סיפור בלי שם-המשך

EyLoN2

New member
סיפור בלי שם-המשך

אני ממשיך... בפרק הקודם סיימנו כשקייטי דיברה עם ג'ים בטלפון, עכשיו נעשה לכם היכרות עם קייטי
אז ככה... קייטי היא נערה בת 13 (כמו רוב הילדים בסיפור...) קייטי מטורפת על בע"ח, יש לה בבית 2 אנבות וכלב, והיא כל הזמן מתווכחת עם אמא שלה, כי היא רוצה להביא גם תוכי הביתה... היא כל הזמן משחררת את הארנבות מהכלוב (היא חושבת שהם צריכות "מרחב מחיה") והם כל הזמן בורחות לה ומתחבאות איפושהו בבית... ההורים שלה לא גרושים ובקושי רבים, וכל קרובי המשפחה שלה בחיים, נראה כאילו היא אף פעם לא היתה עצובה בחיים... היא ממוצעת בלימודים (ציונים בין 75-93) פעם אחת היה לה חבר, (בגיל 11) שהיא נפרדה ממנו אחרי שנה כי הוא עבר לעיר אחרת. יש לה המון חברות, חברתה הטובה ביותר היא לילי, שיכול להיות שתיכנס בהמשך הסיפור, חוצמזה יש לה את ג'ים ותום, ידידיה הטובים ביותר. לפעמים צוחקים עליה כי היא מסתובבת איתם הרבה, אבל לא אכפת לה. אופי: היא יחסית מסודרת, היא מדברת מהר ומתעצבנת מהר, קצת תמימה, וחרוצה, היא די ביישנית ונחמדה... היא שונאת ללמוד, וכמו שכבר אמרתי היא מתה על בע"ח... וזהו, אין כ"כ מה לכתוב עליה.... היא רגילה כזאת... המשך הסיפור עוד מעט או מחר!

