סיפור בהמשכים

MayRosen

New member
איך הייתם ממשיכים מכאן?

יום שני. "היום אני כותב לה מייל", החלטתי לקחת את העניינים לידיים שלי, דבר שאני לא נוטה לעשות יותר מידי, לפחות לא בתחום של בינו לבינה, אבל, הנה, קיבלתי החלטה. בבוקר קמתי, מוקדם כהרגלי, שמתי את האוטו במוסך, לטיפול שיגרתי. אחר-הצהרים מגיע ואני חוזר כדי לקחת אותו, ומגלה, לתדהמתי, כי הטיפול הסטנדרטי יאלץ אותי לקחת משכנתה. "ידעתי שהייתי צריך להיות מוסכניק", אני ממלמל לעצמי, ושב לעבודה. העבודה, המקום היחיד בו הכל ברור ואבסולוטי, שם אני מבלה את רוב זמני, בפתרון בעיות חשבונאיות סבוכות, בעריכת מאזנים ארוכים, שוקד על המספרים יומם ולילה. כן, אפוא, הציעו לי, לא מזמן, להעביר את כל רכושי למשרד, להוסיף לעסקה איזה מזרון או שק שינה ישן, הרי ממילא אני שם כל הזמן. ככה זה כשאתה החשב, בחברת היי-טק שעוד לא פשטה את הרגל וכנראה, לא תפשוט, לפחות לא בקדנציה שלי.

pomelit

New member
תראי

אם הוא עובר לגור במשרד, יכול להיות שהוא יכול לוותר על האוטו. שכירות - יורדת, ארנונה, חשמל ומים - גם. בטח אין שם מקלחות, אז גם הוצאות הסבון יורדות. הבעיה היחידה היא שהוא בטח מקבל שעות גלובליות, אז זה קצת בזבוז

MayRosen

New member
סיפור בהמשכים

בהודעה הבאה תהיה התחלה של סיפור אתם מוזמנים להמשיך אותו כראות עיניכם נראיה מה יצא מזה...

למעלה