סיפור הזוי

BOX FISH

New member
סיפור הזוי ../images/Emo60.gif

אני בחורה בת 25,כבר 4 שנים מדברת על המעבר הזה מבית ההורים, מעולם לא היה לי את האומץ לקום וללכת, אני עובדת במקום טוב, מרוויחה משכורת טובה, אך אני בזבזנית כפייתית ותמיד פחדתי שלעולם לא אצליח להחזיק דירה ,עם כל המינוסים שאני נכנסת אלייהם. בכל אופן, בוקר אחד החלטתי שאני הולכת לעשות את זה,בקשתי מחברה לחפש עבורי באינטרנט,וכך היה ,היא מצאה דירה באזור שחיפשתי - חדשה לחלוטין,אני הדייר הראשון,כוללת ארנונה מים וכבלים,בסכום קצת יותר גבוהה מהתקציב שלי, 2 חדרים ומרפסת באזור מאוד יוקרתי...ישר קפצתי על המציאה,באותו יום הלכתי לראות את הדירה, בעל הדירה היה ממש מקסים, היה קליק ראשוני, חזרתי הביתה, כמובן שאמא שלי שטפה אותי וגרמה לאבד את הביטוחן שקיבלתי בנוגע לשכירות הדירה : " את לעולם לא תעמדי בזה..." וכו' וכו' בקיצור, צלצלתי לבעל הדירה ואמרתי לו שאני יורדת מהעניין, הוא ניסה להבין מדוע, אמר שמאוד חבל לו ושהוא מוכן לבוא לקראתי..אז הוא ירד במחיר, הסכים לחוזה של 6 חודשים , בכל זאת החלטתי,לרדת מהעניין,למחרת הוא צלצל אליי שוב ואמר,שכנראה יש לי מזל אבל אישתו מעדיפה להשכיר את הדירה לבחורה ולא לבחור ולכן הם מסכימים לרדת עוד במחיר, שיניתי להם כל מני סעיפים בחוזה והם ממש באו לקראתי,בכל זאת סירבתי ובאותו ערב, הייתי מאוד עצובה, כי הדירה הייתה מקסימה וממש לטעמי, יפה וחדישה והיה לי ממש לא טוב להיות בבית, חשתי מתוסכלת ופספוס נוראי, הצטערתי שלא לקחתי את הדירה בכל זאת וכל היום חשבתי אם לצלצל ולשאול אותו אם הדירה פנויה עדיין, בקיצור, אתמול הוא צלצל שוב והציע שאני אבוא לסגור את העניין והבטיח להסתדר איתי... הרבה דברים לא ברורים לי... הדירה מקסימה, חדשה , יפה, בעלי הבית נחמדים,אזור יוקרתי,מחיר טוב,אז מה הבעיה????? כראה שרק גברים צלצלו ובאמת אישתו לא מוכנה לזה, אגב, מדובר ביחידת דיור נפרדת... בכל אופן, קבענו לדבר ביום א' ולסגור את העניין, אני מאוד מאמינה בזה וחושבת שכנראה באמת הגיע הזמן להתגבר על הפחדים ולצאת החוצה , להתמודד לבד, בייחוד כשהכל מוגש לך בצורה הכי נוחה וקלה שאפשר.... אז מה אתם אומרים? אשמח לקבל ייעוץ בנוגע למעבר הראשון הזה ...תודה לכם, BOX FISH

לכי על זה

נכון, זה קשה בהתחלה, אבל אם יש לך את הכסף ואת המוטיבציה, הכל יהיה בסדר. פשוט קפצי למים, מתישהו צריך לעשות את זה.

נשמע שיש פה הזדמנות שחבל לפספס

כדאי לך ללכת על זה, לפחות לחצי שנה. דירות טובות וגמישות לא גדלות על העצים ואם כבר מתחילים אז להתחיל ממשהו טוב... כרגע את במינוס? אם יש לך עבודה ואת מרוויחה טוב תוכלי לנסות לחיות קצת יותר בצמצום ואולי להיגמל אפילו מהבזבזנות בהדרגה. גם אם יהיה קצת קשה אני לא מאמינה שאמא שלך תפקיר אותך, תוכלי להיעזר בה קצת, אפילו אם זה רק לקחת אוכל מהבית. רק את יודעת אם את מספיק מוכנה לעבור, אבל אני יכולה להגיד לך מהניסיון שלי שכשתיכנסי לדירה בפועל תהיי הרבה פחות לחוצה ותתחילי לראות את הצדדים החיוביים שבדבר. תעשי את זה אפילו פרה-פרה: תעבירי חפצים "בתשלומים", תעבירי את עצמך "בהדרגה" (קצת אצל אמא וקצת בדירה), תתרגלי מהר ואני מאמינה שיהיה לך כיף.

BOX FISH

New member
תודה רבה לכם../images/Emo41.gif

אני חושבת שאני מאמת אלך על זה..... יש לי תחושה טובה... תודה לכם על הפירגון.

fibs

New member
בהצלחה

אני בטוחה שיהיה לך טוב שם. אין לנו ממה לפחד אלא מהפחד עצמו. לכי על זה. פ.

תראי זה טבעי לגמרי

כל החששות האלו. זה נכון גם לגבי צבא/עבודה חדשה/בן זוג ועוד המון דברים. נסי להיזכר איך הרגשת לפני שינוי משמעותי אחר בחיים שלך? אני יודע שכשאני עברתי מחוץ לבית של ההורים גם היו לי קצת חששות אבל עם הרבה אופטימיות ו-190 שעות עבודה חודשיות אני עומד בזה.

למעלה