סיפור בהמשכים...

סיפור בהמשכים...

תשלימו את השורה שלפניכם... זה היה עוד יום רגיל, הלכתי, אתם ידעים, בחורשה. החורשה הגדולה, הו, כמה התגעגעתי. התגעגעתי לחברות שנבנתה כאן, שנים של חברות, אכזבות, מריבות והשלמות. איי, אילו רק העצים יכלו לדבר...

אני:אני לא יודעת לחבר..

הייתי יכולה להרגיש יד על הכתף שדואגת...קשה לזכור את כל הדברים שקרו מאז אותה תקופה שהייתי אז עד בת 8,אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך להתחיל ,כל אותם דברים שהאירו ושימחו שלא יוכלתי בלעדיהם כבר אינם ומה עוד נותר,עדיין נשארה לי תמונה שתמיד הייתה לי למזכרת..... אני לא טובה בחיבורים!!

גם אני לא...זה הדדי ../images/Emo13.gif

התמונה היחידה שלי ושל ענבל...אני זוכרת מתי הכרתי אותה...כל כך מזמן, אבל כאילו לא עברו מאז 13 שנים...

count on me

New member
...

לתמונה הזאת, יש ערך בעל משמעות בשבילי. שאני מתבוננת בתמונה בקשב רב לקולות המסתורים שבטבע...אני רואה את האור שתמיד היה בפינה, את השמחה שליוותה אותה לכל מקום. ושוב אני נשענת על אותו סלע, ששם חרטנו אז את שמותינו, ודמעות שוטפות את פני... כל כך רוצה אותה פה לידי, מישהו שיחבק... וכועסת על עצמי שאמרתי לה את זה...בעצם זה מה שגרם ל

hadarwin

New member
...

גם אני לא משהו ננסה :
... (בעצם זה מה שגרם ל) ריב הגדול. אני כועסת (חבל שהסיפור בנקבה
) על עצמי כל כך ... למה? למה הייתי חייבת לאמר לה שאני והחבר שהיא אהבה ונפרד ממנה, ביחד... ועוד בצורה כזו כואבת?? למה?? מקווה שלא הרסתי בהצלחה!

count on me

New member
....

אבל בעצם....היא הייתה צריכה לדעת מתישהו. זה היה מגעיל מיצידי אם הייתי שומרת את זה לעצמי, וגורמת לה לחיות באשליות, אני משכנעת את עצמי שזה היה לטובתה. אבל שוב אני מלאה דמעות, מהתחלה לא הייתי צריכה לגרום לרגש לסחוף אותי ככה, ולשכוח חברות של כמה שנים. "אמאאאא" צעקתי..מזה? ישבתי מקווצת מאחורי הסלע הגדול...מחכה שהו ילך.. רק שלא יראה, שלא יראו אותי ככה.... החלטתי להציץ בכל זאת מה קורה שם, והיית בשוק. אני לא מאמינה ש

adi23e

New member
שדבר כזה יכול להיות קיים

הייתי בהלם למספר שניות ארוכות, התחבאתי מאחורי הסלע ולבסוף החלטתי להציץ שוב הוא עדיין היה שם, כאילו מחכה שפשפתי את עיני - חשבתי שאני לא רואה טוב בגלל הדמעות אבל לא הוא היה שם שפשפתי את עיני שוב הוא התקדם לעברי עמדתי קפואה לא ידעתי מה לעשות ואז הוא אמר "שלום" זה היה... חצי עכביש - חצי אדם..........

חח יפה עדי

לא האמנתי לא יכול להיות אמרתי, חצי חצי? כמה מוזר...הוא בטח הכלאה של כמה דברים ביחד. יצאתי מהקיפאון והמשכתי להביט בו. פתאום קלטתי...

hadarwin

New member
../images/Emo8.gif

זה הוא... זה החבר הישן שלי... אמרתי "שלום" שאלתי "מה קרה" בפתאומיות זה פשוט נשלף.... הוא ברח קצת לאחור חשב שאני מפחדת ורוצה לברוח אבל אז התקרב והחל לספר...

למעלה