סיפור הגינה

ליימן

New member
סיפור הגינה

סיפור הפקעת חלק מגינה לצורך כביש פרטי עניין אותי ופניתי לחבר בעיריה כדי לקבל פרטים נוספים סיפר לי כי אותו פקיד שנחשד בקומבינה רווחית טוען בתוקף כי נחשד שלא עוול בכפו לדבריו הכל יצא מלשכת ראש העיריה בעל הבית פנה באמצעות עורך דינו לראש העיריה ובעזרת סיפור שקרי כאילו נחסמה יציאת ביתו ביקש כביש בגינה. כן סיפר כי הכביש יעבור לאורך חומת ביתו ולא יפריע לאיש. ראש העיריה לא בדקה את הסיפור (אז היתה גם מגלה כי היציאה לגינה איננה חוקית) ואישרה את הכביש. הפקיד סיפר כי כאשר השכנים בסביבה התלוננו והתבררה לו התרמית ביקש לבטל את הכביש ולכסות הכל בחול אבל ראש העיריה התנגדה. ראש העיריה איננה מוכנה להודות בטעותה ומעדיפה למצוא טיעונים שיכשירו את השרץ.

זה עוד סיפור עצוב

אני מציץ כאן כל כמה ימים והתמונה המצטיירת על המערכת המוניציפאלית של הרצליה ממש עגומה עושה רושם כי חבורה מאוד לא מוצלחת עם ראש עיר לא חכמה במיוחד (בלשון המעטה) חוגגת טוב עם כספנו. במקום להפגין בפנינו הישגים עסוקים כל הזמן בהדיפת ביקורת, בהשתקת תלונות ובעיקר סתימת פה לעיתונאים החיים שלהם היו הרבה יותר פשוטים אם היו באמת נוקטים במינהל תקין ולא עסוקים בהכשרת שרציםובהדיפת ביקורת. אבל כמו שכבר נאמר כאן הראיה של יחצנים תמיד פתלתלה ביותר, וזה נותן סיבה לקיומם: קודם יוצרים קומבינה מתוחכמת ואחר כך עסוקים שנים להסביר, למרוח ולהכשיר אותה.

Tami me

New member
כבר אמרנו כי היא "מושלמת"

אז למה שתתקן את השטויות של עצמה מספרים כי במקרה הנדון שלפו יחצניה פתרון ממש גאוני - אם נגיד כי הדבר לא קיים אז הוא לא יהיה קיים. תקראו זאת שוב. ממש גאוני. יצירתיות כזו צריך ללמד בבית הספר ליחצנות. חבל שאינם יצירתיים בכל מה שמדובר במתן שירות טוב והוגן לכל האזרחים (ולא רק למקורבים) לפיכך לפי הטיעון הרשמי זה עוד סתם שביל תמים בגינה. מי שיבקר שם יגלה כי הוא בקצה הגינה ויש לו רק תפקיד אחד - להוביל ולשרת את הבית המסויים. לא חסכו בהוצאות - סלילה רחבה במיוחד ומקושטת בשדירה (כמו הכניסה לבית הלבן) מחר כשבעל הבית "יבקש" בריכת שחיה יספרו לנו שזו שלולית מהחורף הקודם. ככה הדברים עובדים כשצמד יחצנים מנהלים את העיר.

למעלה