סיפור היום שלי

S A T L A N

New member
מע אין לי מושג...

מה באת להגיד בהודעה האחרונה? אבל חפיף. שמע אתה לא צריך להתעצבן על טיפים שאני נותן לך, לא בא לך אל תשתמש בהם! אני לא יבוא ויבדוק אותך אם אתה הקשבת לי ועושה כמו שאמרתי. אז קודם כל תירגע, ויהיה בסדר, תנהג איך שבא לך!

ראסמי חפיף...

שמע מההודעות שאתה רושם אתה נשמע לי אחלה בנאדם.. ואין לי כוח להתווכח על כלום, ובטח לא בפורום, כל אחד ינהג כמו שבא לו, העיקר שמדי פעם ישלח איזה ציוץ בפורום שנדע שהוא קיים.. לך יש ראנר ולא רכבתי על זה, אני מאמין שהוא "נועץ ציפורניים" יותר טוב מהפיור "טורבו" שלי...אז האחורי שלך עוצר יותר טוב משניים הגלגלים שלי...

דרך אגב שמתי לב שהסיפור..

שלי מלא בטעויות, עקפתי משמאל ולא מימין, ומתעצבנים שאני עוקף מימין.. דבר שני, ממש לא מוסן מי עשה חריקה, ומי שעשה זה הייתה המכונית שנסעה במקביל אליי, שכל הנתיב שלה היה חסום וחצי שלי, אני בלמתי עם אחורי וטיפה קידמיהרבה יותר טוב מהחריקה שהיא נתנה (למה?, כי הייה ירידה, וזה למרות שהמשכתי להאיץ ובאיחורררררר ההאטי כי הייתי ממהר וגם ידעתי שהיא תעצור...) בקיצור וואלה לא מפחיד כי אפילו דופק לא היה לי...

../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

על כל השרשור הזה, על רוב תכניו, על התנהלות הדיון (אם אפשר לקרוא לזה דיון). ממש...
תרגעו כבר. תרגעו

Moo Moo

New member
../images/Emo45.gif יש פה כמה שלא אוהבים אחד את...

השני ובכל שירשור יש מריבה, די לגמור עם זה.

ixmix

New member
../images/Emo45.gif נמחקו כמה הודעות.

השרשור כולו ראוי למחיקה והדבר נשקל בכובד ראש. מספר משתמשים ייחסמו אם ימשיכו בהשמצות אישיות ובתגובות לא ראויות. פורום קטנועים ראוי לרמת דיון גבוהה יותר מזו שהופגנה פה.

אני נראה לי פורש מהפורום הזה..

לפניי שנרשמתי ורק הייתי מסתכל, וואלה היה יפה וטוב, "הערצתי" אותכם היו לי תמונות של "טפוז" בחדר..כןןןן וואלה! אבל מאז שהתחברתי ונרמשתי, הכל משעמם ומציק, מי חושב שהרסתי את הפורום? בכל מקרה היה נעים להכיר אותכם..
וזאת ההודעה... ה-999 לפני שאני פורש..

למעלה