סיפור הבריאה:

GinniePig

New member
סיפור הבריאה:

בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ. והארץ הייתה תוהו ובוהו וחושך על פניי תהום ורוח אלוהים מרחפת על פניי המים. ביום הראשון ירא אלוהים כי העולם משעמם והחליט כי יבנה מקום קדוש- בו יורשה לגור רק היצור המושלם והנעלה מכולם. ויאמר אלוהים- "ויהי לופט". ויהי לופט.

GinniePig

New member
היום השני

ביום השני ברא אלוהים את מטבח המעצבים. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם לצבור אנרגיה לקראת פעילויות גופניות שונות.

GinniePig

New member
היום השלישי

ביום השלישי ברא אלוהים את הסלון. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם לשבת ולהרהר באירועי היום שעבר עליו ואולי אף לשתף יצורים אחרים- נחותים ממנו, בהרהוריו, או בכל דבר אחר שיחפוץ ליבו לשתפם בו.

GinniePig

New member
היום הרביעי

ביום הרביעי ברא אלוהים את פינת המחשב. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם לתקשר עם יצורים אחרים- נחותים ממנו, ולהביאם אל המקום הקדוש- בו יעברו חוויה דתית רבת עוצמה, ואותו יהללו בפניי כל היצורים האחרים.

GinniePig

New member
היום החמישי

ביום החמישי ברא אלוהים את המקלחת. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם להיטהר מחטאיו היום-יומיים ואף להזמין יצורים אחרים להיטהר מחטאיהם אתו ביחד.

GinniePig

New member
היום החמישי

ביום החמישי ברא אלוהים את המקלחת. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם להיטהר מחטאיו היום-יומיים ואף להזמין יצורים אחרים להיטהר מחטאיהם אתו ביחד.

GinniePig

New member
היום השישי

ביום השישי ברא אלוהים את חדר השינה. האזור הקדוש מכולם בתוך המבנה הקדוש מכולם. מקום בו יוכל היצור המושלם והנעלה מכולם לסייע ליצורים אחרים, נחותים ממנו, להגיע לפסגת שאיפותיהם ולאחר מכן ליפול לרגליו ולסגוד לו לנצח.

GinniePig

New member
וביום השביעי

ביום השביעי ברא אלוהים את היצור המושלם והנעלה מכולם- בריאן קיני. מתנת האל לאנושות כולה.

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

רק שנטע לא תראה את זה

אמממם...

היא לא אוהבת שמתייחסים לגייל כאל אלוהים/יצור מושלם (למרות שביננו- הוא די מושלם
)

tulchi

New member
../images/Emo12.gif

אני לא צחקתי עליך אני רק ציטטתי את אמט

tulchi

New member
הוא היה עמוק ונוגע ללב אבל

אני תוהה על שני דברים- איך אלוהים ברא את בריאן ביום השביעי? באיזה יום הוא נח? מסכן אלוהים. אניווי, אם אלוהים ברא את בריאן, אז בריאן לא אלוהים? או שכאן תקפה ההנחה שאלוהים ברא את הבריאן בצלמו? זה אומר שג'סטין הוא חווה?

חחחח ../images/Emo6.gif

דווקא לא הייתי מתנגדת אם הם היו משוטטים להם ברחובות רק עם עלי גפן (זה גפן או תאנה
או משהו אחר
יווו, כיתה ב' הייתה כל כך מזמן...) לגופם, בכלל לא.

למעלה