סיפור- במיוחד בישביל ברוש'!

סיפור- במיוחד בישביל ברוש'!../images/Emo34.gif

"פנמייה ע"ש דון קלטר-מאון" כך אני זוכרת את השלט הגדול שהיה ממוקם בפתח הפנמייה. האותיות היו נצבעות מידי שנה בצבע כחול כהה עמוק והשלט עצמו היה מנוקה מידי חצי שנה. לבושה בבגדים לא נוחים וזרים לי; גרבי ברך לבנות, חצאית משובצת, ז'קט מיוחד של הפנמייה ותיק הגב הפשוט מקושט בברכות ושמות של חברי לכיתה הקודמת. התיק היה בלוע וצבעו היה דהוי והוא ניראה לא מתאים למקום וכלל- לבגדים הנקיים והמהודרים שלבשתי. המונית הורידה אותי בשער הפנמייה. ואני נכנסתי בצעדים זריזים, רציתי כמה שיותר מהר להיכנס ולראות לאן פני מועדות. קול חריקת דלת נשמע, הייתה זאת הדלת הראשית שנפתחה בזהירות "כנסי כנסי!" בירכה אותי אישה בעלת שיער אדמוני פרוע וקראה לי להיכנס, ניכר מקמטיה הרבים שגילה עבר את ה-40. אני מיהרתי על הדלת הפנמייה, ונכנסתי למסדרון הארוך שבצידו היו מדרגות עץ מעוטרות ציורים ותמונות. לפני שהפסקתי כלל להסתכל טוב על המקום הגיחה מאחורי האישה, היא הניחה את ידיה על כתפי והובילה אותי תוך כדי שהלכה מאחורי והסבירה לי קצת על החדרים, "יש לנו 25 חדרים בפנמייה, החדרים מחולקים לקבוצות של 2-4 בנות בחדר" קולה היה קול צעיר וקופצני, בענייה ניתן היה לראות חיוך מלבלב של אביב פורח... היא הייתה שונה ממני, שונה מאוד. עלינו במדרגות והגענו לחדר מס' 12. החדר היה ממש בקצה הקומה הראשונה, מיד נוכחתי לדעת כי בבניין היפה 3 קומות. "את שותפה בחדר ל-2 בנות!" היא אמרה לי בצחקוק קל. נכנסנו לחדר, בצד ימין היה ארון גדול מעץ שהכיל 4 מדפים, 3 מהם לכול בת וברביעי נעליים. ליד הארון הייתה מיטה אחת שעליה ישבה נערה נמוכה עם עיניים ירוקות כהות ושיער אדום זוהר צבוע חיוכה צרם מעט והיה אפילו די מפחיד . מולי הייתה עוד מיטה, עלייה היה מונח ילקוט שחור. נערה בעלת שיער שחור ועניים בוהקות כחולות עמדה לפני המיטה, היא שיחקה בשערה המפוזר, שהיה זרוק בפראיות על כתפיה, מבטה היה קריר מצד אחד ומציידו השיני חם ואוהב. בצד שמאל הייתה מיטה אחת, מסודרת ונקיה להפליא. "זאת גרייס" האישה אמרה לי והצביעה על הנערה בעלת השער האדום, "וזאת היא ג'וזפין..." היא אמרה "היזהרי ממנה, היא נושכת!" היא הוסיפה בצחוק קליל. "אז, תתמקמי לך, ו- בנות, תדריכו אותה קצת ותראו לה מקומות!" היא הורתה לבנות. וצעדה לעבר הדלת, רגע לפני שפתחה את דלת העץ החרוטה אמרה "אוי, טיפשונת שכמוני, לי קוראים אנטואנט, אבל כולם קוראים לי אניטה!" היא צחקקה מאת ויצאה מן החדר. "אז איך קוראים לך?" שאלה אותי גרייס בשמחה, היא כנראה לא ראתה נערה חדשה זה זמן