סיפור בהמשכים...........

daniel pomiki

New member
טוב נגיד ש..., הוא חי

טוב טוב, שלא ימות, אבל... בסקו ופיית ממשיכים לרדוף אחרי הפושע, שלפתעה הוא קופץ למכונית ומתחיל מירדף מכוניות, ואז... -------------------- דרך אגב אני בן

paramedic

New member
חחח

ואז הפושע מתחיל לירות עליהם והם קוראים לתגבורת... ולפתע...

paramedic

New member
המשך...

בנתיים בצד השני של העיר קים וגימי מתקרבים.. וגימי מציע לה נישואים אך לפתע... תמשיכו את שני הקטעים

daniel pomiki

New member
הפושעה ניתקעה אם המכונית בתחנת דלק.

בזמן המירדף, ואז כול התחנה מוקפצת, וקים עדין לא הספיקה ותת לג'ימי תשובה, וכול האמבולנסים והכבאיות בדרך לתחנת דלק הבוארת, ואז...

@יעל@

New member
טוב

המשטרה והכבאים והפרמדיקים מגיעים לתחנת דלק ומשחררים מהמכונית את הפושע שנישאר חיי איכשהוא. קושרים אותו באזיקים כשהוא חצי מת ומובילים אותו לתחנת המשטרה. בבי"ח. קרלוס מתעורר ואלכסנדרה ליידו...

paramedic

New member
המשך...

הוא שמח לראות אותה למרות כל השנאה שבניהם, ופתאום דוק מגיעה עם בשורה מרה...

daniel pomiki

New member
אני ימשיך

בזמן שעשו לקרלוס בדיקות דם(בגלל שירו בו) גילו שיש לו אידס, ואלקס שמעה את זה, והיא יותר לא רוצה אותו מיצטער, לפחות הוא ימות לעת.

daniel pomiki

New member
טוב, נו...

הוא מבשר לו שאח שלו(למי שלא זוכר הפושע הוא אח של קרלוס) מת!!! הא ניסה לברוח מהשוטרים, אחרי שהם עצרו אותו. ואז קרלוס היתעצבן נורא, ואמר" מי הרג את אח שלי?? אני יהרוג את מי שעשה את זה!!! ואז דוק אומר לו..... בזה ממש השקעתי מחשבה, אז זה סופי

@יעל@

New member
טוב בשורה רעה:

אמממםםם... הקרוב משפ' של קרלוס מת כי הוא התפרע בתחנת משטרה. קרלוס מסתכל על דוק ואומר לו: באת עד לכאן בשביל להגיד לי שהזבל הזה מת??? אתה מבין, אצלנו אם מישהו עושה דבר כזה כמו שקרוב המשפ' שלי עשה אז מנדים אותו. מבחינתי הוא כבר לא קרוב שלי ככה שלא איכפת לי" הוא נתן לאלכס נשיקה.

paramedic

New member
המשך...

הדבר מעציב את קרלוס והוא נכנס לדיכאון.. ודוק מנסה לנחם אותו... בנתיים בצד השני של העיר פורצת שרפת ענק וגימי לאחר שקים סירבה להצעתו להינשא, נלכד בשרפה...

daniel pomiki

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלכנו את זה בעותו זמן, כול אחר התחיל אותו דבר, וניגמר שונה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז בשל מי בוחרים?? בשלי או של יעל?????

paramedic

New member
אני ימשיך את שלך...

ואתם את שלי אז דוק אומר לו שירגע.. וקרלוס מתחיל להשתולל... תמשיכו תקודם ואת זה......

למעלה