טוב טוב, שלא ימות, אבל... בסקו ופיית ממשיכים לרדוף אחרי הפושע, שלפתעה הוא קופץ למכונית ומתחיל מירדף מכוניות, ואז... -------------------- דרך אגב אני בן
המשטרה והכבאים והפרמדיקים מגיעים לתחנת דלק ומשחררים מהמכונית את הפושע שנישאר חיי איכשהוא. קושרים אותו באזיקים כשהוא חצי מת ומובילים אותו לתחנת המשטרה. בבי"ח. קרלוס מתעורר ואלכסנדרה ליידו...
הוא מבשר לו שאח שלו(למי שלא זוכר הפושע הוא אח של קרלוס) מת!!! הא ניסה לברוח מהשוטרים, אחרי שהם עצרו אותו. ואז קרלוס היתעצבן נורא, ואמר" מי הרג את אח שלי?? אני יהרוג את מי שעשה את זה!!! ואז דוק אומר לו..... בזה ממש השקעתי מחשבה, אז זה סופי
אמממםםם... הקרוב משפ' של קרלוס מת כי הוא התפרע בתחנת משטרה. קרלוס מסתכל על דוק ואומר לו: באת עד לכאן בשביל להגיד לי שהזבל הזה מת??? אתה מבין, אצלנו אם מישהו עושה דבר כזה כמו שקרוב המשפ' שלי עשה אז מנדים אותו. מבחינתי הוא כבר לא קרוב שלי ככה שלא איכפת לי" הוא נתן לאלכס נשיקה.
הדבר מעציב את קרלוס והוא נכנס לדיכאון.. ודוק מנסה לנחם אותו... בנתיים בצד השני של העיר פורצת שרפת ענק וגימי לאחר שקים סירבה להצעתו להינשא, נלכד בשרפה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלכנו את זה בעותו זמן, כול אחר התחיל אותו דבר, וניגמר שונה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז בשל מי בוחרים?? בשלי או של יעל?????