רב. "אמוגסידי" השבתי לה "אמו... מה?" שאלה אותי גרייס בהתפלאות. ג'זפין עמדה מולי והמשיכה לשחק בשערה בעודה מקשיבה לנו "למה קראו לך כך?" שאלה אותי ג'וזפין לפתע, קולו נשמע אדיש "פירשו של השם זה- אחד שלא נופל, איני יודעת באיזו שפה" עניתי לה, היא הסתכלה עלי, החלה ללכת לעברי ולפני שיצאה מן החדר לשירותים לחשה לי "כול אחד נופל". אני השפלתי את מבטי, הרי מי כמוני יודע מה זה ליפול. גרייס קמה לעבר דלת השירותים שהייתה ממש ליד הארון- ליד המיטה שלה. "תמהרי ונעשה ל...." היא אמרה "אמוגסידי" אמרתי לה, משלימה את המשפט "כן לאמו.... לא חשוב- סיור טוב?" היא הודיעה לה. לאחר מספר שניות נשמע ירידת המים וג'וזפין יצאה מן השירותים "טוב...בואו!" היא אמרה ואנו יצאנו מן החדר. ירדנו על המסדרון, גרייס הסבירה לי על המקום, נכנסנו לחדר האוכל שבאותו זמן היה ריק מנפש חיה. גרייס הסבירה לי על מועדי הארוחות ודברים בסיסים שכדאי לדעת על המקום וג'וזפין, ג'וזפין הלכה לצידנו. טיילנו בין החדרים ופגשנו בנות נוספות, לאחר שעה נשמע צלצול "אוכל" התעוררה לפתע ג'וזפין והגבירה את קצב הליכתה ואנו אחריה "היא תמיד עושה את זה... ובסוף לא אוכלת כלום" הסבירה לי גרייס. הגענו לחדר האוכל הגדול שנראה קטן בהרבה מלפני שעתיים, עשרות בנות התרוצצו להן בין השולחנות עם מגשים, חלקם מלאים חלקן ריקים. ניגשנו לשולחנות ההגשה שהיו מלאים במבחר מגוון של אוכל. גרייס לקחה מה שרק יכלה לשאת במגשה, אני התביישתי מאת אז לקחתי רק מה שבאמת רציתי, קצת סלט, לחם ושתייה, הייתה זאת ארוחת הערב. אניטה, האישה המבוגרת אשר הובילה אותי בהתחלה קמה על אחד השולחנות ונאמה בפנינו "כפי שכולכם לבטח כבר יודעים, הצטרפו עלינו השנה 29 תלמידים חדשים ואני מקווה שהם ישתלבו כאן מהר ובהקדם האפשרי!" מחיאות כפיים רבות נשמעו לאחר שסיימה את דבריה. לפתע עברה בי צמרמורת מוזרה, הרגשתי שונה מכול הבנות שהיו בחדר האוכל, משהו בי היה שונה. גרייס סימה לאכול ועלתה לחדר, אני וג'וזפין נשארנו "בא לך לצאת לטיול?" שאלה אותי ג'וזפין, "כן, בטח!" עניתי לה ברצון. התחלנו ללכת ויצאנו מן הפנמייה, טיילנו בין מצבות האבן המגולפות והיפות שהיו בגן. "את רוצה להגיד לי שאף פעם לא נפלת?" ג'וזפין שאלה אותי בקור רוח מזעזע "לא...! מה פתאום! כל אחד נופל... אני במיוחד" עניתי לה והראתי לה צלקות על ידי מהנפילות הרבות של, השתדלתי שלא להראות את גל הקור שתקף אותי באותו הרגע. "לא לזה התכוונתי" היא לחשה לי וחיוך חושני עלה על שפתיה. היא עצרה ליד מצבת אבן, שצורתה הזכירה לי נורא דרקון סיני שראיתי מצויר על אחד מקירותיה של דודתי, כאשר הייתה עוד בין החיים.

