סיפור בלי שם

EyLoN2

New member
סיפור בלי שם

היי כולם! ראיתי שכולם כותבים פה סיפורים ובא לי גם... חשבתי המון על שם לסיפור ופשוט אין לי שם... אז החלטתי שהסיפור ששלי יקרא "סיפור בלי שם"... חח עכשיו העלילה... הסיפור יתמקד בג'ים רייט ג'ים הוא ילד בן 13 ובכל 13 שנות חייו הוא הספיק לעבור המון דברים... כשנולד אמו נפטרה, אבין גידל אות עד גיל 6 ונפטר בגלל מחלה קשה, לאחר מכן אימצו אותו מולי ועידן בראון, מולי היתה עקרה (לא יכלה ללדת) ולכן הם החליטו לאמץ ילד, כשהגיע ג'ים לגיל 10 התרחשה שריפה בביתו, הוא ועידן (אביו החורג) הצליחו להינצל ולברוח מהבית, אבל מולי (אמו החורגת) לא הצליחה לצאת משם, כשהכבאים באו לכבות את השריפה הם מצאו אותה מתה, כשהגיע ג'ים לגיל 12, עידן החליט שצריך להמשיך בחיים וניסה למצוא בת זוג, הוא פגש במסעדה אחת את גלית ישראלי(חח שם משפחה מוזר לא?), (שהיא אישה גרושה עם עוד 2 תאומים בגיל של ג'ים) והם התאהבו, ולאחר כמה חודשים החליטו להתחתן, וגלית עברה עם שתי ילדיה לגור ביחד עם ג'ים ועידן. ג'ים שונא את גלית, ואת שתי בניה (פרנק וגיל) לפעמים נדמה לו שהמטרה העיקרית שלהם היא להרוס לו את החיים. הוא מצליח להתגבר על כל הצרות בעזרת חברתו קייטי, שהיא לא ממש חברה שלו, היא פשוט הידידה הכי טובה שלו, והוא תמיד יכול לשתף אותה בהכל... יש לו גם את החבר שלו, תום, שתמיד עוזר לו כשהוא צריך. ביחד הם מן שלישיה כזו של "החברים הכי טובים" והם לא יכולים אחד בלי השני... עכשיו קצת רקע על הדמות עצמה: ג'ים הוא מסודר מאוד, כ"כ מסודר שקשה להאמין, אף פעם לא תמצאו אצלו בחדר חפצים זרוקים על הרצפה, ניירות מפוזרים לו על השולחן, או שאריות של אוכל... ג'ים גם מאוד פעיל, הציונים שלו בלימודים גבוהים מאוד, אבל הוא שונא ללמוד, הוא תמיד אומר שהוא לומד בשביל העתיד שלו כי הוא יודע שלא יקבל שום תמיכה מהוריו החורגים. ג'ים גם מאוד רגוע, קשה מאוד להכניס אותו ללחץ ג'ים מאוד ביישן, הוא שר מצוין ומנגן בגיטרה, אבל אף אחד לא יודע על הכישרון שלו הוא מאוד נחמד, ונאמן, נוהג "לקצר" שמות לאחרים,או להמציא הם שמות. הוא גם מאוד עקשן כשצריך. עד כאן
אני לא מצפה לתגובות כי עכשיו (23:48) בטח רובכם ישנים... תגיבו בבוקר. אם יהיו תגובות ותאהבו מה שכתבתי אני אמשיך יהיה עוד רקע על הדמויות במהלך הסיפור, כל פעם כשתהי דמות חדשה אני יכתוב קצת רקע עליה... תמונות לא יהיו בסיפור כי הסימס 2 לא עובד לי... אני יביא רק תמונות של הדמויות כי אותם אני יעשה בבודי שופ אז... ביי ותגיבו!

EyLoN2

New member
../images/Emo13.gif

אני עייף... אני הולך לישון... מחר בבוקר\בצהריים אני ימשיך אם יהיו תגובות כמובן

simi kaTan

New member
../images/Emo3.gifלילה טוב ורטוב../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif

EyLoN2

New member
ועוד אחת

הוא קצת "חתוך" כי הורדתי את הרקע של הבודי שופ... (בטעות גם חתכתי לו קצת מהאוזן הימנית
)

למעלה