סיפור בהמשכים...........

@יעל@

New member
טוב אז...

איך בדיוק נתחיל?? בוסקו שלנו השוטר טוב הלב שעוזר לאנשים טובים ומכסח את הצורה לפושעים הולך לו ברחוב... לפתע ראה שודד רע ואכזר יוצא מתוך חנות כלבו עם שק מלא מלא מלא כסף... בלי לחשוב פעמיים תפס בוסקו ריצה במהירות הקול וזינק על הפושע האכזר.... (איזה סיפור משעשע....)

paramedic

New member
המשך...

אבל הוא לא הצליח להשתלט עליו והפושע הרביץ לבוסקו שלנו והתחיל לברוח.. בוסקו נשאר שכוב חסר אונים :( (איזה רעה אני חח)

QsomeoneQ

New member
המשך

ישר הוא צועק בקשר- שודד נמלט
שודד נמלט
******************************** פיית', שבנתיים חיכתה לבוסקו בניידת, מדליקה מהר את האוטו ותוך כדי נסיעה היא עובר למושב הנהג... היא עוצרת ליד בוסקו שקופץ מהר לניידת וביחד הם נוסעים לכיוון השודד שרץ ורץ ורץ.........

QsomeoneQ

New member
ופתאום-

קרלוס רואה שהשודד שהם עוצרים זה קרוב משפחה שלו
קרלוס - "אל תעצרו אותו
אני מכיר אותו
" בוסקו - "אתה מכיר את המדיניות שלנו, לא להחשיב או לייחס חשיבות כלשהי לקרובי משפחה \ חברים" קרלוס - "אבל..."

@יעל@

New member
ואז:

קרלוס מתקרב לקרוב המשפ' שלו וצועק עליו: אתה לא מתבייש??? ככה אתה מבייש את המשפ'?? היינו חברים כ"כ טובים כשהיינו ילדים ועכשיו.... הכל נגמר הא?? מסתבר... ובלי לחשוב פעמיים מסיים את "נאומו" בבוקס לפרצוץ... בוסקו: "הא... הוא למד ממני שהרבצתי להוא שעצר אותו ה FBI חחחח...."

@יעל@

New member
.......... המשך............

פיית' מגיעה בשביל להגיש סיוע לשוטרים, ושומעת מקרלוס שקרלוס אמר שהשודד היה קרוב משפ' שלו, ואומרת לבוסקו: ווי אתה יודע מה זה מזכיר לי?? שעצרתי את האח הנרקומן שלך... דרך אגב אתם יודעים איזה אבסורד זה??? בוסקו שוטר ואח שלו נרקומן.... בוסקו פונהב לפיית' ואומר לה: היי זה לא מצחיק... זה לא מצחיק!!! העלבת אותי עכשיו!!! פיית צוחקת... ועוזרת לשוטרים להכניס את השודד לניידת. קרלוס אומר לבוסקו: מה?? פעם עצרת את אח שלך??? חחחחחחח.... אך פיתאום.... השודד מוציא אקדח, ומהניידת לוחץ על ההדק ויורה... הכדור פוגע בקרלוס.... (סליחה שאני כזו רעה...)

paramedic

New member
איייייי איזה רעה!!!

קרלוס נמצא במצב קשה ודוק מטפל בו. בנתיים הפושע באח עם האמבולנס של דוק וקרלוס ופיית ובוסקו רודפים אחריו.. מצבו של קרלוס מחמיר..(אל תהרגו לי אותו :)) ואין שום אמבולנס בסביבה שייסע בגלל הפקקים...

@יעל@

New member
......

(מצבו של קרלוס מחמיר...?) קרלוס מגיע לבי"ח במצב קשה ומוכנס מהר לחדר ניתוח שם הרופאים נאבקים על חייו... בתום 10 שעות, הניתוח מסתיים וקרלוס בטיפול נמרץ... ומי עומדת לייד המיטה שלו? אלכס... "קרלוס, אתה יודע" היא אומרת "מהיום שבאתי לטיי בפעם הראשונה התאהבתי בך.. נשבעת לך... ואיך שטיפלת בקיילי... אויש התינוקת המאמי הזו... איך אני מתה עליה...." ופתאום קרלוס פותח עיניים...

daniel pomiki

New member
קרלוס מת

שלום בטעות ניכנסתי לפורום הזה, אבל אני מת על התוכנית הזאת, ולסיפורינו... קרלוס מת אחרי לכול הרופאים נאבקו על חייב שעות...(אף פעם לא אהבתי אותו)

paramedic

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל ברוכים הבאים! דבר שני קרלוס לא מת!! המשך: קרלוס מתאושש ומתאהב באלכס (?)... פיית ובוסקו ממשיכים במרדף אחרי הפושע ופתאום...

@יעל@

New member
...

אני כתבתי מה איכפת לך? יאללה תמשיכי! ורעות, תצחקי את ההיא שטענה שקרלוס מת!!!!!!!!!!!!!!!!

@יעל@

New member
סליחה שטען. ולדניאל: קרלוס לא מת.

ואם כבר שימות, אךל תגיד את זה לייד פרמדיק. היא אוהבת אותו.....

למעלה