סיפור דיבובי מעניין...

miaBaby

New member
סיפור דיבובי מעניין...

כרגיל, אני לא בסיפור כ''כ (עדיין) שלא תשלו את עצמכן שאמריקה זה כזה קל! אני לא מאמינה כמה סבלנות יש לי פה לשבת בלי לשחק או לדבב, רק עם הזרמנויות מעפנות מידי פעם... בכל מקרה, משהו שאולי יעניין אתכם אם אתם חובבי אנימה, דיג'ימון, סאות'פארק או הפנתר הורוד. גבי (שלי ורק שלי וגם טכנאי סאונד מוכשר פצצות) עבד השבוע באולפן על איזו סדרה מהאנימטור של הפנתר הורוד (קלאסי!) הוא הביא לי הבייתה חתימה עם הציור של הפנתר, זה ממש מגניב, אני אצלם אם יצא לי. בכל מקרה, מסתבר שהבמאי וכל השחקנים שהוא הביא, היו הצוות המקורי של כל הדיג'ימון באמריקה!!! דיג'ימון הייתה הסדרה הראשונה שגבי עבד עליה במקצוע בישראל, וזה בכלל היה מגניב... חוצמזה גם באה איזו אחת, שעושה את כל הבנות בסאות'פרק (וגם דיג'ימון עושה מלא) ועוד איזה 2 שחקנים שכלללל אנימה אפשרית נמצאת ברשימת עבודות שלהם, נארוטו, דיג'י, בליץ' ועוד...(לא זוכרת שמות סליחה). בכל מקרה, גבי סיפר לאישה הזו איך נכנסתי לדיבוב, והיא אמרה שהיא נכנסה ממש מהר ושאני יכולה לדבר איתה עם אני רוצה טיפים ועזרה וזה... זה לא אומר כלום, אבל זה סיפור עם כ''כ הרבה דמויות מגניבות שהייתי חייבת לספר אפילו אם לא יצא מזה כלום עדיין... זה כ''כ מגניב איזה עולם קטן זה.... :)

amit919191

New member
יואו דיג'יומון איזו נוסטלגיה ../images/Emo163.gif

יאואואו סיפור מגניב!!!!!!!!! עולם מאוד קטן!!!!!!! כדאי לך לדבר איתך לא? ככה תיכנסי יותר מהר לעסקים לא? איזה דיבובים או קרינות (או איך שלא אומרים את זה....) יצא לך לעשות?

miaBaby

New member
עולם פצפון

אני בטוח אדבר איתה. כבר יצא לי להתייעץ עם מדבבים בעבר, זה תמיד עוזר. בישראל יצא לי לעשות הרבה דיבובים... אבל באמריקה עוד לא ממש עשיתי משהו, דברים חובבניים כן, וקריינות אחת לטלפון... אבל אני עדיין מחכה שיהיה לי מעניין באמת... מחזיקה אצבעות

amit919191

New member
בישראל אני יודע שיצא לך הרבה דיבובים...../images/Emo163.gif

חחח קריינות לטלפון זה תמיד מצחיק מדברים בקול כזה קר ואפלולי
חחח פגשתי אותך כמה פעמים בארץ את בטח לא זוכרת אותי אבל לא נורא חחחחח דרך אגב אני מרזיק לך אצבעות גם!

miaBaby

New member
אני בטוחה שפגשתי אותךXD

איכשהו... פגשתי את כל מי שאני לא מכירה כשהייתי בארץ... שרצתי הרבה בנלס... חבל שיש לי זכרון קטן כשזה מגיע ל50000 ילדים P:

amit919191

New member
כן אה../images/Emo163.gif

קוראים לי עמית אם לא הבנת מהניק..... ודיברנו שהיה את הקולות רקע בטארביתייה וניפגשנו גם בהקרנה.... מקווה שאת זוכרת חחח

האמת שקריינויות בטלפון - זה מה שאני עושה

עכשיו מידי פעם... עשיתי את הקריינות לטלפון של בנק יהב (הבנק של עובדי המדינה) אם מישהו יצלצל בבנק יהב ויהיה עומס של שיחות גם במוקד שלהם, וגם במוקד שאוסף בשבילם הודעות כשיש עומס - אז בסוף בלית ברירה הוא יצטרך להגיע למצב שישמע את הקול שלי, יקיש את מספר הטלפון שלו, וינסה לעזור לעצמו בדרך ממוחשבת. קיצר - את מה שהקליטו אותי שם שומעים רק כשממש ממש ממש לא רוצים לשמוע חח

No More Sorrow

New member
אתה קריינת לבנק יהב?? איזה מגניב!!!

אז ספר עוד על הקריינות כי זה נשמע מעניין...... איך הגעת לזה..? L: ובאמת אפשר יהיה עכשיו לשמוע אותך בשעות של עומס או סתם במענה הקולי שלהם? חחחחח האמת שגם לקריין נשמע לי כיפי כזה Q:

אין לי הרבה נסיון בקריינות

לבנק יהב - וכמו שאמרתי, שומעים את ההקלטה רק כשיש שם ממש עומס, כאשר אפילו המוקד החלופי שלהם לא יכול לענות. אני עובד בחברה ביפר ביומיום, ובגלל שיש לי קצת נסיון בדיבוב ובקריינות אז כשהם צריכים אותי להקלטות בשביל לקוחות שלהם -הם לוקחים אותי, ואני תמיד שמח לעשות את זה :)

No More Sorrow

New member
דיג'ימון זה לגמרי נוסטלגיה........./images/Emo2.gif

אני זוכר שראיתי את הסדרה כשהיא היתה בשידור עוד בערוץ הראשון (ערוץ 11) וזה היה ממש מגניב. בתקופה שגם פוקימון היתה בעונה השניה-שלישית שלה אם אני לא טועה (למרות שפוקימון זה ה-נוסטלגיה שיש... D::: ) איזה מגניב שפגשת אנשים מהמדבבים של דיג'י! יצא לך להיזכר באחד מהקולות שלהם בזמן ששמעת אותם? O= זה נשמע כיפע בטירוף :]))

porky169

New member
איך קוראים לאנימטור של הפנתר הורוד?../images/Emo134.gif

אולי שמעתי עליו.

miaBaby

New member
וגיליתי שהוא גם האנימטור של הסימפסונים שנים

כבוד! הוא צייר אותם!

דוווושה

New member
יוו מייה מגניב לך איזה יופי..:)

חח איזה כייפ ..:) זוכרת אותי הייתי גם בקולות רקע בממלכת טרביתיה ממ וניפגשנו גם בהקרנה טווב מייה שהיה לך כייפ גדול באמריקה בדיבוב ..3>

למעלה