~המשך~../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif

היא הייתה נוסעת הרבה, ביקרה כמעט בכל מקום בעולם... בכל יבשת היא הייתה. "בא לך ללכת לבריכה?" היא שאלה אותי ובעיניה ראיתי מזימה מתוכננת. אני הנהנתי בראשי בהסכמה, היא תפסה את ידי והובילה אותי אחריה בין המצבות ושיחים. לאחר מספר מועט של דקות הגענו לבריכה, מוארת, שפשוט התחננה שנכנס עליה. ג'וזפין הורידה את חולצתה והתקדמה לעבר הבריכה. היא התפשטה בפני וקפצה למים."בואי!" היא קראה לי "המים נעימים!" היא הוסיפה. אני הסתכלתי סביבי "אף אחד לא יראה! כולם אוכלים וחצי מהילדים בכלל לא יודעים על הבריכה!" היא הסירה דאגות מלבי. הורדתי בזהירות את חולצתי, לאחר מכן גם את מכנסי."נו" היא הפצירה בי למהר, אני הסתובבתי לצד השני והורדתי את חזיתי ותחתוני "אויש נו... איזה ביישנית! אני במילא אראה אותך במים" היא אמרה לי בגיחוך. והיא צדקה, הרי המים היו כה שקופים והאור מלמטה לא היה עוזר להסוואה. אז שיניתי את דעתי וכבר לא ממש היה לי אכפת לחשוף את גופי. אני הסתובבתי עליה. פתאום ראיתי את גופה, את כולה, עירומה- מולי. נכנסתי אל הבריכה, נבוכה "את מסמיקה" היא הודיעה לי בחיוך רחב. לא העזתי להשיב לה, אז חייכתי בשקט. היא הסתכלה על גופי, חקרה בו כל פינה מקודקוד הראש ועד בהונות רגלי. כאשר הסתכלה על אזורי האישיים יותר שמתי לב איך לחיי מתמלאות סומק. לפתע ידה נשלחה עלי, אני נרתעתי מעט אך כאשר ידה סטתה לעבר ידי שהייתה מונחת בצד גופי, הרגשתי הקלה. היא תפסה את ידי בעדינות ומשכה אותי לעברה השני של הבריכה "תראי" היא אמרה לי והצביעה על הקרקעית. הקרקעית הייתה צבועה בסגול ושמש גדולה בצע חום זהבי הייתה בצד הימני של הבריכה. שיחקנו במים החמימים במשך דקות רבות, אולי אפילו שעות. כל כך נהנתי שלא שמתי לב כלל לשעה. "יש לך רגליים יפות" היא אמרה לי "וגם מה שבניהן יפה מאוד" היא הוסיפה וצחקה. ואני הסתכלתי מבוישת על גופה "גם את כוסית לא קטנה" אמרתי לה וקרצתי. שתינו חייכנו, היה משהו מוזר בה, משהו מוזר בגופה המדהים; החלק, הרך והארוך. "הגיע הזמן לחזור" היא אמרה לי "בקרוב יערכו בדיקות בחדרי השינה". אני שחיתי אחריה לגדת הבריכה. היא עלתה על הגדה, ונתנה לי יד. אני עליתי ושתינו שמנו עלינו מגבות שהיו ליד הבריכה. התגנבנו בשקט אל תוך הפנמייה, ולמדריכות שעברו לידנו הסברנו כי רק הרגע יצאנו מהמקלחת "תמיד יש תור ארוך למקלחות" ג'וזפין הסבירה לי. המשכנו לעבר החדר, גרייס כבר חיקתה לנו על המיטה שלה "איפה הייתן?" היא שאלה, היה ניכר מטון דיבורה