סיפור ההצעה שלי

בארבי4

New member
סיפור ההצעה שלי

יצאנו 4 שניםף נפרדנו ל-5 שנים. כל אחד המשיך לדרכו..
נפגשנו שוב בחתונה של חברים משותפים ומאז אנחנו צמודים צמודים.
אחרי חצי שנה הגיעה ההצעה, בפיקניק רומנטי בגליל.
עכשיו לשאלה שלי, האם אפשרי לתכנן חתונה בפחות מחודשיים? באמצע יולי אנחנו רוצים לעבור לחו"ל (בעקבות העבודה שלו).
מה אתם אומרים?

marioForever

New member
ברור שאפשר

אם רק משנים את הסדרי עדיפויות
מהר מהר לסגור מקום, אפילו קטן...
אוייש....
אני פשוט כל כך מתרגש אני פשוט לא יודע
זה פשוט סיפור כל כך יפה
איך אנשים פה רושמים סיפורים .. וסיפורים ואני קורא ומנסה לעזור
ואז את באה
ועם 2 שורות מצליחה לרגש אותי כמו ש100 סיפורים לא מצליחים
זה כזה יפה !!!
המון מזל טוב
סורי אני באמת לא מסוגל לכתוב... מזל טוב !!!

2461

New member

בארבי4

New member
אויי אתה מקסים :)

חשבתי שאתה צוחק עלי בהתחלה...
אולי זה גורל.. אין לי דרך אחרת להסביר את זה.

קודם כל מזל טוב:)

פקניק רומנטי בגליל איזה חמד ורומנטי:)
טח שאפשר צריך כמובן להתפשר, ולעשות הכל מהר ואין זמן להלחץ :)
בהצלחה:)
ותהנו ובהצלחה בחול:)

Megie

New member
חתונה על ספידים...

הכל אפשר ובאמת מדהים לשמוע את המקרה שלכם.. (נשמע לי קצת מוכר
רק עם סוף אחר בעקבות החלטה אחרת
)

אני חושבת שחתונה זה דבר גדול מספיק כדי לתת לה את המקום המכובד לה היא ראויה ולזכור אותה אח"כ..אם מבחינתכם אין לאירוע משמעות יותר מדי גדולה-אז אתם יכולים גם ללכת לרבנות ולסגור עיניין מחר..למרות שלפי היעדות יש תהליכי אינסוף ואולי זה לא יקרה כ"כ מהר בכל זאת..

אני בעד לקחת באיזי..לגביי בכלל הפנטזיות נוטות לתכנון של לפחות שנתיים-מה שאומר שיש לי עוד הרבה שנות רווקות
(טוב, אולי קצת הגזמתי אבל יש לי פנטזיות למשהו שבטח יקח יותר מדי זמן לארגן..)

בקיצור, הכל תלוי במה אתם מתכננים לעשות..ובכם-אנחנו לא יודעים לנבא עתידות (אולי אפילו יש פורום לזה
)

שיהיה לכם המון המון מזל טוב ועוד אינסוף שנים מדהימות יחד!!!

מזל טוב !!

זה נחמד לקרוא דברים כאלה, בעיקר אנשים כמוני, קטני האמונה שבאמת הדבר האמיתי בא בעקבות פרידה ממושכת.

אני מניחה שהכל אפשרי, אישית אני חושבת שחתונה צריכה להיות אירוע מרגש, רומנטי סימבולי ביותר, וקטן.

כך שאלא אם את מתכננת נשף, לגמרי אפשר גם בחודשיים.

אמליץ לך גם על פורום חתונות פה בתפוז, שם יש אנשים שימליצו לך על הכלללללל מנסיונם האישי.

איציק911

New member
אפשר בקלות,אני עשיתי את זה

לא היו תאריכים אז קבענו לעוד חודשיים בזמנו...

נסיה 5

New member
מרגש מאוד מאוד!

אפשרי לתכנן חתונה פחות מחודשיים
איך?
קודם כל חושבים על תאריך מסויים חשוב לשים לב על תאריך המחזור של האישה כי לפעמים הרבנית יכולה לשים רגליים (כל כלה לעתיד צריכה ללכת להיפגש עם רבנית בפגישה שנקרא הדרכת כלות שם הרבנית מסבירה מה על הכלה לעשות ואיך לעשות ובנוסף לוודא טוב טוב שהיא בסדר בזוגיות, טיפ נוסף אל תגידו שאתם גרים ביחד כי אי אפשר לדעת על איזו רבנית נופלים...)
מתחילים לעשות חישוב כלכלי שזה אומר:
כמה כסף יכולים להשקיע מבלי לצאת בחובות (שני הצדדים של ההורים ואתם בעצמכם)
כמה אורחים משני הכיוונים יש בכלל? אם כבר תעשו גם פה חישוב כלכלי ורגשי כלומר תנסו לדבר עם ההורים וביניכם לבין עצמכם האם הם בקשרים טובים ובנוסף האם הם ישלמו את המנה ובכלל האם הם באמת יבואו לחתונה?
איזה חתונה רוצים לעשות? האם לעשות חתונה גדולה עם 500 איש או חתונה קטנה יותר ואינטימית?
איזה חתונה אתם הייתם רוצים לעשות מבחינת ויזואלית? האם אתם רוצים כמה שיותר אפקטים או שאתם מעדיפים חתונה שקטה כמו בטבע או במסעדה או באולם אירועים צנוע יותר? או בכלל בבית של מישהו שיש לו חצר ענקית?
איזו מוסיקה אתם אוהבים ומתחברים אליה?
איזה אוכל אתם אוהבים?
בנוסף יש לקחת בחשבון את המיקום של המקום שאתם רוצים להתחתן ולתכנן מראש עם הספקים לתאם איתם את הדברים. במיוחד מהכיוון של הכלה (עליה לדאוג לשמלת כלה ועוד דברים) לדוגמא נגיד מצאתם מקום בבאר שבע ושניכם גרים באיזור חיפה והמשפחות שלכם עצמם גרים באיזורים שונים חשוב למצוא את נקודת האמצע ואם יש לכם כסף אז לחפש מקום ללינה במלון או אצל קרובי משפחה. אני חושבת שהכי עדיף באיזור המגורים של שניכם ביחד או שהגבר ילך אחרי הכלה כלומר אחרי איזור המגורים שלה או של משפחתה.

חשוב גם לשאול בני משפחה וחברים שמכירים חברים כמו תקליטנים או עובדים באולמות או משהו, לעשות סקר שווקים של כמה עולה המנה ומה זה כלול....
הם יכולים לתת הנחה מסוימת אפשר גם לארגן איזה מישהו שיעזור לכם בכל אירגון החתונה.

להתמקח הרבה הרבה על המחירים לנסות להוריד כמה שיותר בעלויות כי הם יודעים לפוצץ את הסכומים חבל על הזמן.

מקווה שעזרתי במשהו
המון המון מזל טוב והמון בהצלחה!!!!

taliq1

New member
איזה יופי.. ובטח שאפשר - הנה המלצה לאיך כדאי

לעשות את זה...

חברה טובה שלי התחתנה עכשיו בחתונת בזק - תוך פחות מחודש היא היתה כבר נשואה - זה היה מסחרר ומדהים :)
אז חודשיים זה המון זמן.. :)

חברה שלי התחתנה במקום יפהפה בשם נאות קדומים ואמרה לי שיש להם חברת הפקה משלהם שממש עוזרת לתפור לך את כל הדברים לקראת החתונה. והם ממש יודעים לתקתק.. אם אני לא טועה היא אמרה לי שקוראים להם צל הדומים.

בהצלחה!

למעלה