סיפור החיים של סרח!

chen88

New member
סיפור החיים של סרח!

היו היה ילד חום חושני קוצני ורשע, ילד מכוער בטירוף עם אף אדום סקסייי ומשו סרחחחח... הילד הזה נולד באפריקה והוריו לא רצו לגדל אותו מרוב כיעורו... משום מה החליט זוג מאושר מאוד לאמץ את הילד ולגדל אותו... כיום הזוג גרוש אך הילד עדיין נמצא איתם..הילד גר יותר אצל האבא וכמובן האבא מגדל אותו, מבשל בשבילו, מקלח אותו...עושה הכל למען הילד! אימו של הילד גרה לא הרחק מהיישוב שבו גר האבא עם הילד, אך אימו באה לעיתים רחוקות לבקר את הילד כך שבלי ברירה הילד צריך ללכת ברגל לאימו... הילד היום בן 7 עולה לכיתה ב'..כרגע נמצא בקייטנת קיץ.. אימו של הילד קמצנית, לא קונה לו כלום... ולמרות הכל הילד מאושר... סרח הילד מאושר חיי מיום ליום ולא עושה חשבון... האמא טוענת שבשביל הילד המכוער הזה נכתב השיר "ילד בא אל העולם אבא קם ונעלם...ילד אסור ילד מותר ילד שבור ילד מוזר" נראה לכם הגיוני???? האמא לא רוצה לספר לילד שהוא מאומץ....האם כדאי לספר??? ועוד משהו קטן..אתם יודעים למה יש לסרח שלנו אף אדום?? מעניין אה?? אולי אימו תספר?? אני יכולה לומר לכם שזה משהו שקשור לדלת האדומה...(המבין יבין..) עזרו לנו בהחלטתנו לגבי גורלו של הילד.. ומה דעתך את..כן כן את...האמא של הילד!!

מוֹרני

New member
תגובה של אמו של סרח היפה שלי

מצד אחד באבא עטוען כי הוא דואג לילד בצורה שהאם בכלל לא חשבה עליה ומצד שני מתאר את הילד כיצור קוצני,מכוער ורשע. הכיצד?! ואתה שוב לא מודה בעלי ה"יקר" הילד לא מאומץ!! אני ילדתי אותו,הוא פרי ביטני! אני פשוט חא מבינה מדוע אתה מכחיש כי הילד הוא מזרעך, תהיה אבא גבר ותקבל אחריות על הילד שלך. זה שהוא יצא חום ופרוותי זה לא אומר שאתה צריך לנטוש אותו ככה, אתה יודע יפה מאוד את הסיבה האמיתית לצבעו החום של הילד! עשינו אותו בבוץ בעמק החולהה וזה מה שיצא! תספר תספר לכולם איך אתה עושה "הכל" למען הילד, תסביר להם את המשמעות למילה "הכל" - זה כולל משחד אותו שיגיד לאמא שלו שאבא קנה לו גלידה בשקל תשעים במקדונלדס רק בשביל שלא ייפתח את הפה ויירצה ללכת לחוג ג'ודו, חיים קלים אתה עושה לעצמך, משחד לי ילדים קטנים! תספר לכולם איזה מכות אתה נותן לילד כדי שיילך לישון, אני בעצמי רואה את התוצאות החריפות למכות שלך, הילד חוזר אליי עם צלקות בכל מקום אפשרי בגוץ, עם חבולות שלא ניתן לתאר,וזאת הסיבה למה האף שלו אדום! ממש לא בגלל שהוא מצונן הרבה כמו שכולם חשבו עד עכשיו! אני הבטחתי לילד שאם עוד פעם אחת אתה מרים עליו יד עזוב יד מרים עליו אצבע אחת אני מתלוננת במשטרה , זה לא יאומן שהילד שאני ילדתי וסחבתי 9 חודשים יהיה מוכה על אחת כמה וכמה אם אביו מכה אותו בשל העובדה שהוא מכוער .תתבייש לך! אל תקרא לעצמך אבא אפילו!! אני באה לעיתים רחוקות לבקר את הגוזל שלי??? אתה לא מתבייש? אמנם עשיתי ילד לבעל אחר אבל זה לא אומר שלא אכפת לי מהחומני שליי!! להפך, אני ימים ולילות חושבת עליו ותמיד הוא בא אליי אחרי ביצפ'ר, אני בעצמי בקשתי מעמוס הנהג הסעות של הילד שיביא אותו 3 פעמים בשבוע אליי הביתה שיישחק עם האח החורג שלו. שקוראים את ההודעה שלך חושבים שהכל וורוד במשפחה שלנו, אתה לא מספר את האמת ואת כל הסבל שאתה גורם לי ולילד הנסיך שלי..!! אמו של הילד קונה לו הרבה יותר דברים מאשר אביו... זה מתחיל בגלידה אתה הולך למקדונלדס וקונה לו גלידה בשקל תשעים הילד לא מבין מספרים עדיין ולכן מאושר וחושב שאבא הוא כל עולמו , תשאל תשאל אותו מה אמא קונה לו,תשאל נו.. פעם שעברה שהיינו בהיפר קניתי לו במבות של אסם שהוא הכי אוהב,ביסלי (איך אתה חושב הוא למד לשיר את השיר "תעמיס לי ביסלי?")ואפילוו אפילו קניתי לו גלידה בטעם תות ווניל של קרמיסימו 0% שומן- אני דואגת לבריאות של הילד, הוא צריך לרדת במשקל לא קצת לכן קונה לו 0% שומן בהמלצת התזונאית שלו. ותזכור דבר אחד, תחדיר אותו עמוק עמוק לתוך הראש המרובע והחלול שלך- הילד שלנו לא מאומץ, אתה האבא הביולוגי שלו ואני האמא הביולוגית שלו, תקח אחריות על אותו לילה סוער ותקבל את העובדה שיש לך ילד, אמנם חום,קוצני ורשע אבל עדיין הוא בינך- תיקח אחריות כבר!!!!!!!!!!!!!! כתבה: האמא המאושרת של סרח הנסיך!!!!!
וזה לסרח שלי..

chen88

New member
טוב אז ככה!!

אני האבא טוב נו... עכשיו אל תאמינו לאמא של הילד המכוער הזהההה היא סתם שקרנית...עלאק מכה אותו....את לא מתביישת? תמיד שהוא חוזר אחרי שהוא יישן אצלך הוא חוזר מסריח עם מלא סימנים...את לא מתביישת??????? האף האדום זה בגללך ניהיה לו...דפקת לו ת'אף בדלת האדומהההההההההההה לפחות אני קונה לו משהו..את לא קונה לו כלום...מתי קנית לו צעצוע בפעם האחרונה???? אה?? מה?? נו מתי?? א ניקניתי לו רובה מים ענק ב-100 ש"ח...לא כמוך קונה לו משחק ב-10 בשוק רמלה...

harar8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה