סיפור החורף של שרה

sarah

New member
סיפור החורף של שרה

אוקי,אני מכורה לחורף ,הינה יצאתי מהא...ה...ארון. אני שרה,אני מכורה לחורף בכל אופן,לפני כמה שבועות,כשכבר התחלתי להתגעגע לסוודרים בצורה יותר פנטאית מהרגיל,כתבתי חצי פאנפיק קצר (יהיה לו עוד פרק אחד) בשונה מ.ש.ט שאני כותבת עם אורה,שהולך להיות ארוך במיוחד... עכשיו,הבעיה היא שכתבתי את הסיפור בהשפעה של מצברוח חורפי מאוד,ועד שלא יהיה לי עוד התקף חמור כנראה שאני לא אכתוב את הפרק השני...אלא עם כן אני אשוחד
שימו לב שהפיק כתוב בסגנון שרתי מבוהק,לא לשכוח,שזה פאנפיקשן של ה"פ,כמובן... שרהההההה

sarah

New member
היו איורים..

היו איורים שגנבתי מארקיין,יחד על העלילה... אבל הם לא עולים... *

אווו!

זה ממש חמוד! גורם לי לרצות שהחורף יחזור וכל מה שיש לי זה מזגן וחברה שמתקשרת אלי ומתעטשת לי בטלפון...זכרונות החורף הקרירים... ממוריס...... וכל זה. בכל מקרה, גיל רובין? ^-^ אהבתי! -ליאת-

S.tal

New member
זה כ"כ חמוד!

רעיון ממש חמוד...! הממ.., גם אני מתגעגעת לחורף..., הכל תמיד ספוקי..., אין לי מושג למה...

LuNaTiC

New member
את גאונה כתמיד....

סגנון שרתי מובהק, אינדיד:)) חמוד ביותר. -ענבל, מתכרבלת עם הבלונדיני הרשע תוך חוסר התחשבות בפסיידאק-

Nagini Potter

New member
די! את הורגת אותי!

אני חולה על הסגנון שלך! אני מכורה לבדיחות שלך! אין! אין כמוך!!! תמשיכי ככה! אוהבת אותך! Nagini Potter "על מנת להבין מהו ערכה של שנה אחת- שאלו תלמיד שנשאר כיתה. על מנת להבין מהו ערכו של חודש אחד- שאלו אמא שילדה פג. על מנת להבין מהו ערכו של שבוע אחד- שאלו עורך של עיתון שבועי. על מנת להבין מהו ערכה של שעה אחת- שאלו את האוהבים המחכים לפגישה. על מנת להבין מהו ערכה של דקה אחת- שאלו את האדם שפספס רכבת. על מנת להבין מהו ערכה של שניה אחת- שאלו את האדם שניצל מתאונת דרכים. על מנת להבין מהו ערכה של אלפית השניה- שאלו את הספורטאי שזכה במדליית כסף. היום הוא מתנה. לכן באנגלית הוא נקרא present (פרזנט). השעון מתקתק. נצלו את הזמן, היום!,"

Mentos

New member
אין.. אין... היא ק-ו-ר-ע-ת!!

אזה סיפור! אני מת על הבדיחות האלה! אה ו-יעל הציטוט שלך גורם לי לרצות לרצוח את המורה לספורט שלנו... (שוב) הוא היה אומר אותו כל פעם שמישהו היה מאחר לשיעור ומגיע חצי דקה אחרי הצלצול... אז הוא היה דופק אותו ולא נותן לו להשתתף -=MentoS=-

Solinari

New member
חביב....

אני אוהב את כל השנה, וגם את החורף... אני מוצא בחורף משהו נורא יפה... מה האובססיה בקשר לגיל רובין? העצים רטובים, הבוקר עלה, שכבה של מים זורמת ברחובות, גשם קל מטפטף, רוח קלה נושבת, קר. שמש זורחת, גורמת להכול לזהור.

S.Riddle

New member
ש--ררררההההההה!!!!!!

*קופצת על שרה ומחבקת אותה עד שהיא נחנקת למוות* אני חולה על הסיפורים המוזרים האלה שלך! ידעתי שתכניסי את גיל רובין מתישהו! וסוף-סוף מישהי מוכנה להודות שהארי מאוהב בדראקו. סוף-סוף מישהי...אר...נורמלית? משהו כזה.... בכל מיקרה....עבודה טובה! ^^לירון^^ נ.ב. את צריכה לשלוח לי את פרק 3 של המכשף של הטמטום יו נוו.

sarah

New member
אווו,פרק 2

טוב,אז בגלל כל התגובות הנחמדות שקיבלתי,אני אכתוב מתי שהוא בקרוב את הפרק השני,והכנראה אחרון,אבל אני לא מבטיחה... וגם,גילית שדראקו סיסטר &שות´ משפיע לטובה על חוש ההומור שלי,מוזר אגב,אני גם סוטת פיג´מות,אבל זה לפיק אחר... שרה (שאוהבת תגובות נהדרות כמו שלכם)

LuNaTiC

New member
לירון לירון!!

זה ברור שיש להארי ודראקו משהו!!!! חחחחחחחח ברור כשמש.. או שלא? אמ.. *ענבל קראה פאנפיקים למיניהם* לא ברצינות.. כבר המון זמן אני רוצה לכתוב עליהם פיק אבל.. פחדתי מסקילות... חחחח

מזכיר לי פאנפיק-שיר שקראתי...

על the boy is mine הארי ורון רבים על הארי. מופרע. חולני. נו, טוב. ואהבתי את הפסקה הזו. מבחילה לגמרי! -ליאת-

אופסי דייזי

כל הדיבורים האלה על רון+הארי+דראקו בלבלו אותי וחשבתי שאני מגיבה לפסקה...אבל גם הסיפור שלך ממש ממש {ממש ממש ממש ממש ממש} יפה...! ווי וואנט המשך! -ליאת-

למעלה