שכעסה עלינו. ג'וזפין נתנה בה מבט מזלזל ואמרה "לא עניינך!" כך היא סיימה את השיחה בניהן. במשך הלילה החלפנו מבטים רבים, הרגשתי מעט נבוכה, מעולם לא חשפתי את גופי בעבר בפני אף אחד. בכל פעם שמבטנו "נתקעו" אחד על השני התחלנו צוחקות כמו זוג ילדות קטנות. בזמן הקצר שלא ממש הכרתי את ג'וזפין מהרגע שפגשתי אותה, חשבתי שלעולם לא אתחבר עליה, ומספר שעות לאחר מכן מצאתי את עצמי שוחה איתה בעירום ומצחקקת איתה. "מה את עושה כאן?" שאלתי את ג'וזפין בשקט, "העיפו אותי מהפנמייה הקודמת" היא אמרה לי וצחקה בפראיות. "ואת?" היא שאלה אותי לאחר שנרגעה, אני הייתי מעט נבוכה והתנהגתי כאילו לא שמעתי כלל את השאלה. "אוקי" היא אמרה לי, "אז על מה בא לך לדבר?" היא המשיכה לשאול, משם כבר מצאנו נושאים לדבר עליהם. לא חזרנו לדבר על נושא העבר, כל אחת בתורה סיפרה על עתידה, על מה היא הייתה רוצה שיהיה. הרגשתי נורא קרובה ונורא מחוברת עם ג'וזפין, אני לא בטוחה למה בכלל. השחר עלה, איילת השחר כבר זעקה לי לקום. ג'וזפין עלתה על החלק הריק במיטתי, היא החלה ללחוש לאוזני שטויות "אני מלאך החתולים... קומי מהמיטה או שתמצאי שריטה גדולה על התחת החמוד שלך..." שתינו פרצנו בצחוק וקמנו מן המיטה. היא הובילה אותי אחריה לחדר השירותים שהצמוד לחדר, לקחה את מברשת השיניים שלה והחלה מתארגנת לצחצוח. אני רציתי למזוודה שלי כיון שאתמול עוד לא הספקתי לפרוק את חפצי, וגם היום לא התכוונתי לפרוק אותם. אניטה אמרה שלא בטוח שאשן שם גם למחרת. צחצנו ביחד את השיניים ורק גרייס הייתה כבר מוכנה, יושבת על מיטתה ומארגנת את חפציה. גרייס הייתה ילדה חברותית, לפחות ניסתה להיות. היא הייתה משתדלת להיות נחמדה לכולם... היו לה חברות, רק מחדרים אחרים. אני וג'וזפין התארגנו לבית הספר, הבניין הגדול היה לא יותר מחמש דקות הליכה מהפנמייה. בית הספר ניראה מבולגן מעט, אך הרבה יותר מסודר מבית הספר הקודם שהיה לי. "תלמידים רבים חדשים הגיעו השנה" המורה החריזה שניות לאחר שביקשה מהתלמידים החדשים לעמוד בשורה לפני הכיתה. היינו כולנו בנות, לבושות בבגדים של הפנמייה, החצאית המשובצת, החולצה הלבנה, הז'קט והגרביים המשוכות למעלה. אני לא הייתי רגילה לבגדים הללו, הגרביים חיממו, החצאית הייתה גדולה. כל הילדים החדשים התחלקו בין הכיתות הרבות של בית הספר, כל אחד למספר הכיתה שלו. המורה הציגה את עצמה בפנינו "רווית" כך היה שמה. היא הציגה כל אחד מאתנו ה"חדשים" וביקשה ממנו לספר מעט על עצמנו. הגיע תורי, "אמוגסידי" היא קראה בשמי "אז את לא נופלת?" היא שאלה אותי בצחקוק.

