>סיפור בנוסח - "היצקוק"

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
>סיפור בנוסח - "היצקוק"

> הוכחה נוספת לכך שלפעמים דברים הם לא בדיוק מה שהם נראים. > הסיפור הזה, שאירע לפני זמן מה בעיירה קטנה במינסוטה, > > בחור צעיר הלך בצידי הדרך בליל חורף סוער וחיפש טרמפ. > השעות נקפו באיטיות משוועת ואף מכונית לא עברה. > לאחר מספר שעות ראה מכונית מתקרבת מאחוריו ונעצרת. > > הבחור קפץ לתוכה, סגר את הדלת, ואז שם לב שהוא לבד. > המכונית החלה לנוע שנית באיטיות. הבחור היה מבוהל, > מפוחד מכדי לחשוב על קפיצה מהמכונית וריצה הרחק משם. > > הוא שם לב שהמכונית מתקרבת אט אט לעיקול חד בכביש והחל להתפלל > על חייו, בטוח שהמכונית תסטה מהכביש והוא יצלול אל מותו. > ממש לפני העיקול הופיעה יד דרך החלון וסובבה את ההגה כך שהמכונית > חזרה לכביש. > משותק מאימה, ראה הבחור את היד חוזרת ומופיעה בכל פעם שהמכונית > מתקרבת לעיקול בכביש. לבסוף, כשלא יכול היה להחזיק מעמד, פתח את > הדלת, נס מהמכונית ורץ לעיירה הסמוכה. > > רטוב והמום נכנס לבר הראשון שראה, > הזמין דאבל ויסקי וסיפר לנוכחים על החוויה העל טבעית שעבר. > > הס הושלך בקהל, כשהבינו השומעים שהבחור שפוי וצלול. > > כחצי שעה מאוחר יותר נכנסו שני בחורים לאותו הבר ממש. > > אחד מהם פנה לחברו ואמר: > > " תסתכל - זה הבחור שישב באוטו שלנו כשדחפנו > אותו בגשם!!!" >

נירהמ1

New member
רנוש - איזה סיפור - בהחלט בנוסח../images/Emo140.gif

היצ'קוק. תודה רבה מאוד.

r66

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif נירהל'ה יקרה

אני מתתתתתתתתתתתתה לקפה

נירהמ1

New member
רנוש חביבתי - סליחה לא הייתי כאן

כל היום הייתי בסדנה וחזרתי בשעות אחר הצהריים המאוחרות. האם קפה עכשיו גם הולך?

r66

New member
../images/Emo24.gif הולך ואפילו רץ ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

למעלה