סיפור בלי שם-פרק 1

EyLoN2

New member
סיפור בלי שם-פרק 1

בשירשור הקודם שפתחתי זכיתי ל-2 תגובות סך-הכל... החלטתי להפסיק לחכות לתגובות ולעשות את הפרק הראשון... אבל בבקשה תגיבו!!! למי שלא קרא-ההקדמה של הסיפור פה: סיפור בלי שם-הקדמה עכשיו הפרק: ג'ים נכנס לחדרו וטרק את הדלת בעצבנות... הוא ישב בכיסא שלו והתחיל לדבר אל עצמו כמו שהוא עושה כל פעם כשהוא עצבני ואין לו עם מי לדבר... ג'ים:"אווףףף!!! בא לי להרוג את גלית הזו, מה היא חושבת לעצמה? שהיא תקקבע את החיים שלי? מה כבר רציתי לעשות? רק ללכת לתום, אבל היא אומרת שכבר חושך בחוץ, היא לא קולטת שאני כבר בוגר?!?!? אני לא מפחד מהחושך!!! אבל בדיוק לפני כמה דקות פרנק יצא למסיבת יומולדת!!!" *הדלת נפתחת וגיל עומד בפתח* גיל:"תפסיק כבר לצעוק לעצמך! שומעים אותך בכל הבית!" ג'ים:"אני אצעק לעצמי כמה שמתחשק לי!" גיל:"לא אתה לא!" ג'ים:"תתפלא אבל אני כן..." גיל:"אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" ג'ים:"שקט יא חתיכת שטינקר" גיל:"
" אני ישתדל להמשיך עוד כמה דקות... לא בטוח... אני גם צריך לשים תמונה של גיל ורקע וכל זה... אז יקח לי זמן... תשתדלו להגיב

EyLoN2

New member
רקע על גיל

גיל הוא בן 13, הוא ילד מפונק שתלוי באמו מאז ומתמיד... הוא לא אוהב את אביו בכלל בגלל שאביו תמיד אהב יותר את פרנק, כשהיה בן 9 והוריו התגרשו הוא היה ממש מאושר! הוא לא אהב את הרעיון שאימו (גלית) תתחתן עם עידן (האבא החורג של ג'ים) וכדי להראות את זה הוא מציק כל הזמן לג'ים. אימו לא מבינה את המסר אבל היא תמיד מגבה אותו ומנסה להפיל את האשמה על ג'ים. גיל קצת שמנמן, מה שפוגע בו בקטע החברתי... הוא בלאגניסט, מתעצבן מהר, הוא לא טוב בלימודים הציונים שלו הם בין 40 ל70... קשה לדעת אם הוא טיפש או שהוא חכם ולא מראה את זה... הוא יחסית עצלן, מנסה להתבלט כל הזמן, הוא מתעצבן מהר והוא חושב שהוא שר יפה אבל הוא זייפן! תמונה עוד מעט... וההמשך של הסיפור מחר (אולי אני יספיק טיפה היום)

EyLoN2

New member
ועוד אחת-מקרוב

כרגיל-גם לא "כרתתי" בטעות את אוזן ימין... ועוד כמה חלקים
מה לעשות? קורה בחיים... תתגברו
ותגיבו... בבקשה... לפחות בפרקים הראשונים שאני ידע שמישהו קורא בכלל...

EyLoN2

New member
המשך קצרצר לפרק...

גלית:"גיל אני לא יכולה לבוא אני עסוקה!!!" גיל:"אבל אמא! ג'ים..." ג'ים:"שקטטט, אני יפסיק לצעוק לעצמי לך תתעסק בעניינים שלך ורד לי מהחיים!!!!!" *גיל יוצא מהחד* ג'ים:"ותלמד לסגור אחריך את הדלת!!!!!" *גיל חוזר וטורק את הדלת כ"כ חזק שהיה נדמה שהיא הולכת להישבר* ג'ים ישב והפעם לא צעק לעצמו אלא רק חשב לעצמו... כדי שגיל לא ילשין שוב... *כעבור רבע שעה-הטלפון מצלצל* ג'ים עונה... ג'ים:"הלו?" קייטי עונה:"היי גי'ים" פתאום ג'ים שומע את גיל בקו גיל:"ג'ים? מי זאת החברה שלך?" ג'ים:"גיל תנתק כבר או שאני יהרוג אותך!" גיל:"אני ירד מהקו, אבל מעניין מה אמא תגיד כשהיא תשמע את זה" גיל אומר ומנתק... ג'ים:"יא חתיכת..." קייטי:"ג'יםםםםם!!! תקשיב לי! קרה דבר נורא!!!!" מחר אני ימשיך את הפרק... תגיבו...

למעלה