ועוד קצת המשך....../images/Emo34.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני חייכתי והיא המשיכה בסבב.מאיפה היא יודעת את פירוש השם שלי? הרהרתי לעצמי במשך השיעור. היום הראשון עבר יפה, הכרנו אחד את השני, הכרנו את המורה, הכרנו את מבנה בית הספר... לאחר המפגש בכיתה צעדנו לעבר מרכז הספורט של המקום. היא חילקה לנו בדממה מחרישת אוזניים טפסים בהם מלינו את תחומי ההתעניינות שלנו, המבחר היה רב ומגוון; טניס, מחול, רכיבה על סוסים ועוד מקצועות. הימים עבר מהר, אך הדקות הבודדות היו הארוכות ביותר מכל שהותי בפנמייה. אם הזמן קניתי גם תיק שמתאים לפנמייה. הכול היה נוח, חוץ מהבדידות שתקפה אותי כאשר ג'וזפין הייתה נעלמת. זה לא היה קורה הרבה, אולי פעם בחודשיים כאשר היה לה התקף והיא הייתה חייבת להתאשפז. מעולם לא סיפרה לי אניטה מה היה לג'וזפין, מה היו ההתקפים האלה, רווית גם כן לא הסכימה לשתף אותי. ביום אחד, כאשר ג'וזפין חזרה מאשפוז ארוך, בעל 5-4 ימים, היא צהלה לעברי ונשקה לשפתי. חסרה פעימה מלבי, הרגשתי את ביטני מתהפכת איך יש לי פרפרים בבטן... היא חייכה עלי בחיוך מתוק ומפתה. היה זה רגע מוזר, היה זה אחד הרגעים שלעולם לא אשכח. "מה זה ה"התקפים האלה?" שאלתי את ג'וזפין, הייתי מסוקרת, ג'וזפין חייכה עלי, ובמעין שתיקה אמרה לי שזה לא ממש משנה. הבנו אחת את השניה, הייתה לנו שפה משלנו. "שפת הדממה" הייתה קוראת לה ג'וזפין, היא אהבה לתת שמות לדברים רבים אפילו לדברים שלא הייתה אמורה לתת להם שם. ראשנו היה שקוע בענייניי מתבגרות, לא דברים חשובים מידי אך גם לא דברים שניתן להזניחם. אך אני וג’וזפין היינו קצת שונות משאר הבנות, היה בהם משהו מוזר... או שאולי זה היה בנו? מעולם לא הרגשתי כעס כלפי ג'וזפין, אף פעם. אני מניחה שגם היא מעולם לא הרגישה זאת כלפי. החורף הגיע, היה זה יום מושלג וקר, בית ספר לא היה היום על אף שגרנו בפנמייה. השלג הלבן, הרך והענוג היה מונח בצורה מושלמת על השביל הסמוך לפנמייה. הלכתי בשקט עם ג'וזפין על שביל העקבות. שצחקנו, נהננו מהרגעים הקסומים של שלג, שלא הרבו לבוא בשנה ההיא. התיישבנו על ספסל העץ שניצב בין שני מצבות חביבות, לאחר דקות של הליכה בשלג הרך נתנו לעצמנו דקת ישיבה. הסתכלנו על השמש הרכה שהפיצה קרניים דקות ונעימות של חום על השלג הנעים. ג'וזפין נראתה כה שלווה בעודה מסתכלת על השמש, עיניה היו תמימות ושערה גלש על כתפיה. "איזה יום היום?!" היא קפצה מן הספסל בבהלה "מה....?" נלחצתי "אמממ יום.... שלישי!" סיימתי את דברי באנחה. "אוי..." היא אמרה מבוהלת מעט, היא רצה לעבר הפנמייה, שם כבר התחילו העוזרות לפנות חפצים ומצעים לחופשת חג המולד. היא ניסתה להילחם באי שיווי משקלה שערער את גופה וטלטל אותו מצדו האחד של השביל לצדו השני. אך בסוף כמו כולם היא נפלה. ואני בריצה מהירה אחריה מצאתי את עצמי רצה ללא בעיה כלל, מפלסת את דרכי בין השלג והקרח שנאגרו על השביל. מבלי להסתכל כלל לאחור היא צעקה לי "את באמת אף פעם לא נופלת הא?" והחליקה על ידיה. היא קמה במהירות והמשיכה לרוץ, ואני אחריה. היא דחפה בחוזקה את דלת הכניסה והמשיכה בריצה על המדרגות. ואני מנסה מאחוריה להגביר את הקצב ולהגיע אליה. מהחדר שדלתו הייתה מעט רחוקה ממני נשמעו כבר צווחות איומות ובכי מטורף. שני שוטרים חסונים וגדולים החזיקו את ג'וזפין בעודה נאבקת. זה היה הדבר הראשון בו הבחנתי כאשר נכנסתי לחדר, מתנשפת בחוזקה. לאחר מספר שניות של התבוננות קלטתי במבטי את ערמת הכדורים שהייתה מוחבאת מתחת לכר השינה של ג'וזפין. וגם כשראיתי את הכדורים והגלולות לא הבנתי מה מתרחש. המספר שהתנוסס על הדלת, דלת מספר "12", הלחיץ אותי, לא הבנתי בדיוק למה, בדיוק כמו שלא הבנתי למה ג'וזפין החביאה את הגלולות, כמו שלא הבנתי למה יש שני שוטרים שמחזיקים אותה בכוח. אניטה עמדה ליד הגברים שבינתיים הובילו את ג'וזפין לבחוץ. ג'וזפין לא בכתה, היא מעולם לא בכתה, אך השמיעה קולות חנוקים המתחננים לעזרה. מבטה היה מתחנן, מעולם לא ראיתי אותה כך. רדפתי אחרי הבחורים עד למכונית, אניטה החזיקה אותי בחניה שלא ארדוף אחרי המכונית שלאט נעלמה מן האופק. דמעות שקופות וחמות החלו לנזול על לחיי. הכל קרה מהר, מהר מידי בשבילי. מעולם לא הייתי מהירה, לא בריצה ולא במחשבה, תמיד הייתי קצת מפגרת מאחור... "לאן אתם לוקחים אותה???" צווחתי בין זרועותיה של אניטה שליפפו את מפרקי ידיי. "יהיה לה טוב" קבעה אניטה בכבדות, גם היא לא הייתה שלמה אם ההחלטה שקבעה. הלילה הזה היה אחד הלילות הארוכים ביותר בחיי. הכוכבים הופיעו אחד אחד, בעוד שהדמעות ירדו מהר, אך לא עצרו. אניטה נעלה אותי בחדר באותו הלילה. היא טענה שאני מתפרעת, שאני "אקים מהומה בקרב הילדים". הדמעות הציפו את עיני, לא יודעת אפילו למה בכיתי, אולי בגלל שפחדתי לאבד את ג'וזפין, או שפחדתי שיקרה לה משהו רע...? בבוקר מצאתי את עצמי שפוכה על אדן החלון. קרני אור עמומות התרסקו על עורי מזכוכית החלון. "תמיד שנאתי את החורף!" רטנתי לעצמי בעודי מתלבשת במהירות, ויתרתי על הדברים הקטנים שאהבתי נורא לעשות בבוקר כמו לשחק עם הקשרים בשערי עד שהם היו נפתחים מרוב טלטולים.

