סיפור במשקפיים

חן חן40

New member
מדהים

איזו יצירתיות כל הכבוד אצלנו,הפחות יצירתיים, הארי פוטר עזר מאוד.

Kטלנית

New member
../images/Emo132.gifוהרי לך עידכון מ"השטח"../images/Emo22.gif

לאחר שקראתי את הסיפור של ערסי ראיתי לנכון להביא אותו כלשנו לגיסתי כן, בעיות משקפיים עם האחיין שלי הלעג וכל המסביב עשו לו קצת רע כל בוקר אותה המריבה הילד בן 6 בחנוכה כבר קורא לבד העברתי את זה לדפים ושלחתי לו אתמול בלילה במיוחד. מקודם אני מקבלת טלפון מגיסתי והיא מחוייכת שואלת אותי "תגידי בכפר השעשועים אני אמצא 30 זוגות משקפונים
" אז על הסיפור המקסים שעשה "פלאים" לאחיין הבכור שלי
אישית מכאן אני מודה לך ערס יקר
הסיפור מקסים ומיוחד
ערב טוב.

ערסlight

New member
WOW

לא שחשבתי קודם שזה רע, אבל... עוצמת התגובות גרמה לי לצמוח בכמה סנטימטרים. תודה רבה לכל המפרגנים.

ממש ריגשת אותי, עד דמעות ../images/Emo7.gif

הבן שלי צריך לעבור ניתוח (משהו פשוט), וכתבתי לו סיפור שחשבתי שהוא טוב, אבל הוא מתגמד וקטן לעומת הבר המקסים הזה שכתבת. אני חייבת לציין שסיפקת לי השראה (לעשות את זה בחרוזים) ואני חייבת לשאול מאיפה הציורים המקסימים? אתה ציירת?

ערסlight

New member
תודה

חשוב לציין שכל ילדיי [ארבעתם] השתתפו בכתיבה. נכון לאז... היו לי שני בנים ממושקפים. עידו, בני הצעיר [שהיה גיבור הספר] כבר לא חובש משקפיים. הבן השני [חייל היום] חובש משקפיים גם היום. היה מאד חשוב ולמרות החרוזים, שהשפה לא תהיה מאולצת ותהיה קרובה ככל הניתן לאיך שילדים מדברים באמת. המודל היה יהודה אטלס. במקור, האיורים היו של הילדים, אבל בסופו של דבר ובכדי שיהיה משהו עיקבי, אני איירתי.

היי ערס! באתי מפורום אחר בכלל. ../images/Emo13.gif

ובכלל אין לי משקפיים. שוס של דבר יש לך! מצטרפת לגל באיצטדיון הצ'ירלידרס. מה עם לענין איזה הוצאת ספרים קטנה? נראה לי החומר ממנו קורץ top 10 של ספרי ילדים. שווה לנסות! וטיפטיפון? אני הייתי צובעת את האחרונה.

למעלה