ועכשיו-סיפור בלי שם פרק 2
בפרק הקודם: ג'ים ישב והפעם לא צעק לעצמו אלא רק חשב לעצמו... כדי שגיל לא ילשין שוב... *כעבור רבע שעה-הטלפון מצלצל* ג'ים עונה... ג'ים:"הלו?" קייטי עונה:"היי גי'ים" פתאום ג'ים שומע את גיל בקו גיל:"ג'ים? מי זאת החברה שלך?" ג'ים:"גיל תנתק כבר או שאני יהרוג אותך!" גיל:"אני ירד מהקו, אבל מעניין מה אמא תגיד כשהיא תשמע את זה" גיל אומר ומנתק... ג'ים:"יא חתיכת..." קייטי:"ג'יםםםםם!!! תקשיב לי! קרה דבר נורא!!!!"
פרק 2 ג'ים:"מה? מה קרה?" קייטי:"הארנבות שלי ברחו מהכלוב, אני לא מוצאת אותם! אמא שלי אמרה שברגע שאנחנו מוצאים אותם היא שוחטת אותם!" ג'ים:"הם ברחו או שאת שחררת אותם?" קייטי:"אממ... כן.. שחררתי אותם
" ג'ים:"זה קורה לך כל הזמן! חוצמזה אמא שלך לא תשחוט אותם היא פוחדת מהם פחד מוות" קייטי:"נכון" ג'ים:"וזה גם קורה לך כל הזמן ובסוף את מוצאת את הארנבות" קייטי:"נכון..." ג'ים:"אז מה כ"כ נורא בזה? ומה בעצם המטרה של השיחה הזו?" *קייטי עונה אבל ג'ים לא שומע כי גלית נכנסת לחדר ורוצה להתחיל לנאום* ג'ים:"קייטי אני חייב לנתק, ביי" הוא לא חיכה לתשובה וניתק... גלית:"אתה מוכן לומר לי למה אמרת את זה לגיל?" ג'ים ידע על מה היא מדברת אבל שיחק אותה תמים... ג'ים:"מה אמרתי?" גלית:"אמרת שתהרוג את גיל!" ג'ים:"זה רק ביטוי... חוצמזה זה בגלל שהוא לא רצה לנתק את הטלפון!" גלית:"רק ביטוי... אני מזהירה אותך שאם תעשה דבר כזה עוד פעם אחת אתה מרותק לחדר לשבועיים!" ג'ים ראה את גיל עומד בצד וחייך, הוא היה מאושר כשאימו כעסה על ג'ים... *עידן חזר מהעבודה וג'ים סיפר לו על גלית שהיא מציקה לו ומתנפלת עליו כל הזמן* *עברו כמה שעות, הגיע הלילה* *שעה 22:00* ג'ים היה צמא, הוא יצא מחדרו ואז שמע את גלית ועידן מדברים עידן:"גלית, רציתי לדבר איתך על ג'ים" גלית:"גם אני" עידן:"הוא דיבר איתי היום, הוא אומר שלדעתו את מאשימה אותו סתם על כל דבר" ג'ים שמח שלפות עידן, אביו החורג מגלה קצת אכפתיות לג'ים גלית:"אני מאשימה אותו בצדק, הוא איים על גיל היום!" עידן:"אני יודע, הוא סיפר לי את זה, הוא לא איים עליו, את יודעת שהוא לא היה הורג את גיל, הוא ילד, ילדים לא מפסיקים להשתמש במילים כאלה..." גלית:"אולי אתה צודק..." *היא אמרה את זה עם הבעת כעס על הפנים* עידן:"ולמה לא הרשית לו לצאת מהבית?" גלית:"היה חושך בחוץ, מסוכן בלילה" עידן:"אבל פרנק יצא למסיבת יומולדת ולא חזר עד עכשיו! למה לג'ים אסור?" גלית:"הרשתי לפרנק כי הוא בוגר יותר" עידן:"גלית, הם באותו הגיל..." גלית:"בחייך עידן, אתה יודע שלא לזה התכוונתי, פרנק בוגר יותר מג'ים בהתנהגות, לג'ים יש התנהגות של ילד קטן, ופרנק לעומתו מתנהג בהתאם לגיל שלו" עידן:"למה את אומרת שג'ים מתנהג כמו ילד קטן?" גלית:"כי.... אממ...." עידן:"גלית, יש לי הרגשה שאת בכלל לא אוהבת את ג'ים, את מנסה להזיק לו כל הזמן, למה???" גלית:"אני מאוד אוהבת את ג'ים! אבל הוא מתנהג אלי נורא! ואתה יודע מה צריך לעשות איתו, אבל אפילו לא חשבת על מה שהצעתי לך!" עידן:"אני עדין לא יודע אם זה נחוץ רגע" גלית:"זה נחוץ ואתה יודע את זה" עידן:"מי אמר? אני אף פעם לא רואה את ג'ים מתנהג כמו ילד קטן או כמו ילד רע" גלית:"כי אתה נמצא כמעט כל היום בעבודה!" עידן:"אבל בגלל שאת רבה איתו ולא כ"כ אוהבת אותו זה לא אומר שצריך לעשות את זה" גלית:"לא אמרתי שאני לא אוהבת אותו, הוא מאוד יקר לי אבל אין מה לעשות, אנחנו חייבים לעשות את זה!!!" -לעשות מה???-חשב לעצמו ג'ים עידן:"ג'ים הוא ילד מתבגר, כל ילד מתבגר רב עם ההורים שלו, זה טבעי לגמרי" גלית:"אף ילד מתבגר לא מתנהג כמו ג'ים! אתה חייב לעשות מה שהצעתי לך! אתה חייב לשלוח את ג'י לפנימייה עם חינוך נוקשה!" עידן:"אני לא יודע..." גלית:"תחליט עכשיו, אני או ג'ים!" פרק 3 מחר... מקווה שלא שיעממתי אותכם תגיבו גם תגובות טובות וגם רעות ביי ולילה טוב...