סליחה על ההודעה למעלה חשבתי שנמחק

לקחתי את מברשת השיער שלי והברשתי את שערי בפראיות. זרקתי את המברשת על המיטה וסובבתי את ידית הדלת בכעס, אך הדלת הייתה עדין נעולה. צרחתי לאניטה שתפתח לי את הדלת, כאשר צעקתי, לא צעקתי "אניטה" אלה "אנטואנט", לדעתי, זה גרם לי להישמע סמכותית יותר. אבל גם אם ה"סמכותיות" שאימצתי לעצמי, היא לא פתחה לי את הדלת. בעטתי בדלת בחוזקה ונאנחתי. רצתי לעבר החלון וממנו טיפסתי בקלילות לעץ הגויבות שהיה לידו. אומנם הטיפוס היה קל אך הבריחה מהפנמייה לא הייתה כה קלה. רצתי לעבר מגרשי הטניס שהיו בציידו האחורי של המגרש. שם שמעתי את אחת הבנות מדברת על נערה "לקחו אותה לבית החולים בפינת רחוב ג'ורג'ה" לא הייתי בטוחה אם היא דיברה על ג'וזפין, אך הייתי נחושה בדעתי למצוא אותה. נכנסתי בחור שהיה בחומת הרשת של הפנימייה, אני וג'וזפין היינו רצות משם ובורחות למרכז העיר, שם, היינו קונות שטויות ודברים סודיים שלנו, כמו הבגדים שלבשנו למסיבות... שהפנימייה לא הייתה מרשה אותם. רצתי כ3 קילומטרים מן הפנימייה, עד לכביש הראשי. שם במשך רבע שעה עמדתי וניסיתי את מזלי לתפוס טרמפ. עד שלאחר זמן ממושך של עמידה בשמש חמימה ורוח חזקה עצרה כמה מטרים לפני מכונית סובארו לבנה ישנה. אני רצתי לעברה, במושב הקדמי ישב בחור, בשנות ה-20 לחייו. "לאן" הוא שאל אותי וחיוך גדול היה מרוח על פניו "פינת רחוב ג'ורג'ה" אמרתי מתנשפת מהריצה הקלה, הוא הסתכל עלי במבט מופתע "טוב" הוא אמר ופתח את הדלת ואני התיישבתי במהירות. התחלנו לנסוע. "מה את רוצה לעשות שם?" הוא שאל אותי כשעיניו היו עדין על הכביש המפוקק. "אני צריכה לבקר חברה" השבתי בשקט, כאילו בסוד, הוא חייך עלי עוד פעם והמשיך לנסוע. "אני אמוגסידי" אמרתי לאחר שניות של שתיקה מביכה "איזה שם יפה..." הוא אמר "אחד..." התחלתי להסביר את פירוש שמי אך הוא קטע אותי "אחד שלא נופל" הוא אמר בגאווה. אני חייכתי אליו, הייתה זאת הפעם הראשונה שמישהו ידע את פירוש שמי. "צ'ארלי" הוא הודה בפני והושיט את ידו לעברי "נעים להכיר" הוא המשיך, אני לחצתי את ידו הקרירה והגדולה והוא חזר לנהוג. הוא עצר בפתח בניין גדול "זה כאן?" שאלתי בחשש "לכאן רצית להגיע" הוא הרגיע אותי. אני יצאתי בשקט מן האוטו, גל הקור שהיה בחוץ תקף אותי וגרם לפטמותיי להזדקר. כאשר עמדתי בפתח הבניין לכדו את עיני אותיות גדולות "בית חולים פסיכיאטרי". נכנסתי לאט דרך דלתות הזכוכית הגדולות, שם עמדו אחיות ופקידה אחת בקצה החדר. ניגשתי אל הפקידה שהייתי עסוקה בטלפון ברגעים האלו. "במה אוכל לעזור לך?" שאלה אותי לאחר דקות רבות של הצצות מהצד. "אני מחפשת חברה