סיפור בלי מוסר השכל

סיפור בלי מוסר השכל

סיפורנו מתחיל אי-שם בג´ונגל... הלביאה חוזרת לביתה אחר יום עבודה בבנק למסחרה ומגלה עם כניסתה שכל הבית הפוך. היא שואלת את הגורים שלה "מה קרה כאן?" אחד הגורים מספר לה: "בבוקר, אחרי שהלכת, נשמעה דפיקה בדלת, פתחנו את הדלת והנה עומד שם השפן. הוא התפרץ פנימה והתחיל לעשות בלאגן בבית שיחק עם התחנות של הטלוויזיה, בלגן את הספרים, העיף את הכריות וכל הזמן הוא צעק "אני אזיין את אמא שלכם, אני אזיין את אמא שלכם"..." הלביאה התרגזה והחליטה להחזיר לשפן. למחרת בבוקר היא יצאה מביתה והתחבאה מאחורי שיח ליד ביתה. זמן קצר לאחר מכן הופיע השפן. הוא דפק על דלת ביתה ואחד הגורים פתח לו. הוא התפרץ אל תוך הבית והחל לעשות שם מהפכה, וצועק "אני אזיין את אמא שלכם, אני אזיין את אמא שלכם"..." הלביאה התפרצה אחריו והחלה רודפת אחריו. השפן קפץ מהחלון והלביאה אחריו, רץ בג´ונגל והלביאה אחריו, בסוף הוא הגיע אל המחילה שלו וקפץ אל תוכה. הלביאה לא נעצרה וקפצה אחריו. אך מכיוון שהמחילה היתה צרה מידי עבורה, היא נתקעה חצי גוף בפנים וחצי גוף בחוץ. יצא השפן מצידה השני של המחילה וראה את ישבנה של הלביאה "מתנוסס" לפניו. הוא לא חשב שניה ... ותי נה ניי ניי... בלילה יושב השפן עם שאר השפנים בפאב השכונתי, וכולם מהללים אותו ומשבחים אותו... מסתכל עליהם השפן ואומר: "מה אתם רוצים ? הבטחתי לילדים..." (על פי שמיעה מסיפור של מנחם זילברמן...)

מוסר השכל לא מצחיק... ../images/Emo82.gif

מי שמשאירה ת´גורים שלה לבד בבית.. שתדאג לחנך אותם ש... בשום אופן לא יפתחו את הדלת עד שהיא חוזרת!!!

נשמה איזה סיפור אבל מוסר השכל יש

לו!! ושמחה שאתה קורא את סיפורי מוסר ההשכל שנכתבים פה

הקצין

New member
חחחחחחחחחחחחח ומוסר ההשכל .........

לא להשאיר את התחת בחוץ בלי מגן , שלא יבוא השפן ויצרצר אותכם ..... ממני קצין וג´נטלמן

למעלה