EyLoN2

New member
ועכשיו-סיפור בלי שם פרק 2

בפרק הקודם: ג'ים ישב והפעם לא צעק לעצמו אלא רק חשב לעצמו... כדי שגיל לא ילשין שוב... *כעבור רבע שעה-הטלפון מצלצל* ג'ים עונה... ג'ים:"הלו?" קייטי עונה:"היי גי'ים" פתאום ג'ים שומע את גיל בקו גיל:"ג'ים? מי זאת החברה שלך?" ג'ים:"גיל תנתק כבר או שאני יהרוג אותך!" גיל:"אני ירד מהקו, אבל מעניין מה אמא תגיד כשהיא תשמע את זה" גיל אומר ומנתק... ג'ים:"יא חתיכת..." קייטי:"ג'יםםםםם!!! תקשיב לי! קרה דבר נורא!!!!" פרק 2 ג'ים:"מה? מה קרה?" קייטי:"הארנבות שלי ברחו מהכלוב, אני לא מוצאת אותם! אמא שלי אמרה שברגע שאנחנו מוצאים אותם היא שוחטת אותם!" ג'ים:"הם ברחו או שאת שחררת אותם?" קייטי:"אממ... כן.. שחררתי אותם
" ג'ים:"זה קורה לך כל הזמן! חוצמזה אמא שלך לא תשחוט אותם היא פוחדת מהם פחד מוות" קייטי:"נכון" ג'ים:"וזה גם קורה לך כל הזמן ובסוף את מוצאת את הארנבות" קייטי:"נכון..." ג'ים:"אז מה כ"כ נורא בזה? ומה בעצם המטרה של השיחה הזו?" *קייטי עונה אבל ג'ים לא שומע כי גלית נכנסת לחדר ורוצה להתחיל לנאום* ג'ים:"קייטי אני חייב לנתק, ביי" הוא לא חיכה לתשובה וניתק... גלית:"אתה מוכן לומר לי למה אמרת את זה לגיל?" ג'ים ידע על מה היא מדברת אבל שיחק אותה תמים... ג'ים:"מה אמרתי?" גלית:"אמרת שתהרוג את גיל!" ג'ים:"זה רק ביטוי... חוצמזה זה בגלל שהוא לא רצה לנתק את הטלפון!" גלית:"רק ביטוי... אני מזהירה אותך שאם תעשה דבר כזה עוד פעם אחת אתה מרותק לחדר לשבועיים!" ג'ים ראה את גיל עומד בצד וחייך, הוא היה מאושר כשאימו כעסה על ג'ים... *עידן חזר מהעבודה וג'ים סיפר לו על גלית שהיא מציקה לו ומתנפלת עליו כל הזמן* *עברו כמה שעות, הגיע הלילה* *שעה 22:00* ג'ים היה צמא, הוא יצא מחדרו ואז שמע את גלית ועידן מדברים עידן:"גלית, רציתי לדבר איתך על ג'ים" גלית:"גם אני" עידן:"הוא דיבר איתי היום, הוא אומר שלדעתו את מאשימה אותו סתם על כל דבר" ג'ים שמח שלפות עידן, אביו החורג מגלה קצת אכפתיות לג'ים גלית:"אני מאשימה אותו בצדק, הוא איים על גיל היום!" עידן:"אני יודע, הוא סיפר לי את זה, הוא לא איים עליו, את יודעת שהוא לא היה הורג את גיל, הוא ילד, ילדים לא מפסיקים להשתמש במילים כאלה..." גלית:"אולי אתה צודק..." *היא אמרה את זה עם הבעת כעס על הפנים* עידן:"ולמה לא הרשית לו לצאת מהבית?" גלית:"היה חושך בחוץ, מסוכן בלילה" עידן:"אבל פרנק יצא למסיבת יומולדת ולא חזר עד עכשיו! למה לג'ים אסור?" גלית:"הרשתי לפרנק כי הוא בוגר יותר" עידן:"גלית, הם באותו הגיל..." גלית:"בחייך עידן, אתה יודע שלא לזה התכוונתי, פרנק בוגר יותר מג'ים בהתנהגות, לג'ים יש התנהגות של ילד קטן, ופרנק לעומתו מתנהג בהתאם לגיל שלו" עידן:"למה את אומרת שג'ים מתנהג כמו ילד קטן?" גלית:"כי.... אממ...." עידן:"גלית, יש לי הרגשה שאת בכלל לא אוהבת את ג'ים, את מנסה להזיק לו כל הזמן, למה???" גלית:"אני מאוד אוהבת את ג'ים! אבל הוא מתנהג אלי נורא! ואתה יודע מה צריך לעשות איתו, אבל אפילו לא חשבת על מה שהצעתי לך!" עידן:"אני עדין לא יודע אם זה נחוץ רגע" גלית:"זה נחוץ ואתה יודע את זה" עידן:"מי אמר? אני אף פעם לא רואה את ג'ים מתנהג כמו ילד קטן או כמו ילד רע" גלית:"כי אתה נמצא כמעט כל היום בעבודה!" עידן:"אבל בגלל שאת רבה איתו ולא כ"כ אוהבת אותו זה לא אומר שצריך לעשות את זה" גלית:"לא אמרתי שאני לא אוהבת אותו, הוא מאוד יקר לי אבל אין מה לעשות, אנחנו חייבים לעשות את זה!!!" -לעשות מה???-חשב לעצמו ג'ים עידן:"ג'ים הוא ילד מתבגר, כל ילד מתבגר רב עם ההורים שלו, זה טבעי לגמרי" גלית:"אף ילד מתבגר לא מתנהג כמו ג'ים! אתה חייב לעשות מה שהצעתי לך! אתה חייב לשלוח את ג'י לפנימייה עם חינוך נוקשה!" עידן:"אני לא יודע..." גלית:"תחליט עכשיו, אני או ג'ים!" פרק 3 מחר... מקווה שלא שיעממתי אותכם תגיבו גם תגובות טובות וגם רעות ביי ולילה טוב...

מה פתאום

שיעממת? זה היה פרק יפה!!!!!!!! אררררר אני מזה בקריזה על גלית הזאתי!!!!!!!!!
סתם פוסטמה. תמשיך היום!

למעלה