שלי..." ניסיתי להסביר לה "שם" היא זרקה לעברי עוד משפט שיגרתי "אמממ" נלחצתי "ג'זפין אלבהו" הסברתי מיד. היא כופפה את ראשה למסך המחשב הגדול. האישה הייתה רחבה וגדולת ממדים. הרגשתי זעירה לידה, היא לבשה חלוק אחיות גדול. "קומה שלוש חדר 27" היא אמרה והצביעה אל המעלית. אני הודתי לה והלכתי אל המעלית. חיקיתי מספר שניות עד שהגיעה המעלית, מהמעלית יצאה אישה לבושה בבגדי יומיום, היא דחפה לפניה כיסא גלגלים ובו ישבה נערה, לא גדולה בהרבה מגילי, הנערה הייתה רזה באופן מחריד השיער לראשה היה דליל ושקי עור גדולים ניראו מתחת לעיניה. לציידם של הכפתורים הבחנתי במספר הקומות ושמותיהם: קומה א'- קבלה. קומה ב'- הפרעות אכילה. קומה ב'- סכיזופרניה והפרעות אישיות. קומה ג'- מניאה דפרסיה והתעללות מינית. קומה ד'- דיכאון. נבהלתי. הגעתי לקומה השלישית במהירות מסחררת, הקירות היו צבועים בכחול בהיר, בצד שמאל של המסדרון הארוך היו מספרים אי זוגיים ובציידו הימני מספרים זוגיים. אני עקבתי בעודי הולכת בצעדים איטיים א ציידו השמאלי של המסדרון. באותה השעה המסדרון היה ריק. לפתע נעצרתי מול דלת לבנה גדולה בה היה כתוב על שלט קטן "27". דפקי על הדלת בקלילות אך מהחדר יצאה רק קול אנחה קלה. הצמדתי את אוזני אל דלת העץ, פטמותיי שהספיקו לחזור לרכותם הרגילה הזדקרו לאט שוב לקול האנחות. פתחתי את הדלת לאט, ניגלתה מולי ג'וזפין יושבת על המיטה בחדר הריק, ידה הייתה מתחת למכנסיה הדקים וראשה מופנה לאחור בעונג. הנחותיה הקלות גירו אותי, התקרבתי אליה לאט. היא הפסיקה את תעסוקה וחייכה אלי בחיוך שובב. "קחי אותי מכאן" היא אמרה לי בשקט "רק לקצת" היא ביקשה. אני חייכתי אליה בחזרה. היא התיישבה בכיסא הגלגלים שלה והורתה לי לאן ללכת, נכנסנו דרך ארון סמרטוטים. היא קמה מהכיסא שלה ונכנסה דרך מנהרה דקיקה "אנורקסית בנתה את המנהרה הזאת" היא הסבירה לי בלחש, ואני רק חייכתי אליה בעודנו זוחלות דרך המנהרה הקטנה. יצאנו אל פארק גדול במרכזו הייתה מזרקה גדולה ויפה. היא תפסה את ידי ורצה לעבר סמטה צרה, שם היא דפקה על דלת ברזל גדולה "מי?" נשמע קול נשי כבד מאחורי הדלת "החתלתולה הכחולה" ענתה ג'וזפין בקול נמוך. הדלת נפתחה בפנינו, עמדה מולנו אישה חטובה, בעלת גוף שרירי. "הדולפין" היא אמרה לנו וג'וזפין חייכה אלי . היא הובילה אותי לחדר קטן, בו מיטה מרופשת והקירות בו היו בלועים. היא התקרבה אלי, לבי החל לפעום במהרה, עיניי הסתכלו עליה, נתלו על פניה הערמומיות. לפתע היא באמת נראתה לי כמו חתולה. היא ליפפה את ידי סביב צווארה ואת ידיה הניחה על ישבני. לאט היא נישקה את שפתי הפשוקות, וליטפה את חלקן העליון של רגלי.

