט שלשם אני לא חוזרת, בגלל היחס ומריחת הזמן ואז התחלנו להגיע למיון רוטשילד. הפתיחה לא התקדמה, אך תוך שבועיים צוואר הרחםנמחק 100% ועבר לעמדה אמצעית. עוד שבוע עובר, ואני כמובן לא ישנה כי מי יכול לישון כשבממוצע כל 2-4 דקותחולף ציר? ופניתי לעזרה= חיפוש דרכי זירוז. מאחר ואז טרם הגעתי לשבוע 40, אף רופא לא רצה להתערב(וטוב שכך). בסוף מצאתי מטפלת בדיקור סיני, שעשתה לי טיפול נהדר - להפסקת הצירים, בכדי שהגוף המותש יוכל לנוח, להתחזק ואז להכנס למחזורי צירים אפקטיבים ולידה פעילה. ישנתי3 ימים נהדרים והצירים חזרו. בשבת הקודמת הלכנו לים, שם ישבתי בין הגלים והצירים (כל 2-3 דק`) פחות כאבו בתוך הים. ב2:30 במוצ"ש,(לפנות בוקר), היו כבר צירים צפופים ולחץ על צוואר הרחם- אז הגענו לרוטשילד שוב, לא היה עומס בכלל אז קלטו אותנו והתהליך- החל. הפתיחה התקדמה עד 7 בבוקר ל3 ס"מ ומאותו רגע היינו בתור לחדר לידה - כי כבר היה הכל מלא וצריך לחכות שיתפנה. החלום היה לידה טבעית בחדר הטבעי, וכשציינתי זאת בפני הרופא הוא מיד הכניס אותי לחדר הקסום של הלידה הטבעית. שם עשיתי אמבטיה, מסג`ים והתפנקתי כלכך- שהצירים נרגעו, האטו מאוד והפתיחה נשארה כל הזמן 4...ככה זה כשנהנים... ב11 בלילה אושפזתי ללילה כי עשו לי הערכת משקל נוספת ויצא 4700-4400 והרופא התורן רצה להכניס אותי מיד לקיסרי אך רציתי חוות דעתנוספת והתנגדתי לניתוח. בבוקר למחרת יצא הפקק הרירי, הפתיחה התקדמה בעוד חצי ס"מ ובאולטרא סאונד התקבלה הערכתמשקל של 4400. עכשיו כבר נתנו לי לבחור- קיסרי או רגיל. "רגיל". התחלנו רגיל, צירים, כאבים שמעולם לא דמיינתי שיתכנו, אבל לא רציתי אפידורל. בחמש בערב נשברתי.ביקשתי. חיברו לעירוי נוזלים וקטטר ואמרו לי בעדינות שרוב הסיכויים שבסוף כן יעשו לי קיסרי כי העובר לא יורד למטה- נשאר כל הזמן באותו מקום- יש בעיה. ב19:30 הגיע המרדים-היו המון ניתוחים קיסריים והוא היה עסוק ואז נותרה לי כשעה וחצי של ההשפעה המדהימה של האפידורל. למה שעה וחצי? כי הרופאים אמרו שאם עד 21:00 אין התקדמות של העובר לכיוון צוואר הרחם-קיסרי. וכך היה. אז עברנו: לידה טבעית לידה רגילה וניתוח קיסרי- את כל השיטות, בקצת פחות מ48 שעות. והמסקנה? היה שווה. ראיתן את התמונה שבעלי המתוק שלח...אשתדל לשלוח עוד...ואם אתן רוצות לראות עוד אתן מוזמנות לבקר באתר: www.osher.org אז בינתיים, המון בהצלחה למי שטרם ולמי שאחרי דש ונשיקות לבטנים ולתינוקות עינבל

למעלה