סיפור האלבום!

עינת43

New member
סיפור האלבום!

מייקל ג’קסון - Invincible המפיקים, הרופאים, אפילו הכבאים - נראה שאף אחד כבר לא יוכל לעזור למייקל ג’קסון, שחוזר באלבום עם שיר אחד בינוני והיתר, נו... לדעתי הרטרו לאייטיז נגמר. יש בטח כמה מעצבי עילית שחולקים עלי בנושא הזה, ובאמת, מי אני שאקבע כך בשרירותיות שהרטרו לאייטיז נגמר, אבל כל מה שאני מנסה להגיד הוא שאם זה תלוי בי, הרטרו הזה מת.תביאו במקום שבעים ושבע דקות עם "Invincible", אלבומו החדש של מייקל ג’קסון, ונצנץ אחד נוסף לא יוצג לראווה בניו בונד סטריט או במדיסון אווניו. עלי. אל תבינו לא נכון, מייקל ג’קסון לא עושה רטרו מכוון לאייטיז ב-"Invincible". הבעיה היא שג’קסון מעולם לא עזב את האייטיז. הוא פשוט תקוע שם. אם לשאוב מהאמת הידועה על ג’אנקיז, זו שגורסת כי לא תעזור אף מרפאה בעולם למכור שלא באמת רוצה להירפא, אז לא יעזרו כל מפיקי שנות האלפיים ש"סוני" ישכרו למייקל ולא יעזרו עשרות מיליוני הדולרים שישפכו שם עבורו - מי שלא הצליח עד היום לצאת משנת 87’, יש לו בעיה. "Invincible" מוכיח שמייקל ג’קסון לא התקדם מאז. כנראה שהוא אימץ את ההליכה במקום, ה-"מון ווק" שלו, כדרך חיים, כי האלבום שלו לא מציע שום צליל חדש, והאזנה אליו לא גוררת אחריה שום רצון להאזנה נוספת. מי שקורא לעצמו "מלך הפופ" חייב למעריציו (אם עוד נשארו כאלה) הרבה יותר מאלבום שיש בו אולי להיט ראוי אחד, ("You Rock My World") ועוד חמש עשרה רצועות שנעות בין הסבירות למשעממות,,,מייקל גם משחזר את עצמו בקליפים לפי מה שאני מבין הקליפ החדש שבדרך ל-"בלתי שביר" היה שיחזור של"You Rock My World כי הוא לוקח את אותם שחקנים שניו שם ואני לא מבין למה??. אז אל תגידו למה הוא לא מצליח!

dgrwkl1

New member
שיוווו...אתה כזה קשקשן!!!נודניק....

אתה לא קולט,נכון? הטיעונים שלך כ"כ לא מובנים לי. תגיד לי--אתה באמת חושב שהצלחה של אלבום תלויה בכמות העותקים שהוא מוכר????? מתי תקלוט שזה לא ככה!!!! לעזאזל!!..תפסיק להשוות את מייקל עם המכירות של בריטני ושל כל מלוקקי הפופ האלה. בריטני ספירס מכרה 7 מיליון עותקים "רק" מהסינגל שלה "baby one more time" אתה מבין?? 7 מיליון עותקים לשיר אחד בלבד!!(והאמת שגם אני הלכתי לקנות אותו) אבל כבר הסברתי לך למה היא מכרה כ"כ הרבה נכון?? אתה רוצה שאחזור שוב: כי היא מצליחה לפנות בעיקר לילדות בנות 8 ובנות 15!! ולבנים בני 14 שמזילים ריר למראה השדיים שלה! בגלל זה היא מצליחה למכור כך.(כמובן שיש אנשים נוספים,חובבי מוזיקה שהתאהבו בשיר וקנו את הסינגל-אין רע בכך).אבל נשאלת השאלה: למה אתה לא בטענות ליו 2 ?? או לאלטון גו´ן?? לפול מקרטני? לוויטני יוסטון? לפיל קולינס? לביורק? לאלניס מוריסטט?? למה אתה לא בא ומשווה את המכירות שלהם לעומת בריטני??? למה אתה תמיד משווה את המכירות של מייקל ג´קסון למכירות של בריטני,בקסטריט,שקירה,אנריקו איגלסיאס,ריקי מרטין,אן סינק ודומיהם??? הגיע הזמן שתפסיק עם זה. הם בכלל לא באותה קטגוריה. לא מבחינת האיכות ובטח שלא מבחינת כמות המכירות. אין מה לעשות. אתה מנסה כל הזמן לעשות את ההקבלה הזו. מספיק!!! גם אם מייקל מוכר 5 מיליון.זה מצויין!! נכון שהאלבום מאוד מאוד חלש ואני לא שומע אותו בכלל. אבל זה כי מייקל עשה כמה טעויות בבחירת הכותבים לתקליט. אבל זה כבר עיניין אחר. ובבקשה ממך--תפסיק להשוות את מספרי המכירות שלו לכל מה שהולך היום באמ טי וי.חלאסססססססססססססססס נ.ב איזה כייף לי. צרבתי את ההופעה לציון 30 שנות קריירה.ואני לא מפסיק לשמוע אותה.:)

AS2000

New member
הוא בכלל לא רשם את זה

הוא לקח את זה מתוך האתר MOOMA הוא פשוט העתיק מאמר שיורד על האלבום !

dgrwkl1

New member
זה לא משנה מאיפה הוא לקח את זה.

זה ברוח הדברים שגם הוא כל הזמן מטיף לנו כאן!!! וגם באתר המעפאן ההוא מזיינים את השכל. מצד אחד שמישהו מוכר בכמויות,ובהיסטריה ..(כמו ווסטלייף,ואן סינק) אז יורדים עליהם ואומרים שזו מוסיקה להמונים,מוסיקה לילדים,מוסיקה רדודה ,מוסיקה של אמ טי וי וכו´... ומצד שני שמישהו מוכר בגדר הסביר...(כמו מייקל ג´קסון) אז אומרים: ואווו..איזה כישלון?? די כבר. נמאסתם. מושחתים.

עינת43

New member
מה הקשר???????

אני לא מבין מה הקשר יש לכם ריגשי נחיתות??. פשוט רשמתי מה שאנחנו חושבים , (צנזרתי את הרוב מהכתבה אבל חלק מימנה נכון) הם רק רשומים יותר ברור ממה שאנחנו יודעים , אל תגידו לי שאתם שומעים כול יום את בילתי מנוצח" מסוכן יצא ליפני שנים ואני עדיין שומע אותו!!!!!!!

למעלה