femfatal

New member
Geeeeeeeeeez

שמעי,יש לך כישרון! ממש יפה!קראתי את הסיפור בנשימה עצורה{כמעט}. אבל שני דברים לתשומת ליבך 1.הוא מאד מזכיר את הסרט-"אבודות והוזות"-ראית? 2.האוירה שאת משרה בסיפור היא אוירה של ארץ זרה ולפעמים האוירה נהרסת לדוגמה בשמות ישראלים ובעץ גוייבה,זה הופך את הסיפור לפחות אמין.ככה אני רואה את זה. תמשיכי,אני מחכה בקוצר נשימה להמשך;)

המשך.... ../images/Emo13.gif תודה!

. לאט היא עברה לעבר אזר המפשעה שלי, הרגשתי את העולם מסתחרר סביבי. אני ליטפתי את שערה החלק והנעים, לאחר מיכן העברתי את ידי אל צווארה החלק. היא הפילה אותי על המיטה בתנועה חדה והתיישבה עלי, לאט החלנו להוריד מעלינו שיכבות. תחילה הרגשתי ביישנות קלה אך לאחר שהיא הסתכלה בעיניי, במבט נוגה כל כך, כל החששות נעלמו ממני, ורק רציתי להמשיך את הרגעים הנעימים הללו לנצח. לאחר שעה מצאתי את עצמי מתחת לגופה היפיפה של ג'וזפין, היא הייתה כל כך חלקה, עורה הבהיר פשוט הזמין את ידיי אליו. היא הייתה ערה זה זמן רב, מבטה עלה וירד במעלי גופי. "צריך לחזור" אמרתי, שנאתי לשבור את השתיקה המדהימה שלנו, שנאתי כל כך. היא השפילה את מבטה "אני יודעת" היא אמרה בשקט ודמעות נאספו בעיניי. "אל תבכי יקירתי" היא אמרה לי "אני תמיד אהיה כאן בשבילך" היא המשיכה. וחיוך מתוק עלה על שפתי. היא קירבה את פיה לאוזני ולחשה את שמי, שפתיה הרופפות על אוזני העבירו בי תשוקה חסרת מעצורים, הסטתי את פניה מאוזני ונשקתי לה בתשוקה בוערת. עיניה הבהירות ניטלו עלי ולא יכולתי להיפרד, לא רציתי. התחלנו לשים עלינו שכבות בד דקיקות "אני אוהבת אותך" לחשתי לה, היא הסתכלה עלי במבטה המתוק ושלחה לי קריצה. "גם אני אותך" היא אמרה. היא יצאה איתי מן הסמטה והלכנו לפתח הבניין, "בואי" היא הזמינה אותי ונכנסה דרך הדלת, ואני אחריה. המשכנו ללכת עד למעלית ומשם לחדרה הקטן. השקט הפחיד אותי, הלחיץ אותי. ישבנו על המיטה הקטנה בחדר הקטן בבניין הגדול. הסתכלנו אחת לשניה בעיניים, איבדתי את עצמי, טבעתי בעיניי התכלת שלה. לפתע נכנסו דרך הדלת גבר גדול ואניטה "הנה היא" היא אמרה בכעס "ידעתי שהיא תהיה כאן!". הגבר שהיה זר לי אז החזיק אותי וגרר אותי למכוניתה של אניטה, אני הסתכלתי על ג'וזפין שזינקה מהמיטה לעברי ונשקה לי עוד פעם אחת אחרונה. אך אניטה הרחיקה אותי ודחפה אותה לאחור. לאחר שאניטה תרקה את הדלת נשמעה צרחה קולנית מחדרה של ג'וזפין, הפעם ידעתי, היא בכתה. ודמעות נזלו על פני. בקולות אנחה ניסיתי לחנוק את הדמעות בתוכי. "היא לא תחזור יותר" קבעה אניטה. המכונית עד מהרה, הגיעה לפנימייה. "פנמייה ע"ש דון קלטר-מאון" כך אני זוכרת את השלט הגדול שהיה ממוקם בפתח הפנמייה. האותיות היו נצבעות מידי שנה בצבע כחול כהה עמוק והשלט עצמו היה מנוקה מידי חצי שנה. מאז לא ראיתי יותר את ג'וזפין, ועד היום אני לא בדיוק יודעת מה קרה שם, אך אני עדין מחכה לה. עכשיו אני יודעת יותר מתמיד, למה ג'וזפין התכוונה כשאמרה "כל אחד נופל".

|!יייוווו... מאמי שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif

זזזזזההההה כזהההההההה
מקסים
יווווווו
יווווו...
מלאכית שלי!
!!!!! אהבתי
תמשיכי ככה!!
אוהבת הכי שבעולם!!!!!!!
בר...

../images/Emo34.gif אהובתי!!!!../images/Emo23.gif

כוסית שכמוך!
אני מתה עליך
מאמי!!!!!!!!!!!
פיצי.

מורן א

New member
מעניין וסוחף

אבל.. קבלי את ההערות של femfatal, הייתה לי אותה תחושה לגבי "אבודות והוזות" וכלפי שמות ישראלים כמו רווית. שימי לב לפרטים, המורה ידעה את פירוש השם ויחד עם זאת כשצ'רלי ידע, כתבת ש"הייתה זאת הפעם הראשונה שמישהו ידע את פירוש שמי". ועוד הערה: חובה לעשות ההגהה לסיפור! מחכה להמשך מורן

למעלה